Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja Ci dam latawicę!!! :evil_lol:Trochę juz na tym świecie żyję to poznaje takie na odległość......to tu klikna to tam......sama do nich należę

Posted

[quote name='apple']Trochę juz na tym świecie żyję to poznaje takie na odległość......to tu klikna to tam......sama do nich należę

Buhahahahahahahahaaa! To się teraz uśmiałam :lol:

Cioteczko! A czy Ty wiesz, że córcia ma biega w kucykach! I to w dwóch! wygląda boooooooooosko! :loveu: Nie mam kabelka to komórki, bo bym Ci pokazała!!!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Buhahahahahahahahaaa! To się teraz uśmiałam :lol:

Cioteczko! A czy Ty wiesz, że córcia ma biega w kucykach! I to w dwóch! wygląda boooooooooosko! :loveu: Nie mam kabelka to komórki, bo bym Ci pokazała!!!
A cóż to tak Cię rozbawiło

No coś ty:crazyeye:..........ja cały czas próbuje i robię podchody ale moja niestety nie uznaje niczego na włosach więc wyglada jak mop....bo nawet się obciać nie da:cool1:

bez foty nie wracaj:mad:

Posted

[quote name='apple']A cóż to tak Cię rozbawiło

No coś ty:crazyeye:..........ja cały czas próbuje i robię podchody ale moja niestety nie uznaje niczego na włosach więc wyglada jak mop....bo nawet się obciać nie da:cool1:

bez foty nie wracaj:mad:

Rozbawiła mnie myśl, że nie jestem jedyną latawicą :evil_lol:

Ja zuzę wzięłam na sposób.: za pierwszym razem biegałam za nią z gumkami, zrobiłam jej kucyki i zaprowadziłam do lustra! Chwaliłam ja, tata i babcia... Za drugim razem gonitwa była krótsza, chwalenie piękności tak samo dłuuuuugie, no i następnym razem już problemu nie było! :loveu:

Wysłałam Ci mms-ka!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Rozbawiła mnie myśl, że nie jestem jedyną latawicą :evil_lol:

Ja zuzę wzięłam na sposób.: za pierwszym razem biegałam za nią z gumkami, zrobiłam jej kucyki i zaprowadziłam do lustra! Chwaliłam ja, tata i babcia... Za drugim razem gonitwa była krótsza, chwalenie piękności tak samo dłuuuuugie, no i następnym razem już problemu nie było! :loveu:

Wysłałam Ci mms-ka!
Odebrałam.....jeszcze dochodzę do siebie:loveu:

No ja też tak robię...ale ona nawet nie che zerknąć w lustro...a jak juz popatrzy to się drze w niebogłosy i zrywa z głowy...chwalenie nie pomaga:shake:

Posted

[quote name='apple']Odebrałam.....jeszcze dochodzę do siebie:loveu:

No ja też tak robię...ale ona nawet nie che zerknąć w lustro...a jak juz popatrzy to się drze w niebogłosy i zrywa z głowy...chwalenie nie pomaga:shake:

Jak ciocia Iza przyjedzie, weźmie małą diablicę w obroty i będzie jak ta lala :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jak ciocia Iza przyjedzie, weźmie małą diablicę w obroty i będzie jak ta lala :loveu:Zobaczymy czy dasz jej rade.....Ciotka Asia bedzie dokumentować:evil_lol:

Posted

Wszystko udokumentuję! Każdego kucyka :) Macie fajnie, że możecie czesać dzidziusie, ja to tylko golę na zero ;)

Też jestem LATAWICA! Też! Też!

Posted

ooooooooo.............impreza:placz::placz::placz: A mnie nie będzie:placz::placz::placz:
Jak możecie????????????:placz::placz::placz::placz:

Cześć Iza:loveu::loveu:

Posted

Selket napisał(a):
ooooooooo.............impreza:placz::placz::placz: A mnie nie będzie:placz::placz::placz:

Przyjedź też :)

Posted

Selket napisał(a):

Cześć Selkecikowa! :loveu: Zgadzam się z Asią- przyjedź! Daleko nie masz :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Selketowa! Zabieraj doopę w troki i w sobotę Cię widzę:razz:

Dżołana...niniejszym pasuję Cię na LATAWICĘ:diabloti:

Aśka! Ty Latawico! Tfu! :diabloti:

Cześć Kobitki! :loveu:

Posted

Ciotka....aleś ty niecierpliwa no:roll: Nie poSZczekałas na mnie:shake: Ehhhhh i co teraz tu bedę tak sama siedzieć...ciebie nie ma, Menrzuś na kotach siedzi, Dżołany nie widać.....ehhhh:shake:

Posted

[quote name='apple']Ciotka....aleś ty niecierpliwa no:roll: Nie poSZczekałas na mnie:shake: Ehhhhh i co teraz tu bedę tak sama siedzieć...ciebie nie ma, Menrzuś na kotach siedzi, Dżołany nie widać.....ehhhh:shake:

Jak to nie widać? JESTEM!

Posted

[quote name='jbk']Cześć LATAWICE :) Jak się macie? Izunia, zdrowa jesteś? Dokładnie za 48 godzin zobaczymy się na żywo :)Iza zapewne zdrowa....złego diabli nie bierą:diabloti:

a ty jak? Jak twój żołądek?:razz: