apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Menrzuś'] Wow....mam #1000 :multi:Farciarz :cool1: teee ty nie graj czasem w totolotka bo ja sobie pusciłam i jeszcze mi nagrode zdmuchniesz z przed nosa:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Farciarz :cool1: teee ty nie graj czasem w totolotka bo ja sobie pusciłam i jeszcze mi nagrode zdmuchniesz z przed nosa:evil_lol: widać mój nos jest dłuższy :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Menrzuś']widać mój nos jest dłuższy :eviltong::evil_lol:No najwidoczniej.....................hmmmmm Pinokio też miał długi :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Długo ta pierwsza setka się rodziła, ale z jabłuszkową licznik szybciej podkręcimy :evil_lol: :cunao: Rodziła się w bólach! Ale tu masz Menrzuś rację: Jabłuszkowa gadatliwa jest :loveu: [quote name='Menrzuś']Zagadamy ten wątek :evil_lol: A raczej Ty zagadasz, a ja Ci tylko pomogę :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']No wiesz tu to okurat idziemy łeb w łeb :diabloti: P.S. Menrzus ale widze że tak konkretnie się przewietrzyłeś :razz::evil_lol: :megagrin::megagrin::roflt::roflt: [quote name='Menrzuś']....nos w nos :evil_lol: A wieje u nas, wieje :p Wow....mam #1000 :multi: Farciarz! :eviltong: [quote name='apple']Farciarz :cool1: teee ty nie graj czasem w totolotka bo ja sobie pusciłam i jeszcze mi nagrode zdmuchniesz z przed nosa:evil_lol: Fiuuuuuuuuuuuu! Poszła do Menrzusia :loveu: [quote name='apple']No najwidoczniej.....................hmmmmm Pinokio też miał długi :roll: Co? Nos? :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']No najwidoczniej.....................hmmmmm Pinokio też miał długi :roll: .....tylko jak kłamał :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Rodziła się w bólach! Ale tu masz Menrzuś rację: Jabłuszkowa gadatliwa jest :loveu: Dokładnie to widać :diabloti: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :megagrin::megagrin::roflt::roflt: I co się śmiejesz:eviltong: Farciarz! :eviltong: Szczęście to trza mieć :eviltong: Fiuuuuuuuuuuuu! Poszła do Menrzusia :loveu: A co poszło? :crazyeye: Co? Nos? :cool3: A o czym piszemy od 20tu minut? :cool1: Quote
apple Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Rodziła się w bólach! Ale tu masz Menrzuś rację: Jabłuszkowa gadatliwa jest :loveu: :evil_lol::evil_lol: :megagrin::megagrin::roflt::roflt: Farciarz! :eviltong: Fiuuuuuuuuuuuu! Poszła do Menrzusia :loveu: Co? Nos? :cool3: [quote name='Menrzuś']A o czym piszemy od 20tu minut? :cool1:Buhahahahahahahahahahahahahahahahahaha............................Menrzuś normalnie jesteś Number One:evil_lol: Aaaaa i zaprzeczam stanowczo jakobym była gadatliwa tzn nie tylko ja jestem gadatliwa w tym gronie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahahahahahaha............................Menrzuś normalnie jesteś Number One:evil_lol: Staram się jak mogę ........ :evil_lol: Aaaaa i zaprzeczam stanowczo jakobym była gadatliwa tzn nie tylko ja jestem gadatliwa w tym gronie:diabloti: Już się tak nie kryguj - i tak miszczem jesteś...... w tym gronie :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Ach! Wy moje gadułki!! :Rose::Rose::Rose: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ach! Wy moje gadułki!! :Rose::Rose::Rose: Cześć Izunia :multi: [quote name='apple']Witaj Izoo- siedze i czekam na ciebie A Ty sie tak nie kręć, bo w głowie Ci się zakręci i goopie goopoty wypisywać będziesz :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Witaj Izoo- siedze i czekam na ciebie Cześć Applusia Milusia :loveu: [quote name='Menrzuś']Cześć Izunia :multi: A Ty sie tak nie kręć, bo w głowie Ci się zakręci i goopie goopoty wypisywać będziesz :evil_lol: Cześć Menrzusiu Milusiu! :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Applusia Milusia :loveu: Cześć Menrzusiu Milusiu! :loveu: A czy to pisała Izusia Milusia? :razz::evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Applusia Milusia :loveu: Cześć Menrzusiu Milusiu! :loveu:Ja jestem Milusia ale on...hmmmm nie powiedziała bym:hmmmm:;):evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='Menrzuś']A czy to pisała Izusia Milusia? :razz::evil_lol: Si, si :loveu: [quote name='apple']Ja jestem Milusia ale on...hmmmm nie powiedziała bym:hmmmm:;):evil_lol: Kochajmy się :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Ja jestem Milusia ale on...hmmmm nie powiedziała bym:hmmmm:;):evil_lol: eeeeeeee......:stormy-sad: :obrazic: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Menrzuś'] A Ty sie tak nie kręć, bo w głowie Ci się zakręci i goopie goopoty wypisywać będziesz :evil_lol:Miałam to zignorować ale nie moge...........ja nie wypisuje głoopich głoopotów:diabloti: tylko same mądre treści :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Si, si :loveu: Kochajmy się :loveu:No dooopsssszzzzz:roll: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Si, si :loveu: Kochajmy się :loveu: :crazyeye::crazyeye:......na PW takie rzeczy... Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Menrzuś']eeeeeeee......:stormy-sad: :obrazic: Menrzuś nie fochaj tylko uciekaj bo zaraz bedzie padać z tej chmury i cie zmoczy.......zobacz jaka jestem kochana i cię ostrzegam:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Menrzuś nie fochaj tylko uciekaj bo zaraz bedzie padać z tej chmury i cie zmoczy.......zobacz jaka jestem kochana i cię ostrzegam:evil_lol: Gadajcie sobie kochani, a ja muszę wracać do pracy. Zajrzę do Was później :shake: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Menrzuś nie fochaj tylko uciekaj bo zaraz bedzie padać z tej chmury i cie zmoczy.......zobacz jaka jestem kochana i cię ostrzegam:evil_lol: Właśnie widzę te chmury - śmigam do lasu :bye: Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Właśnie widzę te chmury - śmigam do lasu :bye: :hand::hand::hand: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 Menrzuś napisał(a):Właśnie widzę te chmury - śmigam do lasu :bye: :multi: Jak tam po spacerku? Quote
apple Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:multi: Jak tam po spacerku?Hmmmm myslisz że już wrócił tylko się ukrywa:roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 [quote name='apple']Hmmmm myslisz że już wrócił tylko się ukrywa:roll: Nio :evil_lol: Quote
Recommended Posts