apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz: to sem idę :placz: Dobrej :calus: Dobrej.......snij miło:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple']Dobrej.......snij miło:loveu: ......a Ty ciekawie..... dooooobrej :loveu: Quote
apple Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='Menrzuś']......a Ty ciekawie..... dooooobrej :loveu: O to sie nie martw......z moją wyobraźnią?;):evil_lol::diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='apple']O to sie nie martw......z moją wyobraźnią?;):evil_lol::diabloti: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: :evil_lol::evil_lol: paaaaaaaaaaaaaaa :hand::loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy: Quote
Iza i Avanti Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 jbk napisał(a):Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy: Mnie też! :placz: Cześć Cioteczko! Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Mnie też! :placz: Cześć Cioteczko! Witanko :) Połaziłam po dogo, teraz łapię za stempel :) Ty już też pracujesz, jak widzę :roll: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Menrzuś napisał(a):A co niby Ciebie ominęło? Ty za to miałaś szaleństwo sobotnie :placz: Ale szaleństwo niedzielne mnie minęło :placz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jbk napisał(a):Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy: A co niby Ciebie ominęło? Ty za to miałaś szaleństwo sobotnie :placz: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Mnie też! :placz: Cześć Cioteczko! Bryyyyy Izuniu :multi::loveu: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Menrzuś napisał(a):No to mamy 1:1......:placz::placz: Trza by było kiedyś połączyć wszystkie szaleństwa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jbk napisał(a):Ale szaleństwo niedzielne mnie minęło :placz: No to mamy 1:1......:placz::placz: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty chyba nie wiesz o czym mówisz :diabloti: Ja bardzo dobrze wiem, o czym mówię ;) Kocham szaleństwa WSZELAKIE :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jbk napisał(a):Trza by było kiedyś połączyć wszystkie szaleństwa :evil_lol: Ty chyba nie wiesz o czym mówisz :diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jbk napisał(a):Ja bardzo dobrze wiem, o czym mówię ;) Kocham szaleństwa WSZELAKIE :) Taaaaaa.....pewnie.... Tylko ja, będąc w zdecydowanej mniejszości, nie wiem jak bym to przeżył :shake::evil_lol: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Menrzuś napisał(a):Taaaaaa.....pewnie.... Tylko ja, będąc w zdecydowanej mniejszości, nie wiem jak bym to przeżył :shake::evil_lol: No wiesz co, rodzynkiem byś był :) Zapytaj Krosia, on Ci powie, jak to jest między samymi babami :) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jbk napisał(a):No wiesz co, rodzynkiem byś był :) Zapytaj Krosia, on Ci powie, jak to jest między samymi babami :) Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Menrzuś napisał(a):Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti: no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony! Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Menrzuś napisał(a):Gadałem z Krosiem - przeżył traumę widząc Izę w pozycji "na pieska" :diabloti: Krosiu był zachwycony ;) Jak mówi coś innego, to ściemnia :) Iza i Avanti napisał(a):no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony! W traumę TZta to jakoś nie mogę uwierzyć ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 jbk napisał(a):Krosiu był zachwycony ;) Jak mówi coś innego, to ściemnia :) W traumę TZta to jakoś nie mogę uwierzyć ;) Taaaaaaaaaaaa... To musiałabyś z nim porozmawiać :evil_lol: Quote
jbk Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Taaaaaaaaaaaa... To musiałabyś z nim porozmawiać :evil_lol: Może kiedyś ;) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Iza i Avanti']no wiesz co? :crazyeye: O traumę to ja tylko TZ-ta przyprawiam :evil_lol: A Kros był przezadowolony! Zawsze mówię - biedny TZ :shake:..................:evil_lol: Krosiu był zachwycony ;-) Jak mówi coś innego, to ściemnia :smile: No pewnie, że ściemniał, bo goopią minę miał. Jaki boksio nie lubi mizianek? :p Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='jbk']Że też mnie zawsze omijają ciekawe akcje...... :angryy: No bo kto kto spi no nocy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='apple']No bo kto kto spi no nocy:evil_lol: Ty jakoś nie śpisz gdzieś od tygodnia tylko :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty jakoś nie śpisz gdzieś od tygodnia tylko :eviltong::evil_lol: No ale nie śpię...fakt jest faktem:diabloti: Quote
Recommended Posts