Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Nooo i się stydłam Nie stydaj się, kobito :loveu: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie stydaj się, kobito :loveu:Dopssszzz:lol: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Nie no nikt w nic nie watpi tak tylko nachodzi mnie podejrzenie że złe chumorki dzieci odbijają się raczej na tych piekniejszych połówkach rodziny:evil_lol: Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku Iza i Avanti napisał(a):Wirzą, wierzą... Nie pakaj :loveu: No właśnie. Bo szpetna połówka śpi i chrapie i ma wsio w nosie :angryy: Cmokam równie mocno! Muuuuuuuuuuuuuuua Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake: Ja też cmoknę :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake: Ja też cmoknę :buzi: Menrzusiu! Ty nasz debilku ;) :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Podobają mi się te Wasze "dialogi na cztery nogi"....;) Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Jagoda* napisał(a):Podobają mi się te Wasze "dialogi na cztery nogi"....;) Prawda, że są słodkie? Jak cukiereczki...:eviltong: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Ty nasz debilku ;) :loveu: JeNdza :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Jagoda* napisał(a):Podobają mi się te Wasze "dialogi na cztery nogi"....;) Na cztery łapy i merdający kikutek :razz: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Prawda, że są słodkie? Jak cukiereczki...:eviltong: Noooooooo......jak mentosy w butelce z colą :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a):JeNdza :loveu: Eeeeeeeeee, tam. Od razu jendza! Powidz lepiej, że mnie lubisz :cool3:;) Menrzuś napisał(a):Na cztery łapy i merdający kikutek :razz: A kto ma ten kikutek?:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Menrzuś napisał(a):Noooooooo......jak mentosy w butelce z colą :diabloti: Jak marcepan!!!! :mad: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Nooooo.....mały sapnie przez sen, a Wy już przy łóżeczku No coś ty to własnie na odwrót jest.....no ale wiesz mój maz jak jest zmeczony to idzie zalic...a ja no coz ja w tedy siłą rzeczy nie moge bo mam dyzur..i tak jest zawsze....my nie mamy wyboru:p Bo tą szpetniejszą połówkę to trzeba sobie wychować, a w ogóle z podejściem - "Ty i tak nie potrafisz" wmawiacie nam debilizm opiekuńczy :shake: Ja też cmoknę :buzi:Srata tata.....nikt niczego nie wmawia tylko tak jest wygodniej żeby udawać że się nie potrafi:cool3: Iza ty pracuj w tej pracy a nie plotkuj mnie tu:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Srata tata.....nikt niczego nie wmawia tylko tak jest wygodniej żeby udawać że się nie potrafi:cool3: Iza ty pracuj w tej pracy a nie plotkuj mnie tu:diabloti: Jebłuszkowa! Ty mie tu nie szczuj :diabloti: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jebłuszkowa! Ty mie tu nie szczuj :diabloti:No so ty ja cię nie szczuję ja cię sledze :diabloti: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Eeeeeeeeee, tam. Od razu jendza! Powidz lepiej, że mnie lubisz :cool3:;) A kto ma ten kikutek?:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Jak marcepan!!!! :mad: Normalnie szaleję za Tobą :loveu: Jaki kikutek? A na czyim wątku jesteśmy? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scared::scared::scared::scared: siem bojam :scared::scared::scared::scared: i uciekam... Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Normalnie szaleję za Tobą :loveu: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny! Jabcokowa! Syszysz? Menrzuś mnie uwielbia :eviltong: Jaki kikutek? A na czyim wątku jesteśmy? :razz: Na Avantiego? :evil_lol: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scared::scared::scared::scared: siem bojam :scared::scared::scared::scared: i uciekam... sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny! Jabcokowa! Syszysz? Menrzuś mnie uwielbia :eviltong: Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :scared::scared::scared::scared: siem bojam :scared::scared::scared::scared: i uciekam... Miło sobie weekenduj :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Na Avantiego? :evil_lol: Trochę to inaczej ująłem :eviltong: apple napisał(a):sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol: Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll: Uważaj, bo jeszcze ze złotej, staniesz się szarą renetką :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 apple napisał(a):sie nie martw nie jestem maniakalnym mordercą:evil_lol: To nie biegasz z tym? :mad:I z tym? :lmaa: I z tym? :chainsaw: Z tym również nie? :2gunfire: I z tym nie? :snipersm: Jej, jak mi ulżyło... :mdleje: Hmmmm chyba powinnam byc zazdrosna :roll: Noooooooooooo! Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Za chwilkę zbieram się do domciu! W końcu łikend. I tak zleci: srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru! I już ponierdziałek! Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a): Uważaj, bo jeszcze ze złotej, staniesz się szarą renetką :diabloti:Menrzus ty mnie nie stasz bo się jakac zaczne ja mam wystarczajaco duzo stresów:placz: Iza i Avanti napisał(a):Noooooooooooo!Noooooo i jestem:diabloti: Iza i Avanti napisał(a):Za chwilkę zbieram się do domciu! W końcu łikend. I tak zleci: srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrru! I już ponierdziałek!Wiem o czym mówisz...mów mi jeszcze :razz: To nie biegasz z tym? :mad:I z tym? :lmaa: I z tym? :chainsaw: Z tym również nie? :2gunfire: I z tym nie? :snipersm: Jej, jak mi ulżyło... :mdleje:No nie biegam...wiem że to nudne ale cóż ja tak tylko kukam co robisz w swoim blogasku:roll: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 apple napisał(a):Menrzus ty mnie nie stasz bo się jakac zaczne ja mam wystarczajaco duzo stresów:placz: biedne jabłuszko :glaszcze: Quote
apple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Menrzuś napisał(a):biedne jabłuszko :glaszcze: No biedne biedne nic mnie nie oszczędza:shake: Quote
Menrzuś Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 apple napisał(a):No biedne biedne nic mnie nie oszczędza:shake: no to Ci zaśpiewam: Jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko pełne snu. Jabłuszko, jabłuszko, jabłuszko tam i tu...... tzn tylko tu ;) Quote
Recommended Posts