apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Czy Ty cierpisz na jakiś rodzaj młodzieńczej demencji? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]No nie wiem.....to z przemeczenia chyba....wszystko jest na mojej zalistkowanej głoowce:roll:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Trudno, żeby teraz jabłuszka z drzew na pysk spadały :razz: [FONT=Century Gothic]No wiesz...te unijne to nigdy nie wiadomo:eviltong:[/FONT] Tylko nie jedz więcej jak 5 kromek - trzeba ciało rzeźbić :evil_lol: [FONT=Century Gothic] Buhahahahahahahahahah:evil_lol:[/FONT] wiosna cuś Jej zamieszała :evil_lol: Jabłkowa - zrób se listę porannych czynności i powieś na lodówce :multi:[FONT=Century Gothic]O wszystkim pamiętałam tylko jak zwykle o sobie zapomniałam :roll:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaa! buhahahahahahahahahahahahahahaha[FONT=Century Gothic]Ja ci się posmieje...........:mad:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaa! buhahahahahahahahahahahahahahaha ale Ci dzisiaj wesoło - przypadkiem sera nie jadłaś? :razz: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']ale Ci dzisiaj wesoło - przypadkiem sera nie jadłaś? :razz: [FONT=Century Gothic]No ona cos chyba dzisiaj brała słuchaj:razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]O wszystkim pamiętałam tylko jak zwykle o sobie zapomniałam :roll:[/FONT] Jesteś niezastąpiona ;).....a co zapomniałaś, to zaoszczędziłaś :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ona cos chyba dzisiaj brała słuchaj:razz:[/FONT] Myślisz, że ma tak ciężko w pracy, że na wspomaganiu funkcjonuje? :crazyeye: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Jesteś niezastąpiona ;).....a co zapomniałaś, to zaoszczędziłaś :evil_lol: [FONT=Century Gothic] Nic nie zaoszczędziałam bo własnie piję......drugą :diabloti:[/FONT] Myślisz, że ma tak ciężko w pracy, że na wspomaganiu funkcjonuje? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Hmmmmm no wiesz mówią że teraz taki wyścig szczurów:cool1:;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmmmm no wiesz mówią że teraz taki wyścig szczurów:cool1:;)[/FONT] To Iza jest........? boszszsz :crazyeye: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']To Iza jest........? boszszsz :crazyeye:[FONT=Century Gothic]No i znów mi sie dostanie bede zbite japko :evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i znów mi sie dostanie bede zbite japko :evil_lol:[/FONT] :siara::siara::siara:...............:grab: :diabloti: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']:siara::siara::siara:...............:grab: :diabloti:[FONT=Century Gothic]Myślisz:roll:............................miło mi było :scared:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Myślisz:roll:............................miło mi było :scared:[/FONT] Już słyszę jak Iza się rozptasiorzy.......żeby nie powiedzieć - rozindyczy :diabloti: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Już słyszę jak Iza się rozptasiorzy.......żeby nie powiedzieć - rozindyczy :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ja nie chcę tego doswiadczyć więc wiecie no ten tego :roll:spadam uspać małą:evil_lol:....a dostanie się obecnym więc Menrzus bierz nogi za pas:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']ale Ci dzisiaj wesoło - przypadkiem sera nie jadłaś? :razz: Jadłam :eviltong: Turek świeży ze szczypiorkiem :eviltong: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ona cos chyba dzisiaj brała słuchaj:razz:[/FONT] :hmmmm::hmmmm: [quote name='Menrzuś']Jesteś niezastąpiona ;).....a co zapomniałaś, to zaoszczędziłaś :evil_lol: Myślisz, że ma tak ciężko w pracy, że na wspomaganiu funkcjonuje? :crazyeye: tak mam: :-x i tak: :comp26: i tak::olympic: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmmmm no wiesz mówią że teraz taki wyścig szczurów:cool1:;)[/FONT] buhahahahahahahhaha :turn-l: [quote name='Menrzuś']To Iza jest........? boszszsz :crazyeye: :cool1: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i znów mi sie dostanie bede zbite japko :evil_lol:[/FONT] Leje dooooooooooooooopsko!!! :mad: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]Ja nic nie wiem mnie tu nie ma :roll:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [FONT=Century Gothic]Dobra kochani ide uspać moje dziecię bede po południu to trzymcie się papa:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nie chcę tego doswiadczyć więc wiecie no ten tego :roll:spadam uspać małą:evil_lol:....a dostanie się obecnym więc Menrzus bierz nogi za pas:diabloti:[/FONT] [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nic nie wiem mnie tu nie ma :roll:[/FONT] Jestem już na spacerku :painting: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Już słyszę jak Iza się rozptasiorzy.......żeby nie powiedzieć - rozindyczy :diabloti: :angryy::angryy::angryy: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nie chcę tego doswiadczyć więc wiecie no ten tego :roll:spadam uspać małą:evil_lol:....a dostanie się obecnym więc Menrzus bierz nogi za pas:diabloti:[/FONT] I tak Was dopadnę :mad: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nic nie wiem mnie tu nie ma :roll:[/FONT] Taaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Jestem już na spacerku :painting:[FONT=Century Gothic]Tylko powoli bo ci serducho stanie:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Taaaaaaaaaaaaa :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No serio nie ma.........:roll: Ide już.....papa [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Jestem już na spacerku :painting: No, jasne, jasne :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tylko powoli bo ci serducho stanie:diabloti::evil_lol:[/FONT] hihihihihi :evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']hihihihihi :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Hihihihihihih:evil_lol: Dobra teraz to juz na serio spadam...Całuski:loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No serio nie ma.........:roll: Ide już.....papa[/FONT] Papatki! :loveu: Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:angryy::angryy::angryy: wiedziałem :roll: I tak Was dopadnę :mad: i co mi zrobisz jak mnie złapiesz? :diabloti: Taaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Właśnie.....to Jabłkowa nakombinowała :p Quote
Menrzuś Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tylko powoli bo ci serducho stanie:diabloti::evil_lol:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']hihihihihi :evil_lol: eeee tam - rozdygotało się jak goła poopa na mrozie :evil_lol: Quote
apple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie.....to Jabłkowa nakombinowała :p [FONT=Century Gothic]Co Japkowa co Japkowa....taaa zawsze Japkowa a kto Japkaowa podpuszczał.......jak już to baty dla obojga a nie jakies mi tu machloje:mad:[/FONT] Quote
Recommended Posts