Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Izuniu :loveu:
Mam nadzieje ze nie obawiasz się cesarki? Moja kuzynka jedno urodziła normalnie a drugie przez cesarke i stwierdziła ze jakby tak miała wybierać to wolałaby cesarke ;) No i dzieciątko wtedy nie jest wymęczone, główka równiutko okrąglutka itp :multi:
Będę o Tobie myślała i o Gwiazdeczce bardzo intensywnie od 24 kwietnia :loveu:
Mam tylko prośbę....Powiedz TZtowi jak się wchodzi na dogo i poproś go żeby napisał co i jak bo będziemy umierać z niecierpliwości :roll: A jak nie będzie chciał to moze SMSka do mnie? A ja napiszę u Ciebie ;)

Posted

[quote name='Pysia']Cześć Izuniu :loveu:
Mam nadzieje ze nie obawiasz się cesarki? Moja kuzynka jedno urodziła normalnie a drugie przez cesarke i stwierdziła ze jakby tak miała wybierać to wolałaby cesarke ;) No i dzieciątko wtedy nie jest wymęczone, główka równiutko okrąglutka itp :multi:
Będę o Tobie myślała i o Gwiazdeczce bardzo intensywnie od 24 kwietnia :loveu:
Mam tylko prośbę....Powiedz TZtowi jak się wchodzi na dogo i poproś go żeby napisał co i jak bo będziemy umierać z niecierpliwości :roll: A jak nie będzie chciał to moze SMSka do mnie? A ja napiszę u Ciebie ;)

:loveu: Cześć Pysiu! Cesarki się nie obawiam... Zmorka dała radę to i ja dam ;) Ale myśleć musisz wcześniej bo chyba będą mnie cięli 23 kwietnia (w czwartek poznam ostateczny termin)... TZ nie będzie miał głowy wejść na dogo :eviltong: On już histeryzuje.... :evil_lol: Wyślij mi proszę pw z Twoim nr tel., to skrobnę sms-a :loveu: Dziękuję :loveu:

[quote name='bonita']Dobry pomysł Pysiu :)
Chociaż tego semeska właśnie :)

Witanko!

Siemka :loveu:

[quote name='Agnieszka PPP']
Witam:p Śliczny Avciu:loveu: :loveu: z kąd ja tą zabaweczkę znam:lol: :lol: Moja kofffa zielonego dziubdziubka:evil_lol:

Kjokodylek jest the best :p

[quote name='AgusiaTerierka']Bez wiadomości popadniemy w depresję...

Nie popadniecie, nie popadniecie.... :p

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:loveu: Cześć Pysiu! Cesarki się nie obawiam... Zmorka dała radę to i ja dam ;) Ale myśleć musisz wcześniej bo chyba będą mnie cięli 23 kwietnia (w czwartek poznam ostateczny termin)... TZ nie będzie miał głowy wejść na dogo :eviltong: On już histeryzuje.... :evil_lol: Wyślij mi proszę pw z Twoim nr tel., to skrobnę sms-a :loveu: Dziękuję :loveu:

Siemka :loveu:

Kjokodylek jest the best :p

Nie popadniecie, nie popadniecie.... :p

Jak klikniesz mój banerek to wejdziesz na moją stronke :) Tam w górnym prawym rogu są kontakty :) A w nich mój nr. telefonu :)
Kciuki będę trzymać mocno zabyś z Gwiazdeczką wróciła szybciutko do domku :loveu::loveu::loveu:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Witamy:p:p:p I kciuki trzymamy :kciuki:

:p :p :p

AgusiaTerierka napisał(a):
Dobrej nocy, pięknych snów:lol: .

Nie śniło się nic... :shake:

Pysia napisał(a):
Jak klikniesz mój banerek to wejdziesz na moją stronke :) Tam w górnym prawym rogu są kontakty :) A w nich mój nr. telefonu :)
Kciuki będę trzymać mocno zabyś z Gwiazdeczką wróciła szybciutko do domku :loveu::loveu::loveu:

Zapisałam :p

AgusiaTerierka napisał(a):
Dzień dobry, witamy... co słychać...?

Doberek, doberek... Odpoczywamy :eviltong:

Posted

madzia i medor napisał(a):
Odpoczywajcie, odpoczywajcie:p :p A jak Avanti Armida;) :p

Avanti nieco zdziwiony, że teraz 2 z 3 spacerków odbywa z Panem:crazyeye: A tak poza tym, to zdaje się być zadowolony, bo całe dnie jestem z nim w domu :p

ferraribox napisał(a):
:lol: My liczymy dni a Ty Izo odpoczywaj:lol:

Odpoczywam, bo niedługo się skończy błogostan ;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Avanti nieco zdziwiony, że teraz 2 z 3 spacerków odbywa z Panem:crazyeye: A tak poza tym, to zdaje się być zadowolony, bo całe dnie jestem z nim w domu :p

Odpoczywam, bo niedługo się skończy błogostan ;)

No już bardzo, bardzo niedługo:crazyeye: :multi: :multi:
Mizianko dla Avantiego:razz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:p :p :p

Zapisałam :p

Doberek, doberek... Odpoczywamy :eviltong:

Odliczam dni do Gwiazdeczki :loveu: Moje bąki będa miały 10 dni jak ona się urodzi :multi::loveu:
Pamiętaj żeby ją pocałować w śliczną buzie od cioci Pysi :loveu:

Posted

Witajcie !!
Wczoraj tj. 20 kwietnia o godzinie 10.38 przyszła na świat cudowna GWIAZDECZKA - ZUZIA :multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:
Waży 3100 i mierzy 57 cm. :loveu:

Macie wszyscy pozdrowienia od obu dziewczynek :loveu::loveu::loveu:

Zuziu - życzę Ci samego szczęścia w życiu bo to jest najważniejsze ;) Jak jest to, to reszta sama przyjdzie :)

Posted

[SIZE="3"]Iza, TZciku IZy, i braciszku Avanti:

[SIZE="4"]Serdeczne Gratulacje :loveu: :multi: :multi: :loveu:

[SIZE="3"]Z okazji narodzin Waszego maleństwa, życzymy Zuzi beztroskiego i zdrowego dzieciństwa, a Wam - odkrywania nowych uroków wspólnego życia.