Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Ucałuj Avantiego ode mnie :) Śmierdziuch ucałowany :evil_lol: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Dżołanka! Ucałuj Avantiego ode mnie :) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Śmierdziuch? A cóż to za epitety na mojego pięknego Avantiego?? Cześć Izu porannie :) Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):Śmierdziuch? A cóż to za epitety na mojego pięknego Avantiego?? Cześć Izu porannie :) Pewnie miało być "Sierściuch" :evil_lol: Witanko :multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):Śmierdziuch? A cóż to za epitety na mojego pięknego Avantiego?? Cześć Izu porannie :) No przecież nie powiedziałam "śmierdziel"... Śmierdziuch to takie czułe... :evil_lol: Bo pomyśl, jak może pachnieć 11 bokser? :cool3: Cześć Asia! Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No przecież nie powiedziałam "śmierdziel"... Śmierdziuch to takie czułe... :evil_lol: Bo pomyśl, jak może pachnieć 11 bokser? :cool3: Cześć Asia! No jak może? Jak bokser :)) Czyli pięknie bokserowato :) Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No przecież nie powiedziałam "śmierdziel"... Śmierdziuch to takie czułe... :evil_lol: Bo pomyśl, jak może pachnieć 11 bokser? :cool3: Cześć Asia! Ja wczoraj widziałem 12to letnią bokserkę i pachniała jak bokserza młódka :p Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Ja wczoraj widziałem 12to letnią bokserkę i pachniała jak bokserza młódka :p No właśnie! Tak też może być :) Cześć Menrzuś :) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 "You have selected 1 post that is not part of this thread. Quote this post as well, or deselect this post." - Izunia, wiesz, co to znaczy? Nowość to jakaś.... Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):taaaaaaaaaaaa.... :roll: A wąchałeś ją Ty czy Argon? :evil_lol: Byłem tam bez Argona.....chociaż w przyszłości pewnie go wezmę ze sobą :razz: Przecież musieliśmy się nawzajem obwąchać - taka to bokserza etykieta :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']"You have selected 1 post that is not part of this thread. Quote this post as well, or deselect this post." - Izunia, wiesz, co to znaczy? Nowość to jakaś.... TZ Ci napisał, że fajnie by było mieć na obiad grochówkę :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']No jak może? Jak bokser :)) Czyli pięknie bokserowato :) taaaaaaaaaaaa.... :roll: MenrzuśCytat: Ja wczoraj widziałem 12to letnią bokserkę i pachniała jak bokserza młódka :p A wąchałeś ją Ty czy Argon? :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Ciotka to ja........może niepodobna ale ja:roll: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A co Ci się Mycha stąło??Ciotka nie pytaj..............tylko mi powiedz czy przygarniesz Krosia na tymczas........bo jak nie to francę ...grrrrrrrr:angryy: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Ciotka to ja........może niepodobna ale ja:roll: A co Ci się Mycha stąło?? Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Menrzuś napisał(a):TZ Ci napisał, że fajnie by było mieć na obiad grochówkę :diabloti: buuuuuuuuuuhahahahahaha! Posiusiałam się! :evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Wybrałaś 1 post, który nie jest częścią wątka. Zacytuj ten post lud odznacz go... No właśnie, ja to też tak przetłumaczyłam, ale to jest bez sensu, bo pojawił mi się ten napis podczas cytowania wątku, więc BYŁ CZĘŚCIĄ wątku ;) Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Menrzuś napisał(a):TZ Ci napisał, że fajnie by było mieć na obiad grochówkę :diabloti: Chyba jesteś głodny :evil_lol: Angielski to ja akurat rozumiem, tylko nie pasuje to do miejsca, gdzie wyskoczyło :eviltong: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Ciotka nie pytaj..............tylko mi powiedz czy przygarniesz Krosia na tymczas........bo jak nie to francę ...grrrrrrrr:angryy: A cóż ten Krosiu narobił?? Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']"You have selected 1 post that is not part of this thread. Quote this post as well, or deselect this post." - Izunia, wiesz, co to znaczy? Nowość to jakaś.... Wybrałaś 1 post, który nie jest częścią wątka. Zacytuj ten post lud odznacz go... Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuuuuuhahahahahaha! Posiusiałam się! :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):Chyba jesteś głodny :evil_lol: Angielski to ja akurat rozumiem, tylko nie pasuje to do miejsca, gdzie wyskoczyło :eviltong: Aaaaa tam - widać nie znasz subtelności myśli TZta :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Ciotka nie pytaj..............tylko mi powiedz czy przygarniesz Krosia na tymczas........bo jak nie to francę ...grrrrrrrr:angryy: Moją słodziutką Myszkę? Zawsze! :loveu: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']A cóż ten Krosiu narobił??Dżołanko napisałam u Menrzusia - nie każ mi pisać jeszcze raz:roll: Quote
apple Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Moją słodziutką Myszkę? Zawsze! :loveu:To kiedy przyjedziesz?:diabloti: Quote
Recommended Posts