Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Jak tutaj zajrzy, to będzie jatka :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Mnie tu nie ma.......i nie było......:roll:
[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Mnie tu nie ma.......i nie było......:roll:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Dobra, dobra - Iza nie da się nabrać.....za dużo śladów zostawiłaś :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - Iza nie da się nabrać.....za dużo śladów zostawiłaś :eviltong:[/quote]:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jakich sladófff ?:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple']:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Jakich sladófff ?:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zobaczysz jak przyjdzie :shake:.....już mi skóra swędzi, gdzies tam :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']zobaczysz jak przyjdzie :shake:.....już mi skóra swędzi, gdzies tam :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jesssoooo gdzie cię swędzi???:crazyeye:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Masz....podrapaj się jak cię swędzi :evil_lol:
[url]http://aldo.strefa.pl/HURTOWE%203/masazer%20z%20drapaczka%202.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Masz....podrapaj się jak cię swędzi :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL="http://aldo.strefa.pl/HURTOWE%203/masazer%20z%20drapaczka%202.jpg"]http://aldo.strefa.pl/HURTOWE%203/masazer%20z%20drapaczka%202.jpg[/COLOR][/FONT][/B][/URL][/quote]

mmmmmmmmmmmm :p......a po co te kulki?:razz:

Posted

[quote name='Menrzuś']mmmmmmmmmmmm :p......a po co te kulki?:razz:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to do masażu :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Hmmmmmm...........nie ma rekóff w sprzedazy:diabloti:[/FONT]

może chociaż jakaś podróbka z Wietnamu by się znalazła? :razz::diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
może chociaż jakaś podróbka z Wietnamu by się znalazła? :razz::diabloti:

[FONT=Century Gothic]Wietnamskie ręki za krótkie i za małe nie sięgną gdzie trzeba:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wietnamskie ręki za krótkie i za małe nie sięgną gdzie trzeba:evil_lol:[/FONT]

no niby tak. A ja mam hektary do drapania :evil_lol:....trzeba cuś na prynd znaleźć :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

CO
TO
za pogaduchy- obgaduchy
o nieobecnej?

:angryy::angryy::angryy:

[FONT=Century Gothic]
To nie ja to ON!!!!:roll:

A ty mnie tu nie strasz czerwonym kolorem tylko dawaj te obiecane spacerkowe :loveu:
[/FONT]

Posted

Witam poweekendowo :loveu:

miałam ciężki weekend.... :wallbash: Goście, goście... W piątek, w sobotę...

Już ich chciałam ten, tego :2gunfire::chainsaw:

Ake wytrzymałam :roll:

A wczoraj byliśmy na dłuuuuuuuugim spacerku...
Piękna pogoda, słoneczko, Zuzia, TZ, Avanti....

No i aparatu zapomniałam :placz:

Posted

[quote name='apple']

[FONT=Century Gothic]To nie ja to ON!!!!:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A ty mnie tu nie strasz czerwonym kolorem tylko dawaj te obiecane spacerkowe :loveu:[/FONT]

Guuuuuuuuuuuuuupio Ci teraz? :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Witam poweekendowo :loveu:

miałam ciężki weekend.... :wallbash: Goście, goście... W piątek, w sobotę...

Już ich chciałam ten, tego :2gunfire::chainsaw:

Ake wytrzymałam :roll:

[FONT=Century Gothic]jezdem z ciebie dumna :kiss_2:
[/FONT]
A wczoraj byliśmy na dłuuuuuuuugim spacerku...
Piękna pogoda, słoneczko, Zuzia, TZ, Avanti....

No i aparatu zapomniałam :placz: [FONT=Century Gothic]Noooooooooo nie :mdleje: Niestety nie mam emoty nakopujacej do doopy :cool1: bo bym mogła użyć:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Guuuuuuuuuuuuuupio Ci teraz? :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie a powinno :diabloti:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']I co mi tu wałkiem machasz? Myślisz, że się bojam? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Ty siem lepiej bojaj bo jak wezmę i doope szczepię to następnym razem bedzie pamiętać[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie a powinno :diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ty siem lepiej bojaj bo jak wezmę i doope szczepię to następnym razem bedzie pamiętać[/FONT]

:eek2::eek2::eek2::eek2:

:scared:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa