ferraribox Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Nocki dobrej Avantikom życzymy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Cześć Izuniu :loveu: Mam nadzieje ze nie obawiasz się cesarki? Moja kuzynka jedno urodziła normalnie a drugie przez cesarke i stwierdziła ze jakby tak miała wybierać to wolałaby cesarke ;) No i dzieciątko wtedy nie jest wymęczone, główka równiutko okrąglutka itp :multi: Będę o Tobie myślała i o Gwiazdeczce bardzo intensywnie od 24 kwietnia :loveu: Mam tylko prośbę....Powiedz TZtowi jak się wchodzi na dogo i poproś go żeby napisał co i jak bo będziemy umierać z niecierpliwości :roll: A jak nie będzie chciał to moze SMSka do mnie? A ja napiszę u Ciebie ;) Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dobry pomysł Pysiu :) Chociaż tego semeska właśnie :) Witanko! Quote
Agnieszka PPP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam:p Śliczny Avciu:loveu: :loveu: z kąd ja tą zabaweczkę znam:lol: :lol: Moja kofffa zielonego dziubdziubka:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='Pysia']Cześć Izuniu :loveu: Mam nadzieje ze nie obawiasz się cesarki? Moja kuzynka jedno urodziła normalnie a drugie przez cesarke i stwierdziła ze jakby tak miała wybierać to wolałaby cesarke ;) No i dzieciątko wtedy nie jest wymęczone, główka równiutko okrąglutka itp :multi: Będę o Tobie myślała i o Gwiazdeczce bardzo intensywnie od 24 kwietnia :loveu: Mam tylko prośbę....Powiedz TZtowi jak się wchodzi na dogo i poproś go żeby napisał co i jak bo będziemy umierać z niecierpliwości :roll: A jak nie będzie chciał to moze SMSka do mnie? A ja napiszę u Ciebie ;) :loveu: Cześć Pysiu! Cesarki się nie obawiam... Zmorka dała radę to i ja dam ;) Ale myśleć musisz wcześniej bo chyba będą mnie cięli 23 kwietnia (w czwartek poznam ostateczny termin)... TZ nie będzie miał głowy wejść na dogo :eviltong: On już histeryzuje.... :evil_lol: Wyślij mi proszę pw z Twoim nr tel., to skrobnę sms-a :loveu: Dziękuję :loveu: [quote name='bonita']Dobry pomysł Pysiu :) Chociaż tego semeska właśnie :) Witanko! Siemka :loveu: [quote name='Agnieszka PPP'] Witam:p Śliczny Avciu:loveu: :loveu: z kąd ja tą zabaweczkę znam:lol: :lol: Moja kofffa zielonego dziubdziubka:evil_lol: Kjokodylek jest the best :p [quote name='AgusiaTerierka']Bez wiadomości popadniemy w depresję... Nie popadniecie, nie popadniecie.... :p Quote
Pysia Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Cześć Pysiu! Cesarki się nie obawiam... Zmorka dała radę to i ja dam ;) Ale myśleć musisz wcześniej bo chyba będą mnie cięli 23 kwietnia (w czwartek poznam ostateczny termin)... TZ nie będzie miał głowy wejść na dogo :eviltong: On już histeryzuje.... :evil_lol: Wyślij mi proszę pw z Twoim nr tel., to skrobnę sms-a :loveu: Dziękuję :loveu: Siemka :loveu: Kjokodylek jest the best :p Nie popadniecie, nie popadniecie.... :p Jak klikniesz mój banerek to wejdziesz na moją stronke :) Tam w górnym prawym rogu są kontakty :) A w nich mój nr. telefonu :) Kciuki będę trzymać mocno zabyś z Gwiazdeczką wróciła szybciutko do domku :loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 madzia i medor napisał(a):Witamy:p:p:p I kciuki trzymamy :kciuki: :p :p :p AgusiaTerierka napisał(a):Dobrej nocy, pięknych snów:lol: . Nie śniło się nic... :shake: Pysia napisał(a):Jak klikniesz mój banerek to wejdziesz na moją stronke :) Tam w górnym prawym rogu są kontakty :) A w nich mój nr. telefonu :) Kciuki będę trzymać mocno zabyś z Gwiazdeczką wróciła szybciutko do domku :loveu::loveu::loveu: Zapisałam :p AgusiaTerierka napisał(a):Dzień dobry, witamy... co słychać...? Doberek, doberek... Odpoczywamy :eviltong: Quote
Medorowa Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Odpoczywamy Odpoczywajcie, odpoczywajcie:p :p A jak Avanti Armida;) :p Quote
ferraribox Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 :lol: My liczymy dni a Ty Izo odpoczywaj:lol: Quote
Iza i Avanti Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 madzia i medor napisał(a):Odpoczywajcie, odpoczywajcie:p :p A jak Avanti Armida;) :p Avanti nieco zdziwiony, że teraz 2 z 3 spacerków odbywa z Panem:crazyeye: A tak poza tym, to zdaje się być zadowolony, bo całe dnie jestem z nim w domu :p ferraribox napisał(a)::lol: My liczymy dni a Ty Izo odpoczywaj:lol: Odpoczywam, bo niedługo się skończy błogostan ;) Quote
Medorowa Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Avanti nieco zdziwiony, że teraz 2 z 3 spacerków odbywa z Panem:crazyeye: A tak poza tym, to zdaje się być zadowolony, bo całe dnie jestem z nim w domu :p Odpoczywam, bo niedługo się skończy błogostan ;) No już bardzo, bardzo niedługo:crazyeye: :multi: :multi: Mizianko dla Avantiego:razz: Quote
drzalka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hej... jesteśmy pierwszy taz.. ale bardzo sie nam tu podoba :D:D:D..mizianko od Lenki dla Avantiego :D:P:multi: :loveu: Quote
Pysia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Iza i Avanti napisał(a)::p :p :p Zapisałam :p Doberek, doberek... Odpoczywamy :eviltong: Odliczam dni do Gwiazdeczki :loveu: Moje bąki będa miały 10 dni jak ona się urodzi :multi::loveu: Pamiętaj żeby ją pocałować w śliczną buzie od cioci Pysi :loveu: Quote
Pysia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Dzisiaj jeszcze Izy nie było:nerwy: ... Spokojnie :) Moze jest u lekarza :) Quote
ferraribox Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 :loveu: CIEPLUTKO POZDRAWIAMY:lol: :lol: :lol: Quote
Pysia Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witajcie !! Wczoraj tj. 20 kwietnia o godzinie 10.38 przyszła na świat cudowna GWIAZDECZKA - ZUZIA :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Waży 3100 i mierzy 57 cm. :loveu: Macie wszyscy pozdrowienia od obu dziewczynek :loveu::loveu::loveu: Zuziu - życzę Ci samego szczęścia w życiu bo to jest najważniejsze ;) Jak jest to, to reszta sama przyjdzie :) Quote
Kate I Luka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [SIZE="3"]Iza, TZciku IZy, i braciszku Avanti: [SIZE="4"]Serdeczne Gratulacje :loveu: :multi: :multi: :loveu: [SIZE="3"]Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzymy Zuzi beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia. Quote
Jagoda1 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Najlepsze życzenia zdrowia, szczęścia...:Rose: Quote
Recommended Posts