Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Hmmmmmmmmmmmmm... A to ten koło starego Belga?

Ciotka, Ciotka ;) Jeśli to jest ten sam, z którego będę potem wyjeżdżać, to koło niego jest galeria handlowa, taka z Empikiem i Sephorą ;) Nazwa Stary Belg mi nic nie mówi :)

Posted

jbk napisał(a):
Ciotka, Ciotka ;) Jeśli to jest ten sam, z którego będę potem wyjeżdżać, to koło niego jest galeria handlowa, taka z Empikiem i Sephorą ;) Nazwa Stary Belg mi nic nie mówi :)

Taaaaaaaaaa... To jest Plac Skargi (chyba :cool3:) A Ty tam przyjedziesz? Czy będziesz gdzieś przechodziła?

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Nie! nie! Nie o to cho! Odbieram Cię o 9.20 z PKS-u! Dam ci znać jakiego samochodu masz szukać!

Normalnie pysio mi się cieszy jak nie wiem :)) Hurra hurra! Hip hip HURRA!

Posted

Jestem, uff, przegryzłam się znów - kolejne 4:eviltong: ale przynajmniej już wiem, że impreza nie będzie należała do najgrzeczniejszych................

jbk napisał(a):

Zaworki sprawdzimy na miejscu :)

Pewnie pewnie, TZ-tów się pozbędę, dzieci puszczą samopas i ....JAAAAAAAAAZDA :cool3:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Jestem, uff, przegryzłam się znów - kolejne 4:eviltong: ale przynajmniej już wiem, że impreza nie będzie należała do najgrzeczniejszych................

Pewnie pewnie, TZ-tów się pozbędę, dzieci puszczą samopas i ....JAAAAAAAAAZDA :cool3:

Wszystkich TZów to nie, Jabcokowa będzie miała swojego ;) Ale my z Izą już nie ;)

Posted

[quote name='jbk']Wszystkich TZów to nie, Jabcokowa będzie miała swojego ;) Ale my z Izą już nie ;)
A kto wam takich goopot naopowiadał...mojego TZ-ta wywaliłam z domu na sobotę.....jest bezdomny:diabloti:

Ciotka z tego co czytam to Asia wysiądzie koło Empiku na dworcu PKS.......Róg Skargi z Sokolską:lol:

Cieszem się jak nie wiem co...ino zabraniam sie focić:mad:...Izkę możesz:diabloti:

Aaaaaaaaaaa i zaraz wam napiszę jak najlepiej dojachac do mnie. Ciotka notuj cobyś się nie zgubiła:diabloti:

A wiec: Z Katowic wypadasz sobie na A4 i ciupiesz na Kraków potem za Viessmanem odbijasz na Łódź. A z tamtąd już kierunkowskaz na Jaworzno. Wypadasz na rondzie koło Fashion House i na tym rondzie w prawo i ciupiecie prosto aż do następnego rona (koło Carrefour'a) I na tym rondzie to ja już wam z okna pomacham:loveu:. Na tym rondzie w lewo między bloki i zaraz pierwsza znowu w lewo i pierwsza klatka od ulicy:diabloti: 2 Piętro:multi:

Posted

[quote name='jbk']Aaaa! Ja może wydrukuję sobie to?

Wyrzuciłaś chłopa biednego? A cóż on Ci zawinił?
A nie będzie mi sie po domu błąkał i gości straszył:cool1:

I ciotki zapowiadam co byście się nie wystrachały...u mnie w kuchni sufit spadnięty nadal....wciąż czekamy na rzeczoznawcę:angryy:

No i rozpruty kawałek łazienki.....rury wymieniali.......:angryy: a teraz czekam do lata co by remontos w niej zrobić:multi:

Posted

[quote name='apple']A nie będzie mi sie po domu błąkał i gości straszył:cool1:

I ciotki zapowiadam co byście się nie wystrachały...u mnie w kuchni sufit spadnięty nadal....wciąż czekamy na rzeczoznawcę:angryy:

No i rozpruty kawałek łazienki.....rury wymieniali.......:angryy: a teraz czekam do lata co by remontos w niej zrobić:multi:

Powiem tak - jakbyś sama nie powiedziała o suficie czy poprutej łazience, to ja bym nie zauważyła ;) Dla mnie ważni ludzie ;) I psy, rzecz jasna, bo pies też człowiek :)

Poza tym - my od roku planujemy remont, więc od roku w zasadzie nie sprzątam w pokoju, hehe :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Powiem tak - jakbyś sama nie powiedziała o suficie czy poprutej łazience, to ja bym nie zauważyła ;) Dla mnie ważni ludzie ;) I psy, rzecz jasna, bo pies też człowiek :)

Poza tym - my od roku planujemy remont, więc od roku w zasadzie nie sprzątam w pokoju, hehe :diabloti:No to teraz już będę wiedziała.....ale uprzedzić musiałam;) dlatego ze Ja nie mogę juz na to wszystko patrzeć:angryy:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Plan dojazdu wydrukowany! :evil_lol:
A czy ja jestem jaki fotomodel??? Będą dwie modelki do focenia :p Takie po pas :loveu:

Małe modelki to jest tak oczywiste, że nawet się nie wypowiedziałam, ostrzegam tylko duże modelki, że BEDZIE sesja :) Ja Was chcem mieć na potem :)

Posted

[quote name='apple']A kto wam takich goopot naopowiadał...mojego TZ-ta wywaliłam z domu na sobotę.....jest bezdomny:diabloti:

Ciotka z tego co czytam to Asia wysiądzie koło Empiku na dworcu PKS.......Róg Skargi z Sokolską:lol:

Cieszem się jak nie wiem co...ino zabraniam sie focić:mad:...Izkę możesz:diabloti:

Aaaaaaaaaaa i zaraz wam napiszę jak najlepiej dojachac do mnie. Ciotka notuj cobyś się nie zgubiła:diabloti:

A wiec: Z Katowic wypadasz sobie na A4 i ciupiesz na Kraków potem za Viessmanem odbijasz na Łódź. A z tamtąd już kierunkowskaz na Jaworzno. Wypadasz na rondzie koło Fashion House i na tym rondzie w prawo i ciupiecie prosto aż do następnego rona (koło Carrefour'a) I na tym rondzie to ja już wam z okna pomacham:loveu:. Na tym rondzie w lewo między bloki i zaraz pierwsza znowu w lewo i pierwsza klatka od ulicy:diabloti: 2 Piętro:multi:

Plan dojazdu wydrukowany! :evil_lol:
A czy ja jestem jaki fotomodel??? Będą dwie modelki do focenia :p Takie po pas :loveu:

Posted

[quote name='apple']A nie będzie mi sie po domu błąkał i gości straszył:cool1:

A czy ja na sufity bede patrzeć? :crazyeye:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Plan dojazdu wydrukowany! :evil_lol:
A czy ja jestem jaki fotomodel??? Będą dwie modelki do focenia :p Takie po pas :loveu:To dobrze...nie będe musiała ciupać po was ratunkowo do Hebzia:evil_lol:

A czy ja na sufity bede patrzeć? :crazyeye:
No wiesz...jakby Ci się łypło to uprzedzam:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Do Hebzia? Czy Ty myślisz, że ja nienormalna jestem??? :cool3: Co prawda zdarzało mi się jeździć z Katowic do Gliwic przez Tarnowskie Góry :crazyeye: ale to było lat temu 13!Buhahahahahaha..........no właśnie dlatego:evil_lol:

Dobra Cioteczko ja też śmigam bo Ala woła:loveu:

Posted

[quote name='apple']To dobrze...nie będe musiała ciupać po was ratunkowo do Hebzia:evil_lol:

No wiesz...jakby Ci się łypło to uprzedzam:evil_lol:

Do Hebzia? Czy Ty myślisz, że ja nienormalna jestem??? :cool3: Co prawda zdarzało mi się jeździć z Katowic do Gliwic przez Tarnowskie Góry :crazyeye: ale to było lat temu 13!