Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Swoją drogą, dziewczyny, to ja Wam powiem, że nie ma nic wspanialszego niż nastolatek w domu ;) śmieci wyniesie, poodkurza, nie trzeba do niego wstawać w nocy, a i nawet kawkę poda mamusi :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Swoją drogą, dziewczyny, to ja Wam powiem, że nie ma nic wspanialszego niż nastolatek w domu ;) śmieci wyniesie, poodkurza, nie trzeba do niego wstawać w nocy, a i nawet kawkę poda mamusi :)
Przyszłas nadpsuć krwi:diabloti::evil_lol:

Iza...no kto wie.....może:roll:

Asiu! Mogę kiedybądź.....TZ nie ma planów teraz tylko niech się Iza wypowie i się widzimy;)

Posted

jbk napisał(a):
Dobra :)

Izunia! Powiedz kiedy :) Ten i przyszły tydzień Jabłuszkowa ma free ;) Ja też mam, kiedy tylko powiesz i biegnę na PKS :)

Kurde! laseczki! Szef mi urlopu nie da :placz: Za dużo roboty :placz: Ja to tylko weekend mogę :placz:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Kurde! laseczki! Szef mi urlopu nie da :placz: Za dużo roboty :placz: Ja to tylko weekend mogę :placz:Ciotka......no co ty......nawet nie da Ci się zwolnic godzinkę czy dwie?:roll: Ehhhhh no jak to tak......musimy się spotkac:cool1:

No chyba że Asia wpadnie do mnie do południa a jak się Ala wyśpi to pojedziemy do IZy:razz:

Posted

aneczka23 napisał(a):
Cześć Izuś. 15 stron mnie nie było. Wybacz, nie jestem najlepsiejszym Gościem. Częściej niestety być nie mogę :placz: i zawsze nie w temacie. :placz:

Cześć Aneczko! :loveu: Wpadaj kiedy możesz i nie przejmuj się, że nie jesteś w temacie :lol: Bo my tematy zmieniamy z prędkością światła :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ciotka......no co ty......nawet nie da Ci się zwolnic godzinkę czy dwie?:roll: Ehhhhh no jak to tak......musimy się spotkac:cool1:

No chyba że Asia wpadnie do mnie do południa a jak się Ala wyśpi to pojedziemy do IZy:razz:

A do której Ala śpi? Ja z pracy zwlekam się o 16.00... Jakiś obiad muszę zrobić :shake: no i z TZ-em posiedzieć...

Chyba żeby tak w przyszłym tygodniu :p Tylko ja Was wstrzymuję...

No i nie wiem, czy szefa urobię... Do doopy interes :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A do której Ala śpi? Ja z pracy zwlekam się o 16.00... Jakiś obiad muszę zrobić :shake: no i z TZ-em posiedzieć...

Chyba żeby tak w przyszłym tygodniu :p Tylko ja Was wstrzymuję...

No i nie wiem, czy szefa urobię... Do doopy interes :shake:
Ciotka jak nie ty urobisz to kto?:razz:

No Ala śpi do 14 najpóźniej 15:roll: a z TZ nie musisz siedzieć...jeden dzień nic mu się nie stanie....mój bedzie siedział sam:diabloti:.....a obiad zrób dzień wcześniej na 2 dni i juz masz wolny czas.;)

No nie wiem jak chcesz:roll:

Możemy też w sobotę koło południa...nie wiem jak chcecie;)

Posted

[quote name='apple']Ciotka jak nie ty urobisz to kto?:razz:

No Ala śpi do 14 najpóźniej 15:roll: a z TZ nie musisz siedzieć...jeden dzień nic mu się nie stanie....mój bedzie siedział sam:diabloti:.....a obiad zrób dzień wcześniej na 2 dni i juz masz wolny czas.;)

No nie wiem jak chcesz:roll:

Możemy też w sobotę koło południa...nie wiem jak chcecie;)

Ta sobota to byłaby niezła :cool3: Koło południa, tzn o której??? :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ta sobota to byłaby niezła :cool3: Koło południa, tzn o której??? :roll:
To już jak Asi pasi:evil_lol: No dla mnie najlepiej by było tak 10/11:razz:

Posted

[quote name='apple']To już jak Asi pasi:evil_lol: No dla mnie najlepiej by było tak 10/11:razz:

O! To o 10.00 byłybyśmy u Ciebie! Pasi? No oczywiście jak Asi pasi :evil_lol: Ja z Zuzłem posiadziałbym ze 2 godzinki, bo o 12.00 to ona mi już z nóg poleci :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']O! To o 10.00 byłybyśmy u Ciebie! Pasi? No oczywiście jak Asi pasi :evil_lol: Ja z Zuzłem posiadziałbym ze 2 godzinki, bo o 12.00 to ona mi już z nóg poleci :evil_lol:
No problem jak Asi pasi to mnie też pasi.....dziewuszki się pobawią, my się napijemy kawusi i zjemy chiacho......no oczywiście jak Asi pasi:evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Dobra! o 10 w Jaworznie, to o której z Katowic? 9:30? Już się dowiem o autobus :)

To dowiaduj się o autobus! Podjechałabym po Ciebie, gdzie chcesz i fruuuuuuuu! Do Jabcokowej! Tylko adresik se muszę zapisać :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To dowiaduj się o autobus! Podjechałabym po Ciebie, gdzie chcesz i fruuuuuuuu! Do Jabcokowej! Tylko adresik se muszę zapisać :evil_lol:
Asia ma adresik.......ty bys zgubiła zapewne:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jezdeś bezszczelna cipka! :evil_lol: Adres mam i znam :eviltong:
Cipka - no nie da się ukryć:roll: ale nie bezSzczelna...zaworki mam ok:diabloti: