apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']eeee tam - rozdygotało się jak goła poopa na mrozie :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Tzn jak? Nigdy nie widzialam tego zjawiska więc jestem bardzo ciekawa:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co Japkowa co Japkowa....taaa zawsze Japkowa a kto Japkaowa podpuszczał.......jak już to baty dla obojga a nie jakies mi tu machloje:mad:[/FONT] :lying:...własnym oczom nie wierzę....że niby ja???? [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tzn jak? Nigdy nie widzialam tego zjawiska więc jestem bardzo ciekawa:diabloti:[/FONT] no, lewa komora skurcz - prawa rozkurcz i tak na zmianę :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']eeee tam - rozdygotało się jak goła poopa na mrozie :evil_lol: iiiiiiiiiiiiiiihahahahahahaha [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Co Japkowa co Japkowa....taaa zawsze Japkowa a kto Japkaowa podpuszczał.......jak już to baty dla obojga a nie jakies mi tu machloje:mad:[/FONT] No a na kogo ma być, jak nie na Ciebie? Ktoś winy musi być! Zawsze! :mad: Oć! Daj buzi :loveu: [quote name='Menrzuś']:lying:...własnym oczom nie wierzę....że niby ja???? no, lewa komora skurcz - prawa rozkurcz i tak na zmianę :diabloti: A to pupa się tak kurczy? :crazyeye: No popatrz... nie wiedziałam... Bo mi się kurczy inaczej :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Iza i Avanti napisał(a): A to pupa się tak kurczy? :crazyeye: No popatrz... nie wiedziałam... Bo mi się kurczy inaczej :evil_lol: widać nie miałaś jej nigdy gołej na mrozie :diabloti: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']:lying:...własnym oczom nie wierzę....że niby ja???? [FONT=Century Gothic]No cooo przeciez sama sie nie podpuszczałam a Izy nie było:razz:[/FONT] no, lewa komora skurcz - prawa rozkurcz i tak na zmianę :diabloti:[FONT=Century Gothic]A to poopa ma komory :crazyeye: Moja nie ma:roll:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']iiiiiiiiiiiiiiihahahahahahaha No a na kogo ma być, jak nie na Ciebie? Ktoś winy musi być! Zawsze! :mad: Oć! Daj buzi :loveu: [FONT=Century Gothic]No fałasnie...buziol :loveu:[/FONT] A to pupa się tak kurczy? :crazyeye: No popatrz... nie wiedziałam... Bo mi się kurczy inaczej :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Moja nie dośc że kurczy się inaczej to jeszcze nie mam kmór :roll: chyba jakaś inna jestem :roll:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']widać nie miałaś jej nigdy gołej na mrozie :diabloti: No, nie miałam... A nie! miałam! Jak byłam mała, to sikając na dworze, wpadłam doopskiem do śniegu :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to poopa ma komory :crazyeye: Moja nie ma:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Moja nie dośc że kurczy się inaczej to jeszcze nie mam kmór :roll: chyba jakaś inna jestem :roll:[/FONT] Ale moja tyż nie ma komór :shake: Jabcokowa! Czy my siakieś inne jesteśmy? :shake: Czy Menrzuś zmutował? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to poopa ma komory :crazyeye: Moja nie ma:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Moja nie dośc że kurczy się inaczej to jeszcze nie mam kmór :roll: chyba jakaś inna jestem :roll:[/FONT] No co Ty - ma przecież dwie okrągłe komory oddzielone przedsionkiem :diabloti: Dobra....nie rozwijajmy tematu, bo się ślisko robi :roll::evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No, nie miałam... A nie! miałam! Jak byłam mała, to sikając na dworze, wpadłam doopskiem do śniegu :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahaha.............ja w pokrzywy nie wiem co gorsze:evil_lol:[/FONT] Ale moja tyż nie ma komór :shake: Jabcokowa! Czy my siakieś inne jesteśmy? :shake: Czy Menrzuś zmutował? :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Qurde....no musial zmutować...dlatego zdjęcióf nie daje:eviltong:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No, nie miałam... A nie! miałam! Jak byłam mała, to sikając na dworze, wpadłam doopskiem do śniegu :evil_lol: Ale moja tyż nie ma komór :shake: Jabcokowa! Czy my siakieś inne jesteśmy? :shake: Czy Menrzuś zmutował? :evil_lol: Zaraz nas zbanują :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Qurde....no musial zmutować...dlatego zdjęcióf nie daje:eviltong:[/FONT] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty - ma przecież dwie okrągłe komory oddzielone przedsionkiem :diabloti: Dobra....nie rozwijajmy tematu, bo się ślisko robi :roll::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nooooo:roll:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Zaraz nas zbanują :diabloti:[FONT=Century Gothic]NAS? to ty zaczałeś o jakiś komorach:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz nas zbanują :diabloti: Ale za co? :crazyeye: Za komorową poopę? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Uciekam Kochani do domu! Buziaki, papatki i do jutra! I dbajcie o swoje komorowe poopy! Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Uciekam Kochani do domu! Buziaki, papatki i do jutra! I dbajcie o swoje komorowe poopy![FONT=Century Gothic]Lec Leć do Zuzanki:loveu:...usciskaj ja od nas:loveu:......a o nasze siedziska się nie martw:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Ja tylko dałem obrazowe porównanie, a Wy rozwinęłyście temat :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Lec Leć do Zuzanki:loveu:...usciskaj ja od nas:loveu:......a o nasze siedziska się nie martw:evil_lol:[/FONT] Uziam ją mocno od Was! [quote name='Menrzuś']Ja tylko dałem obrazowe porównanie, a Wy rozwinęłyście temat :eviltong: No bo jak tu nie rozinąć tematu komorowej poopy :cool3: Teraz już narawdę uciekam! Paaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Uziam ją mocno od Was! No bo jak tu nie rozinąć tematu komorowej poopy :cool3: Teraz już narawdę uciekam! Paaaaaaaaaaaa :loveu: Trzymaj cię się ciepło :loveu: Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Witam Was wszystkich :-)[FONT=Century Gothic]No szczekam tu na ciebie i szczekam:loveu: dawa ten tatooo:razz:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No szczekam tu na ciebie i szczekam:loveu: dawa ten tatooo:razz:[/FONT] Czekaj! Ide pstryknąć Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czekaj! Ide pstryknąć[FONT=Century Gothic]Jesso to ja myślałam że juz pstrykłaś :mdleje: no to czekam[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 No, taaaaaaaaaaaaaaa... Najpierw mnie zmaltretuje o zdjęcie, a później se idzie... Pf Quote
apple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Proszę....[FONT=Century Gothic]jaaaaaaaaaaa i to nad poopką :razz: Fajny:cool3: Tylko duzy:crazyeye:[/FONT] Quote
Recommended Posts