Medorowa Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Madzia i Medor! Ty na mnie nie krzycz, bo się zamknę w sobie i w ogóle zdjęć nie będzie ;) :eviltong: :eviltong: Już nie będę:shake: :shake: :oops: To kiedy zdjęcia:diabloti: Quote
AgaiTheta Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Witam i przesyłam buziaka od białej faflunicy :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Żółty paskud przesyła białej faflunicy mokre :eviltong: buziaki i mnóstwo uścisków :calus: Quote
bonita Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 A kiedy będą nowe fotki tego żółtego fafluna:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 :modla: :modla: :modla: Proszę o wybaczenie i obiecuję, że dzisiaj popstrykam na spacerku:Dog_run: Quote
Medorowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Iza i Avanti napisał(a)::modla: :modla: :modla: Proszę o wybaczenie i obiecuję, że dzisiaj popstrykam na spacerku:Dog_run: hmm...hmm :siara: :siara: :siara: :siara: Quote
dbsst Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: juz kiedyś mówiłam gdzieś, że Avanti jest psem w moim typie i jeszcze raz z przyjemnościa to powtórze jest bowski :loveu: Quote
Medorowa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Nie chcę nic sugerować, ale zbliża sie już 22:30, a zdjęcie nima:niewiem: :niewiem: :niewiem: :candle: Quote
Iza i Avanti Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Dbsst! Dzięki, dzięki, dzięki (Avanti uwielbia takie komlementa) :grins: A teraz dla wszystkich upierdliwców ;) i nie tylko: - przedspacerkowe, domowe wygłupy: No co ty, stara! W takiej pozie zdjęcie??? Poczekaj, tylko klejnoty schowam! Sam pychol? Może być! No normalnie mnie osłabiasz!!! - spacerkowe ujęcia Co to? Kto to? Ciekawe jak smakuje suszony oset??? Schowam ci się, to nie będziesz widziała, że trawę wpieprzam... Patyczkaaaaaaaaaaa maaaaaam......... No i co? Zabrałaś mi patyczka i każesz siedzieć??? A co ja? Sfinks jestem??? I jeszcze leżeć mi każe... Leję na ciebie! Ot co! - pospacerkowy odpoczynek Zmęczyłem się.... I to tak bardzo, że tylko na boczku mogę leżeć, aby odpowiednio wypocząć... Ale co tam się na piecu gotuje??? Kuuuuurczaaaak! Niestety, moje talenta fotograficzne odbiegają od doskonałych. W związku z tym, wszystkich, których uraziłam ;) moimi zdjęciami proszę o :modla: Quote
Iza i Avanti Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 A teraz coś dla odmiany: Kto pod kim dołki kopie.... ten ucieka gdzie pieprz rośnie! A to nazywamy dyskryminacją! Quote
Ola&Kora Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Cudo normalnie :loveu: :loveu: :loveu: I ta słodka minka...:p Quote
Małgośka z Boksą Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Avanti Armida- cóż mam rzec: nie będę oryginalna w swoich komentarzach: ten faflun miźglaty jest miodzio, przecudowny, do miziania, do kochania, do całowania po tych okrągłych, zaślinionych, z bańkami przy żebraniu fafelkach :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ściskamy WAS serdecznie Quote
Medorowa Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 [quote name='Iza i Avanti']A teraz coś dla odmiany: Kto pod kim dołki kopie.... ten ucieka gdzie pieprz rośnie! A to nazywamy dyskryminacją! Dobre:evil_lol: :evil_lol: A mi się Avanti bardzo podoba z tą sierscią, naprawdę, krótko mówiąc - PIĘKNA PSINA:loveu: :multi: Quote
lula Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Kolejna fajowa galeria z boksiem w roli głównej :) Coś mi się wydaje, że boksie opanują niebawem całą dogomaniacką galerię :) Pozdrawiamy i obiecujemy zaglądać częsciej :) Quote
Iza i Avanti Posted September 8, 2006 Author Posted September 8, 2006 Ola i Kora & Małgośka z Boksą: DZIĘKI Madzia i Medor: wszyscy się śmieją, że mam długowłosego boksa ;) Lula: Zapraszamy częściej. Fuksik też niczego sobie... A przede wszystkim dzięki za wspaniałe i ogromne serducho. Za to, że dałaś mu domek... Quote
bonita Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Ojej :crazyeye: Ile nowych fotków, a na nich sliczne wujaszkowe pyszczysko:loveu: Babcia Merol zakochana po same końce uszu:evil_lol: Quote
dbsst Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 miooooooooooooooooodzio spacerowy pan :D powiedz mi proszę coś o posłaniu na którym wyleguje się Avanti :cool1: jakie to jest czy kupiłas przez net i czy się nie ubija na posuscze mojemu maleństwu muszę kupić posłanko i chce kanapke ale nie wiem jaka i jakiej wielkości :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Kupiłam na allegro, ale nie wiem czy dalej mają aukcje: -> mail do producenta: beizik@o2.pl Wypełnienie nie zbija się w kupę w żadnym miejscu, jest miękkie (sprawdzałam ;) ), wielkie (problem -> nie mieści się w pralce) rozm. 110x95 cm. Ogólnie Avanti jest zadowolony! Quote
Iza i Avanti Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Się zawstydziłem, ale również przesyłam soczyste buuuuuuziaki dla Babci Merolki!:calus: Quote
Iza i Avanti Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Ale mam mniamniuśny patyczek. Mmmmmmmmmmm Quote
bonita Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 [quote name='Iza i Avanti'] Się zawstydziłem, ale również przesyłam soczyste buuuuuuziaki dla Babci Merolki!:calus: Nie ma się co wstydzić taka cudna buzia:cool3: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Troszkę nowych-starych zdjęć... Jak jestem śpiący to... kładę się na mojej podusi... zamykam oczka... a później to mnie przykrywają i kimam do rana! Czasami korzystam z kosza mniejszego brata... Tylko czemu nie mogę się w nim wymieścić? Quote
Medorowa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Koffany pysiol i buziol w ten pyysiol;) Quote
bonita Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Dzień Doberek :) Fajowwskie zdjęcia w domowych pieleszach :) Quote
Recommended Posts