Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
W tygodniu to doopa, bo ja pracuję :mad:

Nie dasz rady się urwać nieco? W weekendy też Cię nie ma, bo fruwasz.....

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dajcie mi znać kiedy, to pomyślę... Może jakiś urlopik :evil_lol:

To już wszystko zależy od Jabłuszkowej, ja mogę się z pracy urwać każdego dnia po poniedziałku 26-ego, jak złożę resztę VATów ;)

Posted

Jestem! W domu z kompem masakra- WYWALAM DZIADA- NIE CHCE GO WIĘCEJ WIDZIEĆ:angryy:

a co do spotkania to kochane wy się dogadajcie i dajcie mi znac ja sie dostosuję byle nie w weekend bo na prawde mimo szczerych chęci mam juz poplanowane a strasznie chce was zobaczyć. tak więc zgadajcie się jak i kiedy (kiedy Izuś moze wziąc urlopik) i czekam na was!:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Jak byśmy się zwaliły w godzinach wczesnopopołudniowych- ok. 14.00 byłoby ok?

No i po 26 jak Asiurka zasugerowala...
.......mój wraca z pracy o 15.30......qurka troche mało czasu.....aaaa i zapomniałam Ala mi spi o tej porze:roll: a nie da rady wcześniej cioteczko...pleeeeease:modla:
Wypiły bysmy u mnie kaff...poplociły....wyszły z piesem i dziouszkami na spacerek? He?:razz:

Posted

[quote name='apple'].......mój wraca z pracy o 15.30......qurka troche mało czasu.....aaaa i zapomniałam Ala mi spi o tej porze:roll: a nie da rady wcześniej cioteczko...pleeeeease:modla:
Wypiły bysmy u mnie kaff...poplociły....wyszły z piesem i dziouszkami na spacerek? He?:razz:

Zuzeł chodzi spać ok. 11.00 i śpi do ok. 13.00... Ni w piSdę ni w oko :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zuzeł chodzi spać ok. 11.00 i śpi do ok. 13.00... Ni w piSdę ni w oko :evil_lol:Hmmmm no chyba że wstaniemy z Alą wcześniej:roll:
i wtedy automatycznie wcześniej pójdzie spać i wcześniej wstanie......tylko qurde mój zaś wraca 15.30 to nie posiedzimy.....wiesz przyjdzie, bedzie jadł obiad i ogólnie marudził...wolała bym zebysmy były same
:roll:

Posted

[quote name='apple']Hmmmm no chyba że wstaniemy z Alą wcześniej:roll:
i wtedy automatycznie wcześniej pójdzie spać i wcześniej wstanie......tylko qurde mój zaś wraca 15.30 to nie posiedzimy.....wiesz przyjdzie, bedzie jadł obiad i ogólnie marudził...wolała bym zebysmy były same :roll:

No to myślimy, myślimy :roll:

Ciotka! Ja spadam, bo muszę dokończyć robotę i jadę do domciu...

Paaaaaaaaaaaaaa :loveu:

Posted

Kurde, ale narobiłam....... :oops: A nie ma możliwości z dziewczynkami usiąść na terenie neutralnym? Coby żaden mąż nie zawadzał?

Ale mam dobrze z takim wielkim dzieciakiem........

Posted

[quote name='jbk']Kurde, ale narobiłam....... :oops: A nie ma możliwości z dziewczynkami usiąść na terenie neutralnym? Coby żaden mąż nie zawadzał?

Ale mam dobrze z takim wielkim dzieciakiem........
No ciekawe gdzie z tymi dioblicami:diabloti: posiedzimy.....i żeby było bezpiecznie...w Jaworznie nie ma takich miejsc a na dworze ..zimno:shake:

Izuś........myślimy:cool1: Hmmmm może ty masz jakis pomysł...może ja przyjade do Katowic....tylko gdzie?

Posted

Normalnie mam wyrzuty sumienia. Jakby co, to mi wszędzie wygodnie i dostosuję się, czy to będzie gejownia czy plac zabaw ;)

Szkoda tylko, że tak zimno.

Posted

[quote name='jbk']Normalnie mam wyrzuty sumienia. Jakby co, to mi wszędzie wygodnie i dostosuję się, czy to będzie gejownia czy plac zabaw ;)

Szkoda tylko, że tak zimno.No a czemuż masz wyrzuty?:crazyeye:

Dobrze...chociaż jedna bezproblemowa...za to my z ciotką nadrabiamy:evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Normalnie mam wyrzuty sumienia. Jakby co, to mi wszędzie wygodnie i dostosuję się, czy to będzie gejownia czy plac zabaw ;)

Szkoda tylko, że tak zimno.

buuuuuuuuuhahahahahahaha :evil_lol: Z tą gejownią to mnie powaliłaś :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
buuuuuuuuuhahahahahahaha :evil_lol: Z tą gejownią to mnie powaliłaś :evil_lol:

A dlaczego? :diabloti: Kiedyś z kuzynkami byłam w Katowicach w lokalu dla gejów, świetna zabawa była :) Trzy baby i reszta sami faceci ;)

Posted

jbk napisał(a):
A dlaczego? :diabloti: Kiedyś z kuzynkami byłam w Katowicach w lokalu dla gejów, świetna zabawa była :) Trzy baby i reszta sami faceci ;)

Nie, no! Ja wiem, że zabawa super, bo sama byłam w takim klubie za czasów studenckich:evil_lol: Ale se nas wyobraziłam- 3 baby, 2 maluszki i geje :roll:

Posted

Maluszkom by pewnie różnicy nie zrobiło, jedynie dymu papierosowego bym się obawiała :)

A co z patrzenia na męża, jak mężu na pewno gejem nie jest?

Posted

jbk napisał(a):
Maluszkom by pewnie różnicy nie zrobiło, jedynie dymu papierosowego bym się obawiała :)

A co z patrzenia na męża, jak mężu na pewno gejem nie jest?

No z patrzenia to dizeci nie będzie :roll: Ale może małe ten-teges :evil_lol: