jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Swoją drogą, dziewczyny, to ja Wam powiem, że nie ma nic wspanialszego niż nastolatek w domu ;) śmieci wyniesie, poodkurza, nie trzeba do niego wstawać w nocy, a i nawet kawkę poda mamusi :) Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 [quote name='jbk']Swoją drogą, dziewczyny, to ja Wam powiem, że nie ma nic wspanialszego niż nastolatek w domu ;) śmieci wyniesie, poodkurza, nie trzeba do niego wstawać w nocy, a i nawet kawkę poda mamusi :) Przyszłas nadpsuć krwi:diabloti::evil_lol: Iza...no kto wie.....może:roll: Asiu! Mogę kiedybądź.....TZ nie ma planów teraz tylko niech się Iza wypowie i się widzimy;) Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dobra :) Izunia! Powiedz kiedy :) Ten i przyszły tydzień Jabłuszkowa ma free ;) Ja też mam, kiedy tylko powiesz i biegnę na PKS :) Quote
aneczka23 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Cześć Izuś. 15 stron mnie nie było. Wybacz, nie jestem najlepsiejszym Gościem. Częściej niestety być nie mogę :placz: i zawsze nie w temacie. :placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Dobra :) Izunia! Powiedz kiedy :) Ten i przyszły tydzień Jabłuszkowa ma free ;) Ja też mam, kiedy tylko powiesz i biegnę na PKS :) Kurde! laseczki! Szef mi urlopu nie da :placz: Za dużo roboty :placz: Ja to tylko weekend mogę :placz: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Kurde! laseczki! Szef mi urlopu nie da :placz: Za dużo roboty :placz: Ja to tylko weekend mogę :placz:Ciotka......no co ty......nawet nie da Ci się zwolnic godzinkę czy dwie?:roll: Ehhhhh no jak to tak......musimy się spotkac:cool1: No chyba że Asia wpadnie do mnie do południa a jak się Ala wyśpi to pojedziemy do IZy:razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 aneczka23 napisał(a):Cześć Izuś. 15 stron mnie nie było. Wybacz, nie jestem najlepsiejszym Gościem. Częściej niestety być nie mogę :placz: i zawsze nie w temacie. :placz: Cześć Aneczko! :loveu: Wpadaj kiedy możesz i nie przejmuj się, że nie jesteś w temacie :lol: Bo my tematy zmieniamy z prędkością światła :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Witam się :) Ciaram ciam ciam :) Cześć Ciotka! Co jesz??? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Ciotka......no co ty......nawet nie da Ci się zwolnic godzinkę czy dwie?:roll: Ehhhhh no jak to tak......musimy się spotkac:cool1: No chyba że Asia wpadnie do mnie do południa a jak się Ala wyśpi to pojedziemy do IZy:razz: A do której Ala śpi? Ja z pracy zwlekam się o 16.00... Jakiś obiad muszę zrobić :shake: no i z TZ-em posiedzieć... Chyba żeby tak w przyszłym tygodniu :p Tylko ja Was wstrzymuję... No i nie wiem, czy szefa urobię... Do doopy interes :shake: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A do której Ala śpi? Ja z pracy zwlekam się o 16.00... Jakiś obiad muszę zrobić :shake: no i z TZ-em posiedzieć... Chyba żeby tak w przyszłym tygodniu :p Tylko ja Was wstrzymuję... No i nie wiem, czy szefa urobię... Do doopy interes :shake: Ciotka jak nie ty urobisz to kto?:razz: No Ala śpi do 14 najpóźniej 15:roll: a z TZ nie musisz siedzieć...jeden dzień nic mu się nie stanie....mój bedzie siedział sam:diabloti:.....a obiad zrób dzień wcześniej na 2 dni i juz masz wolny czas.;) No nie wiem jak chcesz:roll: Możemy też w sobotę koło południa...nie wiem jak chcecie;) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Ciotka jak nie ty urobisz to kto?:razz: No Ala śpi do 14 najpóźniej 15:roll: a z TZ nie musisz siedzieć...jeden dzień nic mu się nie stanie....mój bedzie siedział sam:diabloti:.....a obiad zrób dzień wcześniej na 2 dni i juz masz wolny czas.;) No nie wiem jak chcesz:roll: Możemy też w sobotę koło południa...nie wiem jak chcecie;) Ta sobota to byłaby niezła :cool3: Koło południa, tzn o której??? :roll: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ta sobota to byłaby niezła :cool3: Koło południa, tzn o której??? :roll: To już jak Asi pasi:evil_lol: No dla mnie najlepiej by było tak 10/11:razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']To już jak Asi pasi:evil_lol: No dla mnie najlepiej by było tak 10/11:razz: O! To o 10.00 byłybyśmy u Ciebie! Pasi? No oczywiście jak Asi pasi :evil_lol: Ja z Zuzłem posiadziałbym ze 2 godzinki, bo o 12.00 to ona mi już z nóg poleci :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']O! To o 10.00 byłybyśmy u Ciebie! Pasi? No oczywiście jak Asi pasi :evil_lol: Ja z Zuzłem posiadziałbym ze 2 godzinki, bo o 12.00 to ona mi już z nóg poleci :evil_lol: No problem jak Asi pasi to mnie też pasi.....dziewuszki się pobawią, my się napijemy kawusi i zjemy chiacho......no oczywiście jak Asi pasi:evil_lol: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dobra! o 10 w Jaworznie, to o której z Katowic? 9:30? Już się dowiem o autobus :) Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Dobra! o 10 w Jaworznie, to o której z Katowic? 9:30? Już się dowiem o autobus :) To dowiaduj się o autobus! Podjechałabym po Ciebie, gdzie chcesz i fruuuuuuuu! Do Jabcokowej! Tylko adresik se muszę zapisać :evil_lol: Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']To dowiaduj się o autobus! Podjechałabym po Ciebie, gdzie chcesz i fruuuuuuuu! Do Jabcokowej! Tylko adresik se muszę zapisać :evil_lol: Asia ma adresik.......ty bys zgubiła zapewne:evil_lol: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Mam autobus 7:38 ode mnie, na PKS w Katowicach będę 9:20, Izunia, weźmiesz mnie ze sobą? Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Asia ma adresik.......ty bys zgubiła zapewne:evil_lol: Mam adres! Ha! Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Asia ma adresik.......ty bys zgubiła zapewne:evil_lol: Jezdeś bezszczelna cipka! :evil_lol: Adres mam i znam :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 jbk napisał(a):Mam autobus 7:38 ode mnie, na PKS w Katowicach będę 9:20, Izunia, weźmiesz mnie ze sobą? Pewno, że Cię wezmę! Skąd? Z dworca PKP? PKS? Quote
apple Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jezdeś bezszczelna cipka! :evil_lol: Adres mam i znam :eviltong: Cipka - no nie da się ukryć:roll: ale nie bezSzczelna...zaworki mam ok:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='apple']Cipka - no nie da się ukryć:roll: ale nie bezSzczelna...zaworki mam ok:diabloti: taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Czas na wymianę! :evil_lol: Quote
jbk Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Izu, PKS :) Główny dworzec ;) Szykujcie się, że milion fotek zrobię ;)) Zaworki sprawdzimy na miejscu :) Quote
Recommended Posts