Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
Widzę właśnie:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

I ciężo pracuję! Właśnie byłam na rozmowie u szefa... Już myślałam ,że mnie chce zwolnić, a on mi, że dostanę 1/2 13-stki :crazyeye: Szokło mnię... A później dodał, że innych podwyżek już w tym roku raczej nie będzie :angryy:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
I ciężo pracuję! Właśnie byłam na rozmowie u szefa... Już myślałam ,że mnie chce zwolnić, a on mi, że dostanę 1/2 13-stki :crazyeye: Szokło mnię... A później dodał, że innych podwyżek już w tym roku raczej nie będzie :angryy:

No masz! Brawo!:multi:

Ale jakby wiedział co ty robisz w pracy to by o 13 nie było mowy:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
No masz! Brawo!:multi:

Ale jakby wiedział co ty robisz w pracy to by o 13 nie było mowy:evil_lol:

No taaaaaaaaaa... Ale tym, że nie będzie podwyżek mi dowalił... A ja mam kredyt we frankach :placz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No taaaaaaaaaa... Ale tym, że nie będzie podwyżek mi dowalił... A ja mam kredyt we frankach :placz:

ooooooooooooooooooooożesz qutfa:shake:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Qutfa to za mało powiedziane... :shake: Wystarczy, że TZ będzie miał cieńki miesiąć w firmie, a leżym i kwiczym... :placz:

O kuuuuuuuuurwa!:shake:

No ciotka co ja Ci mogę powiedzieć........że szczymie co by było dobrze;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ale staram się być dobrej myśli... Bo bym musiała chyba zwariować...
Ciotka! Ja tez jestem dobrej myśli........wiesz że trzymam kciukasy szczerze;) A jakby co..........to coś sie wymyśli;)

Nie obraź sie cioteczko ale muszę śmigać......całuję:loveu:

Posted

apple napisał(a):
Ciotka! Ja tez jestem dobrej myśli........wiesz że trzymam kciukasy szczerze;) A jakby co..........to coś sie wymyśli;)

Nie obraź sie cioteczko ale muszę śmigać......całuję:loveu:

Papa! Buziole duuuuuuuuuuże!

Posted

Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia..........

Posted

jbk napisał(a):
Kryzys wszystkich dotyka, mi odpadają klienci po kolei, dziś następny zameldował, że zamyka firmę, na czynsz nam nie wystarczy, a co dopiero na wynagrodzenia..........

Ogólnie to jest KAPENCJA!!! :cool1:

Posted

jbk napisał(a):
Weźcie mnie nie dołujcie......mnie jeszcze nic nie dotknęło......ale już sie boję:roll:

Posted

[quote name='apple']Weźcie mnie nie dołujcie......mnie jeszcze nic nie dotknęło......ale już sie boję:roll:

Miejmy nadzieję, że Twojej branży kryzys nie dotknie, przecież ludzie zawsze będą się uczyć :)