Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Czy Ty cierpisz na jakiś rodzaj młodzieńczej demencji? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]No nie wiem.....to z przemeczenia chyba....wszystko jest na mojej zalistkowanej głoowce:roll:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']Trudno, żeby teraz jabłuszka z drzew na pysk spadały :razz:

[FONT=Century Gothic]No wiesz...te unijne to nigdy nie wiadomo:eviltong:[/FONT]

Tylko nie jedz więcej jak 5 kromek - trzeba ciało rzeźbić :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]
Buhahahahahahahahahah:evil_lol:
[/FONT]

wiosna cuś Jej zamieszała :evil_lol:
Jabłkowa - zrób se listę porannych czynności i powieś na lodówce :multi:[FONT=Century Gothic]O wszystkim pamiętałam tylko jak zwykle o sobie zapomniałam :roll:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaa! buhahahahahahahahahahahahahahaha[FONT=Century Gothic]Ja ci się posmieje...........:mad:[/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']ale Ci dzisiaj wesoło - przypadkiem sera nie jadłaś? :razz:
[FONT=Century Gothic]No ona cos chyba dzisiaj brała słuchaj:razz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple']
[FONT=Century Gothic]O wszystkim pamiętałam tylko jak zwykle o sobie zapomniałam :roll:[/FONT]

Jesteś niezastąpiona ;).....a co zapomniałaś, to zaoszczędziłaś :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ona cos chyba dzisiaj brała słuchaj:razz:[/FONT]

Myślisz, że ma tak ciężko w pracy, że na wspomaganiu funkcjonuje? :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Jesteś niezastąpiona ;).....a co zapomniałaś, to zaoszczędziłaś :evil_lol:
[FONT=Century Gothic] Nic nie zaoszczędziałam bo własnie piję......drugą :diabloti:[/FONT]

Myślisz, że ma tak ciężko w pracy, że na wspomaganiu funkcjonuje? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Hmmmmm no wiesz mówią że teraz taki wyścig szczurów:cool1:;)[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']:siara::siara::siara:...............:grab:

:diabloti:[FONT=Century Gothic]Myślisz:roll:............................miło mi było :scared:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Myślisz:roll:............................miło mi było :scared:[/FONT]

Już słyszę jak Iza się rozptasiorzy.......żeby nie powiedzieć - rozindyczy :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już słyszę jak Iza się rozptasiorzy.......żeby nie powiedzieć - rozindyczy :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ja nie chcę tego doswiadczyć więc wiecie no ten tego :roll:spadam uspać małą:evil_lol:....a dostanie się obecnym więc Menrzus bierz nogi za pas:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']ale Ci dzisiaj wesoło - przypadkiem sera nie jadłaś? :razz:

Jadłam :eviltong: Turek świeży ze szczypiorkiem :eviltong:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ona cos chyba dzisiaj brała słuchaj:razz:[/FONT]

:hmmmm::hmmmm:

[quote name='Menrzuś']Jesteś niezastąpiona ;).....a co zapomniałaś, to zaoszczędziłaś :evil_lol:

Myślisz, że ma tak ciężko w pracy, że na wspomaganiu funkcjonuje? :crazyeye:

tak mam: :-x i tak: :comp26: i tak::olympic:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmmmm no wiesz mówią że teraz taki wyścig szczurów:cool1:;)[/FONT]

buhahahahahahahhaha :turn-l:
[quote name='Menrzuś']To Iza jest........? boszszsz :crazyeye:

:cool1:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i znów mi sie dostanie bede zbite japko :evil_lol:[/FONT]

Leje dooooooooooooooopsko!!! :mad:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nie chcę tego doswiadczyć więc wiecie no ten tego :roll:spadam uspać małą:evil_lol:....a dostanie się obecnym więc Menrzus bierz nogi za pas:diabloti:[/FONT]

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nic nie wiem mnie tu nie ma :roll:[/FONT]

Jestem już na spacerku :painting:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już słyszę jak Iza się rozptasiorzy.......żeby nie powiedzieć - rozindyczy :diabloti:

:angryy::angryy::angryy:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nie chcę tego doswiadczyć więc wiecie no ten tego :roll:spadam uspać małą:evil_lol:....a dostanie się obecnym więc Menrzus bierz nogi za pas:diabloti:[/FONT]

I tak Was dopadnę :mad:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja nic nie wiem mnie tu nie ma :roll:[/FONT]

Taaaaaaaaaaaaa :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']hihihihihi :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Hihihihihihih:evil_lol: Dobra teraz to juz na serio spadam...Całuski:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:angryy::angryy::angryy:

wiedziałem :roll:

I tak Was dopadnę :mad:

i co mi zrobisz jak mnie złapiesz? :diabloti:

Taaaaaaaaaaaaa :evil_lol:

Właśnie.....to Jabłkowa nakombinowała :p

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Tylko powoli bo ci serducho stanie:diabloti::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']hihihihihi :evil_lol:

eeee tam - rozdygotało się jak goła poopa na mrozie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie.....to Jabłkowa nakombinowała :p
[FONT=Century Gothic]Co Japkowa co Japkowa....taaa zawsze Japkowa a kto Japkaowa podpuszczał.......jak już to baty dla obojga a nie jakies mi tu machloje:mad:[/FONT]