Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmm wirtualna baba powiadasz? :razz:Gdzie ten Menrzuś:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

:shocked!::shocked!::shocked!:szszszszszszukamyyyyyyyyy

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:shocked!::shocked!::shocked!:szszszszszszukamyyyyyyyyy[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iza coś ci się stanęło w oka.........wszystkie 6 :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[quote name='Menrzuś']Jestem :sweetCyb: ..... tutaj :sweetCyb: .....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No paczaj usłyszał o wirtualnej babie i jusz jest!Achhh te chłopy :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza coś ci się stanęło w oka.........wszystkie 6 :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No paczaj usłyszał o wirtualnej babie i jusz jest!Achhh te chłopy :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Fcale że bo nie - #1250 :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Fcale że bo nie - #1250 :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hahahahahahahaha................my tam z Izą wiemy swoje ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahaha................my tam z Izą wiemy swoje ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

A co Ty....Izy adwokat? :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']A co Ty....Izy adwokat? :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Avocat04.gif[/IMG] a co nie widać :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Avocat04.gif[/IMG] a co nie widać :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

OK....to powiedz Izie, że jest fajną kobitką :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']OK....to powiedz Izie, że jest fajną kobitką :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dopssszzz przekaże :p

[SIZE=6]
Iza!!!!!! Menrzus mówi że jestes fajną kobitką :evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza coś ci się stanęło w oka.........wszystkie 6 :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No paczaj usłyszał o wirtualnej babie i jusz jest!Achhh te chłopy :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Moje oka!!!! aaaaaaaaaa

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahaha................my tam z Izą wiemy swoje ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Wiemy, wiemy, Pasibrzuszku ;)

[quote name='Menrzuś']A co Ty....Izy adwokat? :eviltong::evil_lol:[/quote]

Adwokat i prokurator w jednym :eviltong:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Avocat04.gif[/IMG] a co nie widać :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:crazyeye: widać!

[quote name='Menrzuś']OK....to powiedz Izie, że jest fajną kobitką :diabloti:[/quote]

Syszałam :cool3:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dopssszzz przekaże :p[/B][/COLOR][/FONT]

[B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iza!!!!!! Menrzus mówi że jestes fajną kobitką :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote]

Nie krzycz, bo oślepnę :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

Nie krzycz, bo oślepnę :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myslałam ze ogłuchniesz...ale jak tam wolisz....ty wybierasz :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']To Jabłkowa jest Pasibrzuszkiem? :crazyeye:.......wow :evil_lol:[/quote]

Kuns, to miało być do Ciebie :eviltong:;)

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Myslałam ze ogłuchniesz...ale jak tam wolisz....ty wybierasz :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Nio :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kuns, to miało być do Ciebie :eviltong:;)

[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przecież widomo było [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzusiu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] że to do ciebie.......ja wiem że Iza by tak o mnie nie powiedziała... nie musiała pisać że o ciebie chodzi.......ja to wiedzialam...my się rozumiemy bez słów :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przecież widomo było [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] że to do ciebie.......ja wiem że Iza by tak o mnie nie powiedziała... nie musiała pisać że o ciebie chodzi.......ja to wiedzialam...my się rozumiemy bez słów :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No fłaśnie... Bez słów :cool1:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przecież widomo było [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] że to do ciebie.......ja wiem że Iza by tak o mnie nie powiedziała... nie musiała pisać że o ciebie chodzi.......ja to wiedzialam...my się rozumiemy bez słów :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Chyba jakieś tajemne więzi Was łączą :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti'][SIZE=6]Kuna [/SIZE]miało być! [SIZE=7]Kuna!!!![/SIZE][/quote]

No dobra już....dobra......myślałem, że cuś po śląsku walnęłaś :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chyba jakieś tajemne więzi Was łączą :evil_lol:

[SIZE=5]Tajemne, tajemne... :cool1:[/SIZE]

No dobra już....dobra......myślałem, że cuś po śląsku walnęłaś :roll:[/quote]

Od razu po śląsku :p Jak by było po śląsku, to nic byś nie rozumiał :eviltong:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Od razu po śląsku :p Jak by było po śląsku, to nic byś nie rozumiał :eviltong:[/quote]

.....i właśnie dlatego się spytałem :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Dopra! Ja uciekam... Czas brać się do roboty... Pojawię się za jakąś godzinkę lub dwie.... Paaaaaaaaaaaaaaa[/quote]

ok.... :hand: