Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doberek!!! :loveu: Berek!!! :loveu: Babska przekora! :evil_lol: Berki dwa :multi: Może i przekora:lol: (do tej pory myśli co to było na początku :evil_lol:) Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Berki dwa :multi: Może i przekora:lol: (do tej pory myśli co to było na początku :evil_lol:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ....no nie mogę :diabloti:.....i trzeba będzie dzwonić i adres tłumaczyć :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Mało tego. Mapkę dojazdu trzeba będzie podać ;-) Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Menrzuś']no to kurza twarz, co to było na początku? :diabloti: A na poczatku było...............słowo :diabloti:- JAMENT:diabloti: Izunia jakże moglo mnie tu jeszcze dzisiaj nie być....sorkam straszliwie :oops: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']A na poczatku było...............słowo :diabloti:- JAMENT:diabloti: A może: LAMENT :evil_lol: Izunia jakże moglo mnie tu jeszcze dzisiaj nie być....sorkam straszliwie :oops: Sorkaj się, sorkaj! Wybaczone :loveu:;) Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 A ja zamiast pracować to pierdoły na dogomanii pociskam.... ;-) :-) Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A ja zamiast pracować to pierdoły na dogomanii pociskam.... ;-) :-) eeeee tam bedziesz pracować...pociskaj !:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']eeeee tam bedziesz pracować...pociskaj !:diabloti: Mówisz, że robota nie zając: nie ucieknie :cool3: A szefo mi po premii :mad::mad: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mówisz, że robota nie zając: nie ucieknie :cool3: A szefo mi po premii :mad::mad:No to stwarzaj pozory :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No to stwarzaj pozory :diabloti: Się staram :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mało tego. Mapkę dojazdu trzeba będzie podać ;-) [quote name='apple']A na poczatku było...............słowo :diabloti:- JAMENT:diabloti: Na początku był nieznany z nazwy zacier :eviltong: [quote name='Iza i Avanti']A ja zamiast pracować to pierdoły na dogomanii pociskam.... ;-) :-) Święte słowa :diabloti: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Się staram :evil_lol: Się staraj mocniej :diabloti: [quote name='Menrzuś']Na początku był nieznany z nazwy zacier :eviltong: No ale przed zacierem :cool3: Święte słowa :diabloti: Fcale nie takie święte.......A ty co robisz :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Się staraj mocniej :diabloti: Fcale nie takie święte.......A ty co robisz :cool3: A to przed zacierem coś tu było? :diabloti: przygotowuję się do wejścia do kuchni :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Na początku był nieznany z nazwy zacier :eviltong: Święte słowa :diabloti: :evil_lol::evil_lol: [quote name='apple']Się staraj mocniej :diabloti: Fcale nie takie święte.......A ty co robisz :cool3: No właśnie, własnie! Hm? Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Ups, już wiem co robisz.... Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Menrzuś']A to przed zacierem coś tu było? :diabloti: JO!:grins: przygotowuję się do wejścia do kuchni :roll:No to rzeczywiście musisz się skupic..............:roll::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']No to rzeczywiście musisz się skupic..............:roll::evil_lol: Byle nie za mocno.... :cool3: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Byle nie za mocno.... :cool3: Noooooooooo :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ups, już wiem co robisz.... cuś nie nadążasz :evil_lol: [quote name='apple']No to rzeczywiście musisz się skupic..............:roll::evil_lol: sprężam się :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Byle nie za mocno.... :cool3: skupiam się w innym pomieszczeniu :eviltong: Quote
apple Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 [quote name='Menrzuś']cuś nie nadążasz :evil_lol: sprężam się :evil_lol: skupiam się w innym pomieszczeniu :eviltong:Buhahahahahaha...ide nie moge z wami :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='Menrzuś']cuś nie nadążasz :evil_lol: a bo latacie po tych wątkach jak latawice sprężam się :evil_lol: skupiam się w innym pomieszczeniu :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dobra....idę od kuchni, bo juz Wami nie dam rady....oczy mi sie całkiem rozjechały :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahaha...ide nie moge z wami :evil_lol: No i kuna znowu nie zdążyłam :placz: Quote
Iza i Avanti Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobra....idę od kuchni, bo juz Wami nie dam rady....oczy mi sie całkiem rozjechały :evil_lol: Znowu.... Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts