Jagoda1 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Dobrej i spokojnej nocki Mamusiu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ferraribox napisał(a)::lol: Izo!!! Tęsknimy za Wami:lol: Izaaaaaaaaaaaa....żyjesz?:ban: Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dawno nie było wiadomości, Maleństwo urosło... Quote
mar....ka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Ładne imię, z przyjemnością obejrzę foteczki. Niech dzidzia reośnie zdrowo. Pozdrawiam majoka Quote
ferraribox Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Wszystkie ptaszki ćwierkają u mnie,że Izunia się odezwie:cool3: :lol: Quote
ferraribox Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie jesteście ?????? Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 :loveu: Cześć kochani! Przepraszam za tak długą nieobecność, ale opieka nad Maleńką jest bardzo absorbująca ;) A mając chwilę czasu wolnego wykorzystywałam go na inne czynności :p W sobotę Zuza skończyła już pół roczku, a ja od poniedziałku wróciłam do pracy... :shake: Jest ciężko, ale muszę się przyzwyczaić :shake: Wolałabym siedzieć sobie w domku z Maleńką i patrzeć jak się rozwija... A tek muszę zapiep.... ć w tej durnej robocie. Jak najszybciej postaram się wkleić zdjęcia Maleńkiej i Avantiego. Buziaki dla Was wszystkich i dziękuję za pamięć Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Co takie małe??? Próbuję raz jeszcze No co one taaaakie małe??? Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 :angryy:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! idę sobie! :angryy::lmaa::krach::stormy-sad::stormy-sad::comp26::comp26::2gunfire::2gunfire::scared: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Iza wróciła :multi::multi::multi::multi::multi: Ale teraz będzie opowiadań.....:razz: Zuzia - miód-malina :p (cosik z wprawy wyszłaś z tym wstawianiem zdjęć :evil_lol: ) Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Dobra... Następna próba... k............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy::angryy::angryy: Co jest? Już ładuję większe zdjęcie niż zawsze, a i tak mi zmniejsza!!!!!!!!!!!!!! RATUNKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuu Quote
Jagoda1 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Przypomnisz sobie wszystko...;) Cieszę sie, że jesteś z nami, Malutka śliczna! Opowiadaj, opowiadaj...:razz: Quote
Recommended Posts