Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']a ja to od macochy??? Nie no co ty......tylko najpierw musiałam cię udobruchac na bazarku a dopiero potem zapraszać na kaffe......jeszcze byś mnie w tych fochach ochlapnął niby przypadkiem;)

Posted

[quote name='apple']Nie no co ty......tylko najpierw musiałam cię udobruchac na bazarku a dopiero potem zapraszać na kaffe......jeszcze byś mnie w tych fochach ochlapnął niby przypadkiem;)

dobra - czuję się udobruchany.......co teraz? :razz:

Posted

[quote name='apple']Iza....nie pracuj tyle...oć zrób sobie przerwę na kaffcie ze mną

Nie pracowałam dziś! Byłam z Zuzią na kontroli. Jest wsio ok i chyba ostrzyk podziałał. Choć musimy poczekać jeszcze ze 3-4 miesiące. Ale dzieje się dobrze! :loveu:

[quote name='Menrzuś']a ja to od macochy???

No so Ty? :crazyeye:

[quote name='apple']

Wołamy!!!

I Z A!!!

Nie tak głośno bo oślepnę! ;)

[quote name='Menrzuś']...... ale jak słodko :razz:

Sama ssssssssssssssssłodzycz...

[quote name='Jagoda*']Witaj Izo z piękną Zuzanką!

Cześć |Jagoda! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie pracowałam dziś! Byłam z Zuzią na kontroli. Jest wsio ok i chyba ostrzyk podziałał. Choć musimy poczekać jeszcze ze 3-4 miesiące. Ale dzieje się dobrze! :loveu:

No to super! Bardzo się cieszę i mam nadzieje że to koniec waszych przygód lekarskich :lol:

Macie tu od cioteczki Japuszkowej jajeczka do koszyczka ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Wiedziałem, że tak z Zuzią bedzie - cały czas pracuję nad tym :loveu:

Dobrej nocki Wam :p

Dzień dobry! :loveu:

[quote name='apple']No to super! Bardzo się cieszę i mam nadzieje że to koniec waszych przygód lekarskich :lol:

Macie tu od cioteczki Japuszkowej jajeczka do koszyczka ;)

Dzięki za jajca!

Buziam mocno!

Posted

[quote name='Menrzuś']Nie wie co traci :shake:

:evil_lol:Noooo ale dajmy jej spokój pewnie zarobiona kobita po łokcie na święta.......taki los...........:placz:

Posted

[quote name='apple']Noooo ale dajmy jej spokój pewnie zarobiona kobita po łokcie na święta.......taki los...........:placz:

w poniedziałek to się już nic nie robi :p