Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cioteczko! Ja już uciekam do domku! Buziam mocno i miłego ten-teges w weekend ;)Buhahahahah goopia:evil_lol:

W ten weekend nie ma ten-teges.....kara jest:evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Berek Doberek wszystkim odwiedzaczom :loveu:

Hejka :)

Wykopmy się spod tych papierów i ruszmy w plener, co Ty na to?

A w ogóle, to czy jak ja pojadę do Jabłuszkowej, to Ty się też z nami spotkasz, Izuniu??

Posted

jbk napisał(a):
Hejka :)

Wykopmy się spod tych papierów i ruszmy w plener, co Ty na to?

A w ogóle, to czy jak ja pojadę do Jabłuszkowej, to Ty się też z nami spotkasz, Izuniu??

No siure, że się spotkam :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No soooooooooooooooo Tyyyyyyyy:roll: Serio? :evil_lol:No powaga:diabloti:

jbk A w jaki sposób pojedziesz do Jabłuszkowej? Możemy się w Katowicach umówić na PKS, i tak jadę przez Katowice ;-)
Dżołana:crazyeye:Jaki PKS..........ogoopłaś:evil_lol: Nie PKS-em tylko PKM-em masz jechać z dworca autobusowego który miesci się przy gównym dworcu PKP.....nie ten koło EMPiK-u:shake: bo bys pojechała...do Hebzia chyba:evil_lol:

A tak poza tym...to ja za 5 min musze zniknąc na 10.......przyjde pare minutek po 15.00 zaszczekacie na mnie:razz:
Muszę szefa odprawić do domu:evil_lol: a potem jestem caaaała WASZA:loveu:

Posted

Ciotki! A na kidmy się umawiamy??? Bo ja w ten weekend jadę do teściów, a w następną sobotę (31) na 80 babci :p

Asia! Jak Ty masz zamiar jechać autobusem do Jabcokowej to Cię pogrzało :evil_lol: Jak tylko spasujemy z terminem to Cię odbiorę z dworca i pojedziemy wszystkie razem :p

Posted

Agniest napisał(a):
jakaś imprezka się szykuje? :evil_lol::evil_lol:

Izuniu :loveu: bardzo dziękuję za paczuszkę :loveu: i niespodziewany dodatek - jesteś kochana :loveu:

Aguś! Nie za ma co dziękować ;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ciotki! A na kidmy się umawiamy??? Bo ja w ten weekend jadę do teściów, a w następną sobotę (31) na 80 babci :p

Asia! Jak Ty masz zamiar jechać autobusem do Jabcokowej to Cię pogrzało :evil_lol: Jak tylko spasujemy z terminem to Cię odbiorę z dworca i pojedziemy wszystkie razem :p

Jabłuszkowa powiedziała, że CAŁE ferie ma wolne, myślałam, że w tygodniu jakoś ;)

Ja to tylko autobusami jeżdżę, nie zaposiadam prawka :oops: Ale chętnie się wezmę z Tobą w takim razie ;)

Witaj IZUNIA :)

Posted

jbk napisał(a):
Jabłuszkowa powiedziała, że CAŁE ferie ma wolne, myślałam, że w tygodniu jakoś ;)

Ja to tylko autobusami jeżdżę, nie zaposiadam prawka :oops: Ale chętnie się wezmę z Tobą w takim razie ;)

Witaj IZUNIA :)

W tygodniu to doopa, bo ja pracuję :mad: