Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a):Premia ma być, to Iza się wykazuje :evil_lol: To kto tu siorbie?.....słyszę siorbnięcie :razz: Ty zerknij co Sylwa robi... Może to ona siorbie... :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ty zerknij co Sylwa robi... Może to ona siorbie... :evil_lol: Faktycznie - Sylwa :diabloti: Oświadczam, że..... że nie nadążam :placz::placz::placz: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Faktycznie - Sylwa :diabloti: Oświadczam, że..... że nie nadążam :placz::placz::placz:Jaaaa też! :shake:dawno takiego tłoku na dogo nie było:roll: Idę więc - przyjdę jak się zrobi luźniej:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='Menrzuś']Faktycznie - Sylwa :diabloti: Oświadczam, że..... że nie nadążam :placz::placz::placz: Jak to? Ty? Nia nadążasz? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Ptasiory mnie obskoczyły jak nigdy dotąd......i padam pod naporem :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a):Ptasiory mnie obskoczyły jak nigdy dotąd......i padam pod naporem :evil_lol: To zaszyj się u mnie! Tu jest cicho i spokojnie! :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a):To zaszyj się u mnie! Tu jest cicho i spokojnie! :loveu: Ty mnie lepiej nie kuś :loveu: Quote
aneczka23 Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Chciałam powiedzieć: dobry dzień ale widzę, że robi się tu romantycznie,:eviltong: to umykam, nie nadaję się na TĄ TRZECIĄ :evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty mnie lepiej nie kuś :loveu: :loveu: Muuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 aneczka23 napisał(a):Chciałam powiedzieć: dobry dzień ale widzę, że robi się tu romantycznie,:eviltong: to umykam, nie nadaję się na TĄ TRZECIĄ :evil_lol::evil_lol: My z Menrzusiem tak od zawsze ;) Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Muuuuuuuuuuuuuuua :loveu: :oops:......tak przy ludziach? :crazyeye: Mówiłaś, że tutaj jest cisza :roll: a tutaj w oknie głowy się już nie mieszczą :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Menrzuś napisał(a)::oops:......tak przy ludziach? :crazyeye: Mówiłaś, że tutaj jest cisza :roll: a tutaj w oknie głowy się już nie mieszczą :evil_lol: Jakie głowy? Jakie okno? Ja tu nikogo nie widzę :shake: Quote
Menrzuś Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Jakie głowy? Jakie okno? Ja tu nikogo nie widzę :shake: a ja widziałem oko Aneczki :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']I ja tez was widzę łobuzy!:diabloti: ........................:eviltong:........................ Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']........................:eviltong:........................Schowaj ten język bo jeszcze se coś pomysle:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Schowaj ten język bo jeszcze se coś pomysle:diabloti: Bosz! Następna! A cóż Wy dzisiaj tacy seksualni jesteście? :roll::evil_lol: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bosz! Następna! A cóż Wy dzisiaj tacy seksualni jesteście? :roll::evil_lol: Bo weekend się zbliża:razz::diabloti::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Bo weekend się zbliża:razz::diabloti::evil_lol: A to ten-teges to tylko w weekend można? :evil_lol:;) Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A to ten-teges to tylko w weekend można? :evil_lol:;) A nie:crazyeye::evil_lol: No ale w weekend to jakos tak nastrój lepsiejszy.....człowiek bardziej wypoczety i ten teges:roll::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']A nie:crazyeye::evil_lol: No ale w weekend to jakos tak nastrój lepsiejszy.....człowiek bardziej wypoczety i ten teges:roll::evil_lol: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no widzisz jaka ja goopia! Po 11 latach...:shake: Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no widzisz jaka ja goopia! Po 11 latach...:shake:No widzisz....musze ja Cię wziąć pod moje skrzydła:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']No widzisz....musze ja Cię wziąć pod moje skrzydła:diabloti: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Apage Satane :crazyeye: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
apple Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :crazyeye: Apage Satane :crazyeye: aaaaaaaaaaaaaaaaaa Bossszz odezwij sie człowieku a już Cię wyganiają:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 [quote name='apple']Bossszz odezwij sie człowieku a już Cię wyganiają:roll: Cioteczko! Ja już uciekam do domku! Buziam mocno i miłego ten-teges w weekend ;) Quote
Recommended Posts