apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Taki zgrabny i w ogóle ;) Noooo i taki duży i sprawny:multi: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):i wymieniłaś se na lepszy model .... lalalalala :evil_lol:No niestety...taki los:diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):....noi szybki pewnie też :evil_lol: nie przecze, szybko dociera do celu i utrzymuje pozycję:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):MENRZUŚ! Jak Ty to robisz, że masz tak późną godzinę w stosunku do nas?? Przecież muszę się trzymać w bezpiecznej odległości :diabloti:.....jeszcze byście mnie opadły :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):A widzisz:evil_lol: Sary nie stawał na wysokosci zadania:diabloti: i wymieniłaś se na lepszy model .... lalalalala :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Bo kobieta zmienną jest, więc musi czasem wymienić na nowy model ;) a te stare to już tylko na złom? :shake:......eeeeech Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Noooo i taki duży i sprawny:multi: ....noi szybki pewnie też :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):No niestety...taki los:diabloti: przyjdzie kryska na matyska :eviltong: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):a te stare to już tylko na złom? :shake:......eeeeech Wcale nie, może jakaś inna go dostanie z odzysku ;) To się nazywa recycling ;) Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):....noi szybki pewnie też :evil_lol: Ale za szybko to niedobrze, niedobrze ;) Chyba, że szybki i bardzo wytrzymały ;) Długodystansowiec :diabloti: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):przyjdzie kryska na matyska :eviltong: Ty mnie nie strasz bo się zacznę jakać:evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Ty mnie nie strasz bo się zacznę jakać:evil_lol: Znowu? Mało Ci było ostatnio? Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):Widziałam Cię, Izunia, widziałam! Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu: Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu: Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti: Myślisz, że aż tak źle? Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):Myślisz, że aż tak źle? A taki porządny to był pokoik :diabloti: Izaaaaaaaaaaa....choć pogadamy o recyclingu :multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake: To coś Ty o 1szej robiła? :crazyeye:....w nocy to się śpi :mad: Którą kawusię już duldasz? :razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):Ja też widziałem Izunię :evil_lol:...... heeeeeej :multi::multi::loveu: Boi się tutaj wchodzić po ostatnim :diabloti: nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake: Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake: Ojjj ciotka wpółczuwam:loveu:......a co ona tak wcześnie na nogach:crazyeye: Quote
jbk Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):nie bojam się.. Nie bojam... Ale jestem nieprzytomna, bo zuzeł wstała dziś o 4.30 :crazyeye: A ja poszłam spać o 1.00 :shake: To czemu dajesz pić kawę dziecku? Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 Menrzuś napisał(a):To coś Ty o 1szej robiła? :crazyeye:....w nocy to się śpi :mad: Którą kawusię już duldasz? :razz: Skończyłam trzecią :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 apple napisał(a):Ojjj ciotka wpółczuwam:loveu:......a co ona tak wcześnie na nogach:crazyeye: A bo ja wiem??? Od paru dni cos jej się poprzestawiało i wstawała o 6.00... No ale dzisiaj to już była przeginka :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 jbk napisał(a):To czemu dajesz pić kawę dziecku? Chyba ją po cichu podpija... Quote
apple Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A bo ja wiem??? Od paru dni cos jej się poprzestawiało i wstawała o 6.00... No ale dzisiaj to już była przeginka :shake: Może idą jej ząbki...Ala ostanio budzi się w nocy codziennie:cool1: a kawę mi podsiorbuje....uwielbia:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 apple napisał(a):Może idą jej ząbki...Ala ostanio budzi się w nocy codziennie:cool1: a kawę mi podsiorbuje....uwielbia:evil_lol: Ząbki, mówisz? Ale to musiałyby być 5... Quote
Recommended Posts