apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Boziu! Bidulko! ... Cioteczo! Muszę uciekać... Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej :roll: No śmigaj:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ja bym się co NAJMNIEJ sfochała :evil_lol: Dobrze, że tu TZ Jabłuszkowej nie zagląda :evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 To już nie będzie więcej o seksie? Nie? :obrazic: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Dobrze, że tu TZ Jabłuszkowej nie zagląda :evil_lol: Zaglądam:roll: jbk To już nie będzie więcej o seksie? Nie? :obrazic:Normalnie też nie mogłam uwierzyć:crazyeye:....Pierniczeje nam towarzystwo:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Zaglądam:roll: Normalnie też nie mogłam uwierzyć:crazyeye:....Pierniczeje nam towarzystwo:evil_lol: Ja Ci spierniczeję :mad: Cześć Cioteczki! Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a)::shocked!:.................... :scared: A dlaczego Wujaszku masz taaaaaaaaaaaaaakie duże oczy? :evil_lol: Cześć! :loveu: Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ja Ci spierniczeję :mad: Cześć Cioteczki!Uderz w stół a nożyce się odezwą:diabloti: Cześć kochana:loveu: :shocked!:.................... :scared:Bosssszzz jak ja lubię budzić postrach:diabloti: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cześć Izunia ;) Ja nie wiem, czy bez seksu to smutno nie będzie..... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Zaglądam:roll: :shocked!:.................... :scared: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol: Witam :multi::loveu: Się podniosło ze złości, że o seksie nie pogadałeś! Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti: Czeeeeeść :multi::loveu: I to nowym zupełnie ;) Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti: Czeeeeeść :multi::loveu: Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A dlaczego Wujaszku masz taaaaaaaaaaaaaakie duże oczy? :evil_lol: Cześć! :loveu: ....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol: Witam :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):....bo mi się ciśnienie podniosło :evil_lol: Witam :multi::loveu: Ciśnienie? W górę? To dobrze! Kawy nie będziesz musiał pić! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Cześć Izunia ;) Ja nie wiem, czy bez seksu to smutno nie będzie..... :diabloti: A wiesz, że Jabłuszkowa spała z laptokiem? :diabloti: Czeeeeeść :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 No norrrrrrrrrrrrrrrmalnie nie da się tego czytać! :evil_lol: Wszystko pomieszane!!! :angryy: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti: No tak........tyż prawda :evil_lol: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 apple napisał(a):Wielkie mi mecyje:roll:....jakbyś miał taki jak ja to też byś z nim spał:diabloti: Taki zgrabny i w ogóle ;) Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):No tak........tyż prawda :evil_lol:A widzisz:evil_lol: Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake:Sary nie stawał na wysokosci zadania:diabloti: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Menrzuś napisał(a):Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake: Bo kobieta zmienną jest, więc musi czasem wymienić na nowy model ;) Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):I to nowym zupełnie ;) Eeeeech....tylko nowości w głowie :shake: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 MENRZUŚ! Jak Ty to robisz, że masz tak późną godzinę w stosunku do nas?? Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Się podniosło ze złości, że o seksie nie pogadałeś! :siara::siara::siara: :cool3: Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ciśnienie? W górę? To dobrze! Kawy nie będziesz musiał pić! :evil_lol: To sobie ptasie na sucho zjem :p Quote
Menrzuś Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No norrrrrrrrrrrrrrrmalnie nie da się tego czytać! :evil_lol: Wszystko pomieszane!!! :angryy: Też Ci się ciśnienie podniosło? :diabloti: Quote
Recommended Posts