Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Ale przecież dzisiaj nie sobota:roflt: Buuuuuuuuhahahahhaahaha :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Buuuuuuuuhahahahhaahaha :evil_lol: Alez ja dzisiaj mam goopawkę:evil_lol: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Alez ja dzisiaj mam goopawkę:evil_lol: A to nie jest czasem tak, że w środę i sobotę? A nie, to lotto tak jeździ ;) Goopawka dobra rzecz :) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):A to nie jest czasem tak, że w środę i sobotę? A nie, to lotto tak jeździ ;) Goopawka dobra rzecz :) Buhahahahahahahahaha.............juz widze mojego TZ-ta jak mówi: :Kochanie czas na losowanie:roflt: Jeeeessssoooo niech mnie ktoś uspokoi:roflt: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Buhahahahahahahahaha.............juz widze mojego TZ-ta jak mówi: :Kochanie czas na losowanie:roflt: Jeeeessssoooo niech mnie ktoś uspokoi:roflt: :roflt::roflt::roflt: A co z komisją kontroli gier i zakładów? :roflt::roflt::roflt: Nie uspokajaj się!! Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jbk napisał(a)::roflt::roflt::roflt: A co z komisją kontroli gier i zakładów? :roflt::roflt::roflt: Nie uspokajaj się!!:roflt::roflt::roflt: Kontrolują czas?:roflt::roflt: nie no musze się uspokić......................:roflt::roflt::roflt: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a)::roflt::roflt::roflt: Kontrolują czas?:roflt::roflt: nie no musze się uspokić......................:roflt::roflt::roflt: Kontrolują cały przebieg, a najpierw to chyba kulki, żeby któraś nie była oszukana :roflt: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Kontrolują cały przebieg, a najpierw to chyba kulki, żeby któraś nie była oszukana :roflt:Buhahahahahahahaha:roflt:...............goopia:evil_lol: Wcale mi nie pomagasz:roflt: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):Buhahahahahahahaha:roflt:...............goopia:evil_lol: Wcale mi nie pomagasz:roflt: Pamiętaj, śmiech to zdrowie, będziesz mieć piękne mięśnie brzucha ;) Śmiej się dużo, bo jak teges tylko w soboty, to trening z tego żaden ;) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Pamiętaj, śmiech to zdrowie, będziesz mieć piękne mięśnie brzucha ;) Śmiej się dużo, bo jak teges tylko w soboty, to trening z tego żaden ;)eeeeeee nawet jakby nie tylko w soboty to w tak krótkim czasie to nie zdąża mi nawet mieśnie drgnąć:roflt: :ices_bla: Chyba przesadziłam......jak mój tu wejdzie to mnie ukarze:evil_lol: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 apple napisał(a):eeeeeee nawet jakby nie tylko w soboty to w tak krótkim czasie to nie zdąża mi nawet mieśnie drgnąć:roflt: :ices_bla: Chyba przesadziłam......jak mój tu wejdzie to mnie ukarze:evil_lol: Za co ma Cię karać? Niech się lepiej uczy chłopak! Niech się dowie! :diabloti: Im dłużej się będzie starał, tym ładniejszą pupcię będzie miał :) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Za co ma Cię karać? Niech się lepiej uczy chłopak! Niech się dowie! :diabloti: Im dłużej się będzie starał, tym ładniejszą pupcię będzie miał :) Jeeesssoooo skończmy bo nas zbanują:evil_lol: Iza nas zabije a Menrzuś zaleje się rumiencem:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Chciałem tylko powiedzieć - dobrej nocki :scared: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Chciałem tylko powiedzieć - dobrej nocki :scared: Gorzej.......spierniczył:evil_lol: Bosz! Kobiety! Cóż Wy tu wypisujecie??? :oops::crazyeye: Raaaaaaaaaaaaaaany! Wchodzę rano, a tu mi wszystko SEKSEM ocieka :evil_lol:To wszystko ONA......ja jestem usprawiedliwiona- ja miałam goopawke:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Jeeesssoooo skończmy bo nas zbanują:evil_lol: Iza nas zabije a Menrzuś zaleje się rumiencem:evil_lol: Bosz! Kobiety! Cóż Wy tu wypisujecie??? :oops::crazyeye: Raaaaaaaaaaaaaaany! Wchodzę rano, a tu mi wszystko SEKSEM ocieka :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Bosz! Kobiety! Cóż Wy tu wypisujecie??? :oops::crazyeye: Raaaaaaaaaaaaaaany! Wchodzę rano, a tu mi wszystko SEKSEM ocieka :evil_lol: Ja się normalnie bałem tu wejść :shake: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Ja się normalnie bałem tu wejść :shake: :evil_lol: Też bym się, kurna, bvała, jakbym wiedziała o czym one tu bazgrzą.... b:shake: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Też bym się, kurna, bvała, jakbym wiedziała o czym one tu bazgrzą.... b:shake: Ty? :crazyeye:....... przecież One geja szukały....spoko :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty? :crazyeye:....... przecież One geja szukały....spoko :evil_lol: Gej gejem, ale one później zaczęły o mocy i niemocy TZ-ta :shake: Quote
Menrzuś Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Gej gejem, ale one później zaczęły o mocy i niemocy TZ-ta :shake: No tak....to było poniżej pasa (obojętnie jak to zabrzmi :diabloti:) Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 Menrzuś napisał(a):No tak....to było poniżej pasa (obojętnie jak to zabrzmi :diabloti:) Ja bym się co NAJMNIEJ sfochała :evil_lol: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Jesssooo jakie delYkatne towarzystwo...na żartach się nie zna:shake: I do tego TAKIE bojące:crazyeye: Matulu:roll:......to ja obiecuję już żadnych sprośności...słowo...nie chcę was przecież zdemoralizować:roll: Ja już będę grzeczna:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):Jesssooo jakie delYkatne towarzystwo...na żartach się nie zna:shake: I do tego TAKIE bojące:crazyeye: Matulu:roll:......to ja obiecuję już żadnych sprośności...słowo...nie chcę was przecież zdemoralizować:roll: Ja już będę grzeczna:roll: No już dobrze, dobrze... Znów nie bądź taka grzeczna :cool1: Kurde... A ja mam dziś zwariowany dzień... Telefony się urywają, a na maile nie mam kiedy odpowiedzieć... :roll: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No już dobrze, dobrze... Znów nie bądź taka grzeczna :cool1: Kurde... A ja mam dziś zwariowany dzień... Telefony się urywają, a na maile nie mam kiedy odpowiedzieć... :roll: nie no obiecalam to będę:roll: No a ja mam dzisiaj tak ból głowy że nie moge wytrzymać:placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 22, 2009 Author Posted January 22, 2009 apple napisał(a):nie no obiecalam to będę:roll: No a ja mam dzisiaj tak ból głowy że nie moge wytrzymać:placz: Boziu! Bidulko! ... Cioteczo! Muszę uciekać... Mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, a czasu coraz mniej :roll: Quote
Recommended Posts