Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Cieszkam się , że foty się Wam podobały! Cioteczko Jbk! ależ jesteś twarda z tymi odwiedzinami ;):cool3: Witam Was wszystkich! :loveu: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cieszkam się , że foty się Wam podobały! Cioteczko Jbk! ależ jesteś twarda z tymi odwiedzinami ;):cool3: Witam Was wszystkich! :loveu: Bo przyjaciół trza odwiedzać ;) Cześć Izunia przy poniedziałku ;) Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol: Bo ciepła kawusia z rana to jest to :) Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Menrzuś napisał(a):Właśnie, właśnie....trzeba tydzień odpowiednio zacząć Dzieńdoberek :multi::loveu: A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Joł Ciotka:loveu:...ciepnij te papióry i wpadaj na kawusię:evil_lol: Właśnie, właśnie....trzeba tydzień odpowiednio zacząć Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Menrzuś napisał(a):Za dużo o tej labie myślisz i pewnie dlatego się tak z tyłu wleczesz :evil_lol:Ty za to jesteś taaaki wyrywny jak chorera:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti: Za dużo o tej labie myślisz i pewnie dlatego się tak z tyłu wleczesz :evil_lol: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Menrzuś napisał(a):czyszczę drogę przed Gwiazdą :pAaaaaaaaa no chyba że tak:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Ty za to jesteś taaaki wyrywny jak chorera:evil_lol: czyszczę drogę przed Gwiazdą :p Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 apple napisał(a):A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti: :angryy: Muszisz mnie denerwować? Musisz??? :angryy: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Napisał apple A ja jeszcze ten tydzien i następny i LABA:loveu::diabloti: Też bym tak chciała...... Ale za to GWIAZDĘ odwiedzę!! Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Menrzuś napisał(a):czyszczę drogę przed Gwiazdą :p My privet bodyguard:loveu: :angryy: Muszisz mnie denerwować? Musisz??? :angryy:Ale, ale ale czym:roll: Też bym tak chciała...... Ale za to GWIAZDĘ odwiedzę!!No mysle;) Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 apple napisał(a): Ale, ale ale czym:roll: Tym WOLNYM!!! :angryy: Ja będę zapier..., a Ty odpoczywać! I gdzie tu sprawiedliwość??? :placz: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Tym WOLNYM!!! :angryy: Ja będę zapier..., a Ty odpoczywać! I gdzie tu sprawiedliwość??? :placz:No jak to gdzie.........juz tak jest że ktoś musi pracować by odpoczywać mógł ktoś- czyli JA:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 apple napisał(a):No jak to gdzie.........juz tak jest że ktoś musi pracować by odpoczywać mógł ktoś- czyli JA:diabloti: MaUpa! Normalnie jesteś MaUpa! :angryy: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):MaUpa! Normalnie jesteś MaUpa! :angryy:Uwielbiam kiedy tak pieszczotliwie do mnie mówisz:loveu: Też Cię koffam:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Uwielbiam kiedy tak pieszczotliwie do mnie mówisz:loveu: Też Cię koffam:loveu: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!Już po pracy?Odpoczywasz?:razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Już po pracy?Odpoczywasz?:razz: Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy: Chciałabym... Ale jeszcze max. 15 min i idę do domciu! :diabloti: Na pyyyyyyyyyyyyszny obiadek :p Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaaaaa :angryy: Chciałabym... Ale jeszcze max. 15 min i idę do domciu! :diabloti: Na pyyyyyyyyyyyyszny obiadek :pwiem ze tą informacją o 15 min chciałąś mnie zdenerwować ale wiedz że SIĘ NIE DAM:diabloti: Ja jeszcze 3,5 h i też ide:eviltong: a obiadek pyszny juz jadlam:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 apple napisał(a):wiem ze tą informacją o 15 min chciałąś mnie zdenerwować ale wiedz że SIĘ NIE DAM:diabloti: Ja jeszcze 3,5 h i też ide:eviltong: a obiadek pyszny juz jadlam:eviltong: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Idę! Pa! :loveu: Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Iza i Avanti napisał(a):grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:diabloti: Idę! Pa! :loveu: Gulgoczesz? Indorzysz?:diabloti: :loveu::loveu::loveu: Ucałuj Zuzła:loveu: Quote
Menrzuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A co tu tak wszyscy śpią? Koguuuuuuuuutka :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Iza i Avanti Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 Menrzuś napisał(a):A co tu tak wszyscy śpią? Koguuuuuuuuutka :sweetCyb::sweetCyb: Ja już dawno pokogucona! :eviltong: Quote
Recommended Posts