Menrzuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Obraziła się na niego :evil_lol: Chyba zaraz coś napisze :p Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Menrzuś napisał(a):Chyba zaraz coś napisze :p Skąd wiesz? Skąd? Świeci się??? :razz: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Iza i Avanti napisał(a):W tygodniu to doopa, bo ja pracuję :mad: Nie dasz rady się urwać nieco? W weekendy też Cię nie ma, bo fruwasz..... Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 jbk napisał(a):Nie dasz rady się urwać nieco? W weekendy też Cię nie ma, bo fruwasz..... Dajcie mi znać kiedy, to pomyślę... Może jakiś urlopik :evil_lol: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Dajcie mi znać kiedy, to pomyślę... Może jakiś urlopik :evil_lol: To już wszystko zależy od Jabłuszkowej, ja mogę się z pracy urwać każdego dnia po poniedziałku 26-ego, jak złożę resztę VATów ;) Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jestem! W domu z kompem masakra- WYWALAM DZIADA- NIE CHCE GO WIĘCEJ WIDZIEĆ:angryy: a co do spotkania to kochane wy się dogadajcie i dajcie mi znac ja sie dostosuję byle nie w weekend bo na prawde mimo szczerych chęci mam juz poplanowane a strasznie chce was zobaczyć. tak więc zgadajcie się jak i kiedy (kiedy Izuś moze wziąc urlopik) i czekam na was!:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Ciotka! Jak byśmy się zwaliły w godzinach wczesnopopołudniowych- ok. 14.00 byłoby ok? No i po 26 jak Asiurka zasugerowala... Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Jak byśmy się zwaliły w godzinach wczesnopopołudniowych- ok. 14.00 byłoby ok? No i po 26 jak Asiurka zasugerowala... .......mój wraca z pracy o 15.30......qurka troche mało czasu.....aaaa i zapomniałam Ala mi spi o tej porze:roll: a nie da rady wcześniej cioteczko...pleeeeease:modla: Wypiły bysmy u mnie kaff...poplociły....wyszły z piesem i dziouszkami na spacerek? He?:razz: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Ciotka.....szef idzie....musze na 30 min zniknąc....wrócę o 15.00 jak se pójdzie:diabloti: na zajecia Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='apple'].......mój wraca z pracy o 15.30......qurka troche mało czasu.....aaaa i zapomniałam Ala mi spi o tej porze:roll: a nie da rady wcześniej cioteczko...pleeeeease:modla: Wypiły bysmy u mnie kaff...poplociły....wyszły z piesem i dziouszkami na spacerek? He?:razz: Zuzeł chodzi spać ok. 11.00 i śpi do ok. 13.00... Ni w piSdę ni w oko :evil_lol: Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Zuzeł chodzi spać ok. 11.00 i śpi do ok. 13.00... Ni w piSdę ni w oko :evil_lol:Hmmmm no chyba że wstaniemy z Alą wcześniej:roll: i wtedy automatycznie wcześniej pójdzie spać i wcześniej wstanie......tylko qurde mój zaś wraca 15.30 to nie posiedzimy.....wiesz przyjdzie, bedzie jadł obiad i ogólnie marudził...wolała bym zebysmy były same :roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 [quote name='apple']Hmmmm no chyba że wstaniemy z Alą wcześniej:roll: i wtedy automatycznie wcześniej pójdzie spać i wcześniej wstanie......tylko qurde mój zaś wraca 15.30 to nie posiedzimy.....wiesz przyjdzie, bedzie jadł obiad i ogólnie marudził...wolała bym zebysmy były same :roll: No to myślimy, myślimy :roll: Ciotka! Ja spadam, bo muszę dokończyć robotę i jadę do domciu... Paaaaaaaaaaaaaa :loveu: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Kurde, ale narobiłam....... :oops: A nie ma możliwości z dziewczynkami usiąść na terenie neutralnym? Coby żaden mąż nie zawadzał? Ale mam dobrze z takim wielkim dzieciakiem........ Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='jbk']Kurde, ale narobiłam....... :oops: A nie ma możliwości z dziewczynkami usiąść na terenie neutralnym? Coby żaden mąż nie zawadzał? Ale mam dobrze z takim wielkim dzieciakiem........ No ciekawe gdzie z tymi dioblicami:diabloti: posiedzimy.....i żeby było bezpiecznie...w Jaworznie nie ma takich miejsc a na dworze ..zimno:shake: Izuś........myślimy:cool1: Hmmmm może ty masz jakis pomysł...może ja przyjade do Katowic....tylko gdzie? Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Normalnie mam wyrzuty sumienia. Jakby co, to mi wszędzie wygodnie i dostosuję się, czy to będzie gejownia czy plac zabaw ;) Szkoda tylko, że tak zimno. Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='jbk']Normalnie mam wyrzuty sumienia. Jakby co, to mi wszędzie wygodnie i dostosuję się, czy to będzie gejownia czy plac zabaw ;) Szkoda tylko, że tak zimno.No a czemuż masz wyrzuty?:crazyeye: Dobrze...chociaż jedna bezproblemowa...za to my z ciotką nadrabiamy:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Normalnie mam wyrzuty sumienia. Jakby co, to mi wszędzie wygodnie i dostosuję się, czy to będzie gejownia czy plac zabaw ;) Szkoda tylko, że tak zimno. buuuuuuuuuhahahahahahaha :evil_lol: Z tą gejownią to mnie powaliłaś :evil_lol: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuuuuhahahahahahaha :evil_lol: Z tą gejownią to mnie powaliłaś :evil_lol: A dlaczego? :diabloti: Kiedyś z kuzynkami byłam w Katowicach w lokalu dla gejów, świetna zabawa była :) Trzy baby i reszta sami faceci ;) Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 To ja chcę do gejowni........chociaż se popatrzam:diabloti: Cześć Ciotka:loveu: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Na TZ-ta se popatrz :evil_lol:No przeca patrza...codziennie:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):A dlaczego? :diabloti: Kiedyś z kuzynkami byłam w Katowicach w lokalu dla gejów, świetna zabawa była :) Trzy baby i reszta sami faceci ;) Nie, no! Ja wiem, że zabawa super, bo sama byłam w takim klubie za czasów studenckich:evil_lol: Ale se nas wyobraziłam- 3 baby, 2 maluszki i geje :roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 apple napisał(a):To ja chcę do gejowni........chociaż se popatrzam:diabloti: Cześć Ciotka:loveu: Na TZ-ta se popatrz :evil_lol: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Maluszkom by pewnie różnicy nie zrobiło, jedynie dymu papierosowego bym się obawiała :) A co z patrzenia na męża, jak mężu na pewno gejem nie jest? Quote
Iza i Avanti Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 jbk napisał(a):Maluszkom by pewnie różnicy nie zrobiło, jedynie dymu papierosowego bym się obawiała :) A co z patrzenia na męża, jak mężu na pewno gejem nie jest? No z patrzenia to dizeci nie będzie :roll: Ale może małe ten-teges :evil_lol: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No z patrzenia to dizeci nie będzie :roll: Ale może małe ten-teges :evil_lol: Ale przecież dzisiaj nie sobota:roflt: Quote
Recommended Posts