Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Iza i Avanti']CO TO za pogaduchy- obgaduchy o nieobecnej? :angryy::angryy::angryy: A Ty się tu nie gotuj - grzecznie czekaliśmy u Ciebie, a tu gospodyni niet :shake: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty się tu nie gotuj - grzecznie czekaliśmy u Ciebie, a tu gospodyni niet :shake: siem nie gotuję :p Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):siem nie gotuję :p uśmiech na twarzy - piękny dzień się zapowiada :razz: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Menrzuś napisał(a):uśmiech na twarzy - piękny dzień się zapowiada :razz: U nas od rana śliczne słonko świeci! Aż chce się żyć! :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):U nas od rana śliczne słonko świeci! Aż chce się żyć! :multi::loveu: Cóż to wiosna z ludzi robi :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Cóż to wiosna z ludzi robi :evil_lol: Uciekam! Bierem się do roboty... Bo szef :mad::mad::mad: Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Uciekam! Bierem się do roboty... Bo szef :mad::mad::mad: Cmokasy na miły dzień :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Cmokasy na miły dzień :loveu: Ode mnie też...:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:eek2::eek2::eek2::eek2: :scared: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[FONT=Century Gothic]No i dobrze.....trza miec posłuch :cool1::evil_lol:[/FONT] [quote name='Menrzuś']O żesz Ty w nochala cmoknięta.......że niby JA?????:mad:[FONT=Century Gothic]Że co? Że w nochala cmoknieta:crazyeye:........Buhahahahahahahaha:evil_lol: a kto mnie cmoknął:razz:..fajne powiedzonko :evil_lol:[/FONT] [quote name='Menrzuś']A Ty się tu nie gotuj - grzecznie czekaliśmy u Ciebie, a tu gospodyni niet :shake:[FONT=Century Gothic]No fłaśnie.........trza było byc bysmy obmawiali przy tobie :diabloti:;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]Że co? Że w nochala cmoknieta:crazyeye:........Buhahahahahahahaha:evil_lol: a kto mnie cmoknął:razz:..fajne powiedzonko :evil_lol:[/FONT] Staram się jak mogę - przecież mięsem w jabłuszko rzucać nie będę :evil_lol:..... chociaż kaczka z jabłkami - mmmmmmmmmmmm:diabloti: [FONT=Century Gothic]No fłaśnie.........trza było byc bysmy obmawiali przy tobie :diabloti:;)[/FONT] .... a teraz się rzuca jeszcze......ppppppppppppppffffffffffffffffffffff :evil_lol: Quote
apple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Menrzuś'][/font] Staram się jak mogę - przecież mięsem w jabłuszko rzucać nie będę :evil_lol:..... chociaż kaczka z jabłkami - mmmmmmmmmmmm:diabloti: [FONT=Century Gothic][/FONT] [font=Century Gothic] .... a teraz się rzuca jeszcze......ppppppppppppppffffffffffffffffffffff :evil_lol:[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]buahahahaa no tak :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cze Izunia czemu Cię jeszcze tu nie ma co....oć daj pysiaka [/FONT] Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]buahahahaa no tak :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cze Izunia czemu Cię jeszcze tu nie ma co....oć daj pysiaka [/FONT] Boi się tutaj wejść, bo dalej fotek nie ma :evil_lol: Zajrzyj tutaj Iza - prać nie będziem :multi: Quote
Jagoda1 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Witaj, Iza, widzę, ze zadomowił się w Twoim blożku pewien duecik:razz:. Duecik radzi sobie zupełnie dobrze bez Ciebie...;) Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Znalazłam trochę starawych bąkersików.... Goopia mina... Kija mam i nie oddam... Krok, który już daaaaaaawno nie zyje.. A tak wyglądam po wylizaniu miski, w której robił się sernik... Amciu butelka... Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Się mówi samo za siebie.... Bąkersowa ulubiona pozycja Ciut mi nie wygodnie... Ale co tam... Siem obrażam... Bosko mi... Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]buahahahaa no tak :evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cze Izunia czemu Cię jeszcze tu nie ma co....oć daj pysiaka [/FONT] Buziam moooooooocno! :loveu: [quote name='Menrzuś']Boi się tutaj wejść, bo dalej fotek nie ma :evil_lol: Zajrzyj tutaj Iza - prać nie będziem :multi: Obiecanki cacanki, a później będę miała odwłok siny :shake: [quote name='Jagoda*']Witaj, Iza, widzę, ze zadomowił się w Twoim blożku pewien duecik:razz:. Duecik radzi sobie zupełnie dobrze bez Ciebie...;) Cześć Jagoda :loveu: Ale sobie poczyniają, prawda? :cool3::p Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Znalazłam trochę starawych bąkersików.... Goopia mina... Faktycznie goopia :evil_lol:...ale nie tylko Avanti takie potrafi robić Kija mam i nie oddam... Na początku leśnej drużki, gdzie spuszczam pieski ze smyczy,już brakuje kijasów - wszystkie już wybrały i przetransportowały w głąb lasu :lol: Krok, który już daaaaaaawno nie zyje.. Argon najdłużej pastwił się nad zwłokami kaczki, a jaki potem dumny chodził ;) A tak wyglądam po wylizaniu miski, w której robił się sernik... Moje to się szybko myją po jedzeniu - Sylwa szybko pomaga dojść Argonowi do stany wyjściowego Amciu butelka... Takie małe, to szybko wykończają - ja daję te 5cio litrowe. Ile to ganiania jest...a ile hałasu......:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Się mówi samo za siebie.... Bąkersowa ulubiona pozycja Ciut mi nie wygodnie... Ale co tam... Siem obrażam... Bosko mi... Ulubioną pozycją Argona jest podwoziem do góry :roll:...a jak się na niego krzyczy, to po pierwsze - odwraca głowę i ziewa, a po drugie to Sylwa wkracza do akcji i zaszczekuje krzyczącego :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Jagoda* napisał(a):Witaj, Iza, widzę, ze zadomowił się w Twoim blożku pewien duecik:razz:. Duecik radzi sobie zupełnie dobrze bez Ciebie...;) Jakoś Iza sobie sama nie radziła :evil_lol:..... więc pomagamy jak umiemy ;) Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Ulubioną pozycją Argona jest podwoziem do góry :roll:...a jak się na niego krzyczy, to po pierwsze - odwraca głowę i ziewa, a po drugie to Sylwa wkracza do akcji i zaszczekuje krzyczącego :evil_lol: Bo Sylwa nie życzy sobie niekontrolowanych wrzasków po jej towarzyszu! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Obiecanki cacanki, a później będę miała odwłok siny :shake: To nie był prima aprilis :lol:.....możesz być spokojna o swój odwłoczek :p Jabłkowej się pranie należy - poszła se spać.....olała nas totalnie :shake: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo Sylwa nie życzy sobie niekontrolowanych wrzasków po jej towarzyszu! :evil_lol: Jędza mała....nawet krzyknąć we własnym domu nie mogę, bo od razu temperuje mnie :shake: Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Menrzuś napisał(a):To nie był prima aprilis :lol:.....możesz być spokojna o swój odwłoczek :p Jabłkowej się pranie należy - poszła se spać.....olała nas totalnie :shake: :mad::mad::mad: Lejemy doooooooopalona!!! :mad::mad::mad: Quote
Iza i Avanti Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Jędza mała....nawet krzyknąć we własnym domu nie mogę, bo od razu temperuje mnie :shake: Nie żebyście z Argonem w mniejszości byli :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::mad::mad::mad: Lejemy doooooooopalona!!! :mad::mad::mad: Niech sie tylko pokaże :lmaa: Iza i Avanti napisał(a):Nie żebyście z Argonem w mniejszości byli :evil_lol: Ciągle obie nas zaganiają do kąta :placz:......:roll: Quote
Recommended Posts