Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmm wirtualna baba powiadasz? :razz:Gdzie ten Menrzuś:roll::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :shocked!::shocked!::shocked!:szszszszszszukamyyyyyyyyy Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Jestem :sweetCyb: ..... tutaj :sweetCyb: ..... Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:shocked!::shocked!::shocked!:szszszszszszukamyyyyyyyyy[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iza coś ci się stanęło w oka.........wszystkie 6 :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Menrzuś']Jestem :sweetCyb: ..... tutaj :sweetCyb: .....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No paczaj usłyszał o wirtualnej babie i jusz jest!Achhh te chłopy :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza coś ci się stanęło w oka.........wszystkie 6 :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No paczaj usłyszał o wirtualnej babie i jusz jest!Achhh te chłopy :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Fcale że bo nie - #1250 :eviltong: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Fcale że bo nie - #1250 :eviltong:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hahahahahahahaha................my tam z Izą wiemy swoje ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahaha................my tam z Izą wiemy swoje ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co Ty....Izy adwokat? :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']A co Ty....Izy adwokat? :eviltong::evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Avocat04.gif[/IMG] a co nie widać :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Avocat04.gif[/IMG] a co nie widać :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] OK....to powiedz Izie, że jest fajną kobitką :diabloti: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']OK....to powiedz Izie, że jest fajną kobitką :diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dopssszzz przekaże :p [SIZE=6] Iza!!!!!! Menrzus mówi że jestes fajną kobitką :evil_lol:[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza coś ci się stanęło w oka.........wszystkie 6 :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No paczaj usłyszał o wirtualnej babie i jusz jest!Achhh te chłopy :loveu::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Moje oka!!!! aaaaaaaaaa [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hahahahahahahaha................my tam z Izą wiemy swoje ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Wiemy, wiemy, Pasibrzuszku ;) [quote name='Menrzuś']A co Ty....Izy adwokat? :eviltong::evil_lol:[/quote] Adwokat i prokurator w jednym :eviltong: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][IMG]http://yelims3.free.fr/Jesuis/Avocat04.gif[/IMG] a co nie widać :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :crazyeye: widać! [quote name='Menrzuś']OK....to powiedz Izie, że jest fajną kobitką :diabloti:[/quote] Syszałam :cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Dopssszzz przekaże :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][SIZE=6][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iza!!!!!! Menrzus mówi że jestes fajną kobitką :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/quote] Nie krzycz, bo oślepnę :p Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 To Jabłkowa jest Pasibrzuszkiem? :crazyeye:.......wow :evil_lol: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Nie krzycz, bo oślepnę :p[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Myslałam ze ogłuchniesz...ale jak tam wolisz....ty wybierasz :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']To Jabłkowa jest Pasibrzuszkiem? :crazyeye:.......wow :evil_lol:[/quote] Kuns, to miało być do Ciebie :eviltong:;) [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Myslałam ze ogłuchniesz...ale jak tam wolisz....ty wybierasz :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nio :loveu: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kuns, to miało być do Ciebie :eviltong:;) [/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przecież widomo było [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzusiu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B] że to do ciebie.......ja wiem że Iza by tak o mnie nie powiedziała... nie musiała pisać że o ciebie chodzi.......ja to wiedzialam...my się rozumiemy bez słów :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']A co to jest kuns? :hmmmm:[/quote] [SIZE=6]Kuna [/SIZE]miało być! [SIZE=7]Kuna!!!![/SIZE] Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przecież widomo było [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] że to do ciebie.......ja wiem że Iza by tak o mnie nie powiedziała... nie musiała pisać że o ciebie chodzi.......ja to wiedzialam...my się rozumiemy bez słów :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] No fłaśnie... Bez słów :cool1: Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Dubelek zlikwidowany, a że to blog, to sobie nawet licznika nie podkręciłem :shake: Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Przecież widomo było [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Menrzusiu[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B] że to do ciebie.......ja wiem że Iza by tak o mnie nie powiedziała... nie musiała pisać że o ciebie chodzi.......ja to wiedzialam...my się rozumiemy bez słów :evil_lol::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Chyba jakieś tajemne więzi Was łączą :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti'][SIZE=6]Kuna [/SIZE]miało być! [SIZE=7]Kuna!!!![/SIZE][/quote] No dobra już....dobra......myślałem, że cuś po śląsku walnęłaś :roll: Quote
apple Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Menrzuś dubelek popełniłes :eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Jakiś z rana dziwnie podkręcony widać jezdem :oops: Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba jakieś tajemne więzi Was łączą :evil_lol: [SIZE=5]Tajemne, tajemne... :cool1:[/SIZE] No dobra już....dobra......myślałem, że cuś po śląsku walnęłaś :roll:[/quote] Od razu po śląsku :p Jak by było po śląsku, to nic byś nie rozumiał :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 Dopra! Ja uciekam... Czas brać się do roboty... Pojawię się za jakąś godzinkę lub dwie.... Paaaaaaaaaaaaaaa Quote
Menrzuś Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Od razu po śląsku :p Jak by było po śląsku, to nic byś nie rozumiał :eviltong:[/quote] .....i właśnie dlatego się spytałem :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Dopra! Ja uciekam... Czas brać się do roboty... Pojawię się za jakąś godzinkę lub dwie.... Paaaaaaaaaaaaaaa[/quote] ok.... :hand: Quote
Recommended Posts