Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']

Wow....mam #1000 :multi:Farciarz :cool1: teee ty nie graj czasem w totolotka bo ja sobie pusciłam i jeszcze mi nagrode zdmuchniesz z przed nosa:evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Farciarz :cool1: teee ty nie graj czasem w totolotka bo ja sobie pusciłam i jeszcze mi nagrode zdmuchniesz z przed nosa:evil_lol:

widać mój nos jest dłuższy :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Długo ta pierwsza setka się rodziła, ale z jabłuszkową licznik szybciej podkręcimy :evil_lol:

:cunao:

Rodziła się w bólach! Ale tu masz Menrzuś rację: Jabłuszkowa gadatliwa jest :loveu:

[quote name='Menrzuś']Zagadamy ten wątek :evil_lol:

A raczej Ty zagadasz, a ja Ci tylko pomogę :diabloti:

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple']No wiesz tu to okurat idziemy łeb w łeb :diabloti:

P.S. Menrzus ale widze że tak konkretnie się przewietrzyłeś :razz::evil_lol:

:megagrin::megagrin::roflt::roflt:

[quote name='Menrzuś']....nos w nos :evil_lol:

A wieje u nas, wieje :p

Wow....mam #1000 :multi:

Farciarz! :eviltong:

[quote name='apple']Farciarz :cool1: teee ty nie graj czasem w totolotka bo ja sobie pusciłam i jeszcze mi nagrode zdmuchniesz z przed nosa:evil_lol:

Fiuuuuuuuuuuuu! Poszła do Menrzusia :loveu:

[quote name='apple']No najwidoczniej.....................hmmmmm Pinokio też miał długi :roll:

Co? Nos? :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Rodziła się w bólach! Ale tu masz Menrzuś rację: Jabłuszkowa gadatliwa jest :loveu:

Dokładnie to widać :diabloti:

I co się śmiejesz:eviltong:

Szczęście to trza mieć :eviltong:

A co poszło? :crazyeye:

A o czym piszemy od 20tu minut? :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Rodziła się w bólach! Ale tu masz Menrzuś rację: Jabłuszkowa gadatliwa jest :loveu:

[quote name='Menrzuś']A o czym piszemy od 20tu minut? :cool1:Buhahahahahahahahahahahahahahahahahaha............................Menrzuś normalnie jesteś Number One:evil_lol:

Aaaaa i zaprzeczam stanowczo jakobym była gadatliwa tzn nie tylko ja jestem gadatliwa w tym gronie:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahahahahahahahahahahahahaha............................Menrzuś normalnie jesteś Number One:evil_lol:

Staram się jak mogę ........ :evil_lol:

Aaaaa i zaprzeczam stanowczo jakobym była gadatliwa tzn nie tylko ja jestem gadatliwa w tym gronie:diabloti:

Już się tak nie kryguj - i tak miszczem jesteś...... w tym gronie :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ach! Wy moje gadułki!! :Rose::Rose::Rose:

Cześć Izunia :multi:
[quote name='apple']Witaj Izoo- siedze i czekam na ciebie

A Ty sie tak nie kręć, bo w głowie Ci się zakręci i goopie goopoty wypisywać będziesz :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Witaj Izoo- siedze i czekam na ciebie

Cześć Applusia Milusia :loveu:

[quote name='Menrzuś']Cześć Izunia :multi:

A Ty sie tak nie kręć, bo w głowie Ci się zakręci i goopie goopoty wypisywać będziesz :evil_lol:

Cześć Menrzusiu Milusiu! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Applusia Milusia :loveu:

Cześć Menrzusiu Milusiu! :loveu:Ja jestem Milusia ale on...hmmmm nie powiedziała bym:hmmmm:;):evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']

A Ty sie tak nie kręć, bo w głowie Ci się zakręci i goopie goopoty wypisywać będziesz :evil_lol:Miałam to zignorować ale nie moge...........ja nie wypisuje głoopich głoopotów:diabloti: tylko same mądre treści :diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Si, si :loveu:

Kochajmy się :loveu:No dooopsssszzzzz:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']eeeeeeee......:stormy-sad:

:obrazic:
Menrzuś nie fochaj tylko uciekaj bo zaraz bedzie padać z tej chmury i cie zmoczy.......zobacz jaka jestem kochana i cię ostrzegam:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Menrzuś nie fochaj tylko uciekaj bo zaraz bedzie padać z tej chmury i cie zmoczy.......zobacz jaka jestem kochana i cię ostrzegam:evil_lol:

Gadajcie sobie kochani, a ja muszę wracać do pracy. Zajrzę do Was później :shake:

Posted

[quote name='apple']Menrzuś nie fochaj tylko uciekaj bo zaraz bedzie padać z tej chmury i cie zmoczy.......zobacz jaka jestem kochana i cię ostrzegam:evil_lol:

Właśnie widzę te chmury - śmigam do lasu :bye: