Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Pewnie się wstydził na spacery wychodzić :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Moje ulubione zdjęcia Avantiego... Quote
Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 A moje to to, z "talerzem" na jakiejś barierce http://img238.imageshack.us/img238/3935/tnavantiarmida8uj.jpg Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Zdjęcie jest zrobione u znajomych na jednej z imprez (jeszcze za czasów studenckich). Avanti leżał na balkonie na piętrze, bo na dole szalał drugi pies, z którym się nie zgadzał. No i wychodzili naprzemiennie... Raz jeden, raz drugi ;-) Quote
Menrzuś Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 To pewnie dlatego ma taką zamyśloną minkę :lol: Quote
Agniest Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 rany :crazyeye: ile fotów :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Agniest napisał(a):rany :crazyeye: ile fotów :crazyeye: :evil_lol: Nooooooo.....my też musimy sie jakos sprężyć :oops::roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Agniest napisał(a):rany :crazyeye: ile fotów :crazyeye: :evil_lol: Nio :-) Żebyście już więcej na mnie nie krzyczeli :shake: Menrzuś napisał(a):Nooooooo.....my też musimy sie jakos sprężyć :oops::roll: Najwyższy czas! Quote
Menrzuś Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Agniest napisał(a):nooooooo :evil_lol: co by tu zrobić? :hmmmm: Iza i Avanti napisał(a):Nio :-) Żebyście już więcej na mnie nie krzyczeli :shake: Najwyższy czas! I tak będę darł się, bo te wszystkie fotki już widziałem :eviltong: Weekend jest przed nami :razz:......cus się zrobi Quote
Iza i Avanti Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Menrzuś napisał(a):co by tu zrobić? :hmmmm: I tak będę darł się, bo te wszystkie fotki już widziałem :eviltong: Weekend jest przed nami :razz:......cus się zrobi Nie wybrzydza, tylko bierze co dają :mad: Medorowa napisał(a):Ile fotek:multi::multi: Nio :loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie wybrzydza, tylko bierze co dają :mad: No bierę, bierę.......ale....... :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Dla Menrzusia Marudella ;-) nowe foty: Pies, który nie chce się focić: Dziecko, które się foci: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Moja psiaki lubią się focić.....sesja zdjąciowa w obróbce :evil_lol: cudowna panienka :lol: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Jagoda* napisał(a):Piękne zdjęcia ... :lol::lol::lol: Piękny model....zdjęcia takie se :diabloti: za Marudella :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Moja psiaki lubią się focić.....sesja zdjąciowa w obróbce :evil_lol: cudowna panienka :lol: Avanti też lubi się focić... Ale wtedy miał focha :roll: Nie pozwoliłam mu leżeć na zimnym asfalcie :diabloti: Jagoda* napisał(a):Piękne zdjęcia ... :lol::lol::lol: Dzięujemy :loveu: Menrzuś napisał(a):Piękny model....zdjęcia takie se :diabloti: za Marudella :eviltong: :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dzisiaj Argon pierwszy raz strzelił focha na wetkę ....po tym jak mu palec w poopę włożyła. Ale w sumie nie dziwię się jemu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Dzisiaj Argon pierwszy raz strzelił focha na wetkę ....po tym jak mu palec w poopę włożyła. Ale w sumie nie dziwię się jemu :evil_lol: Rrrrrrrrrany! Ja też bym się obraziła :diabloti: apple napisał(a):Znalazłam was :diabloti: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool1: kysz! (Żartowałam ;) Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Rrrrrrrrrany! Ja też bym się obraziła :diabloti: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool1: kysz! (Żartowałam ;)Ufffffffff.......ulżyło mi :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Buziaczków 100! Uciekam do domu do córci-rurci! :-) Quote
Menrzuś Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 apple napisał(a):Znalazłam was :diabloti: A Ciebie nigdy tu nie było? :-o.....hmmmmmmmm..... Quote
apple Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ciebie nigdy tu nie było? :-o.....hmmmmmmmm.....No stydam sromotnie :oops::oops::oops: Quote
Recommended Posts