Iza i Avanti Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 :p Nie moja dzidzia, ale i tak ukochana. To pierwsza dzidzia wśród naszych przyjaciół- na zdjęcia miał ok. półtora roku, teraz ma 3) :p :-( Jeżeli chodzi o Armaniego- słyszałam. A wiesz może co się stało? Jeśli nie chcesz pisać na otwartym, to może pw? :) :) :) Cieszę się, że Avanti się podoba. Swego czasu sędziowie też uważali, że psiur całkiem, całkiem... Quote
bonita Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Iza i Avanti napisał(a): :-( Jeżeli chodzi o Armaniego- słyszałam. A wiesz może co się stało? Jeśli nie chcesz pisać na otwartym, to może pw? :) :) :) Cieszę się, że Avanti się podoba. Swego czasu sędziowie też uważali, że psiur całkiem, całkiem... Nie wiem co się dokładnie stało Armaniemu dowiedziałam się o tym przypadkiem od jednego z naszych hodowców. Dziwiłyśmy się tylko z Basią, ze nasze stare suki jeszcze żyja Regata, Mercedes, a syn Regaty już nie:shake: , ale tak tez czasem bywa. Quote
Iza i Avanti Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Dzięki za info, Bonita. Tak to już bywa... Nie wiem czy wiesz, ale w kwietniu br. odszedł od nas za TM Magnum di Massumatico- ojciec Avantiego :-( Ale dość tych smutków! Kilka fotek pt: "Woda i piach, ach, ach!" Quote
bonita Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Ale ładnie przebiera łapkami :) A mój Diki nie przebiera, on myśli że go woda sama unosić będzie , dopiero jak zostaje nad wodą tylko nochal zaczyna pływac. Czasem to az sie stresuję i nie wiem czy wskakiwac go ratować. Quote
e.v.a Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 jaki swietny pływak :multi: i jakie swietnie miejscie do plywania:cool3: Quote
zalewscy Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Kolejny boksiu :multi: :multi: :multi: Śliczny :loveu: :loveu: :loveu: Wiecej fotek :mad: :mad: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Śliczny:loveu: A mój boksiur szedł pod wodę jak kłoda tylko było widać bąbelki:shake: Quote
Medorowa Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Zakochałam się ;) :loveu: :loveu: Iza więcej zdjęć :multi: Quote
Iza i Avanti Posted August 28, 2006 Author Posted August 28, 2006 Dzisiaj postaram się zrobić jakieś fotki! Quote
e.v.a Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Iza i Avanti napisał(a):Dzisiaj postaram się zrobić jakieś fotki! postaraj postaraj :D:D Quote
bonita Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 [quote name='evaxon']postaraj postaraj :D:D Czekamy na nowe foty :multi: Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Foty już wklejam (średnio aktualne, ale fajne) ;) Zimowe wspomnienia- 2005 rok Czemu każesz mi siedzieć na śniegu? Dupa mi już zamarza!!! No i cię już nie kofam :eviltong: Lato 2005 Kijek mam i nie oddam! Jeeeeeeeeeeziu! Ale się zmęczyłem! Pani! Słabooooooo mi! (Latka już nie te i ciut zbędnych kilogramów) Rok 2004- lato i jesień Moja ukochana plaża... Aaaaaaaaa! Topię się!!! Po kąpieli idę na łąkę... A to ulubione zdjęcie mojej pani: Jesienią też lubię pobiegać z patyczkami. I nie odchodzę, dopóki nie uda mi się wyrwać drzewka!!! A w domu żebram o jabłuszka... A czasami dostaję do wylizania michę po pysznych słodkościach (oczywiście od babci, bo na moją panią nie mam co liczyć :angryy: ) Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 [quote name='Iza i Avanti']Foty już wklejam (średnio aktualne, ale fajne) ;) Zimowe wspomnienia- 2005 rok Czemu każesz mi siedzieć na śniegu? hahaha ale minka:lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 :evil_lol: W robieniu minek to on jest genialny! Czasami śmiejemy się, że można z tego wyczytać co w danym momencie sądzi o nas lub naszym pomyśle np.: Proszę, proszę, nie zjadaj wszystkiego :modla: No przecież prosiłem... :razz: ŚWINIA!!! :angryy: Dlaczego mnie wykąpałaś? Dlaczego mi taką krzywdę zrobiłaś??? I jeszcze uszy mi umyłaś.... :placz: I teraz jestem taaaaaaaki biedny... :-( I za to wszystko musisz, ale to musisz dać mi tą bułkę, którą właśnie jesz!!! :lying: Quote
e.v.a Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 haha on jest świetny :multi: i taki przystojniak z niego :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 :multi: Avanti dziękuje za komplement i śle mokre buziaki! :multi: To są zdjęcia z przed ok. dwóch lub trzech lat. W tej chwili jest przypruszony siwizną, sierściuchę ma jakbym go podłączyła do 220V (efekt niedoczynności tarczycy), mozele za łokciach i pazury jak kórewka ;) Dodatkowo jest okropnie leniwy, podwójnie uparty, żarłoczny do kwadratu i ma pędzącą demencję starczą :cool3: :loveu: Ale i tak go kocham najmocniej na świecie :loveu: Quote
Medorowa Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Jejku jaki on śliczny:loveu: :loveu: :loveu: Świetna fotka:loveu: Duży buziak ode mnie w ten śliczniasty pychol:loveu: I więcej zdjęć:razz: :razz: Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 :loveu: :loveu: Dziękujemy, dziękujemy i setki buziaków ślemy! :loveu: :loveu: Avanti ma mnóstwo zdjęć (nie przesadzę, jak powiem, że ok. 500), ale niestety w wersji papierowej :shake: Jak pomyślę, że miałabym to skanować, to :wallbash: Ale obiecuję, że zrobię mu jakieś "świeże" zdjęcia w najbliższym czasie. Quote
bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Żebrak jest z niego cudowny :) Ale pancia nie jest chyba nie dobra i zawsze cuś żebrusiowi da ;) Śliczne fotki, Bońcio sle buziaczki dla pięknego wujaszka! Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 "Ale pancia nie jest chyba nie dobra i zawsze cuś żebrusiowi da ;-)" Da, da, ale jak pan nie widzi. Bo gdyby pan widział... :mad: :mad: :mad: Avanti również przesyła pozdrowienia. Ale tylko panienkom :cool3: bo do psów miłością nie pała :diabloti: Quote
bonita Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 A ta fota jest moją ulubioną, ta niewinna minka biedulka jest rozbrajajaca, normalnie można się zakochać w momencie. Śle całe stado buziaków w to pyszczysko :) Quote
Iza i Avanti Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 :multi: Dzięki! Też jest moją jedną z najulubieńszych :p Quote
Ola&Kora Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Przejrzałam właśnie całą galerię Avantiego. Jest boski :loveu: :loveu: :loveu: Obiecuję kolejne odwiedziny. Buziak ode mnie i Korusi w wielkiego nochala :p :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Ola&Kora! Buziaki przekazane! Madzia i Medor! Ty na mnie nie krzycz, bo się zamknę w sobie i w ogóle zdjęć nie będzie ;) :eviltong: :eviltong: Quote
Recommended Posts