Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Nie co ty.....przeca to też kosztuje:roll: Pomyśle;) aaaaaaaa szykuje się spotkanie z jbk u mnie....musisz być wtedy też koniecznie...gdzieś między 26.01 a 08.02......jeszcze podam Ci dokładny termin;) Ani mi się waż cokolwiek kupować, przesyłać, etc! Bo się obrażę! A na spotkanie się stawię! Mogę z Zuzłem? Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Nie co ty.....przeca to też kosztuje:roll: Pomyśle;) aaaaaaaa szykuje się spotkanie z jbk u mnie....musisz być wtedy też koniecznie...gdzieś między 26.01 a 08.02......jeszcze podam Ci dokładny termin;) Znowu sabat się szykuje :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ani mi się waż cokolwiek kupować, przesyłać, etc! Bo się obrażę! A na spotkanie się stawię! Mogę z Zuzłem? Pfffffffff:grin: Bez Zuzła to Cię nie chcę widzieć:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Znowu sabat się szykuje :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: Jaki sabat??? :mad: Doberek! Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Jaki sabat??? :mad: Doberek! Jak to jaki - zimowy :evil_lol: Quote
jbk Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się: Cześć Izunia :))) Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Pfffffffff:grin: Bez Zuzła to Cię nie chcę widzieć:eviltong: .................:loveu:.............. Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 jbk napisał(a):Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się: Cześć Izunia :))) Cześć Cioteczko! :loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Znowu sabat się szykuje :evil_lol: Witankooooo :multi::loveu: To zazdrość przez Ciebie przemawia:evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 jbk napisał(a):Se przyszłam tu ;) Nie wiem, o czym mowa, bo mi ciągle ktos dziś przeszkadza, dlatego się nie wypowiem, tylko przywitam się: Cześć Izunia :))) No jak to o czym o naszym spotkaniu:roll: .................:loveu:.............. :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):To zazdrość przez Ciebie przemawia:evil_lol: Noooooo......eeeech :shake: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Noooooo......eeeech :shake:No to pakuj się....na co Szczekasz:razz: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Noooooo......eeeech :shake: To co za problem! Wsiadasz w auto i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuum! 8 godzinek i jesteś! :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):No to pakuj się....na co Szczekasz:razz: A co niby mam pakować - ja nie jeżdżę z walizami jak Wy :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):To co za problem! Wsiadasz w auto i brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuum! 8 godzinek i jesteś! :loveu: Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake: Poczekamy, poczekamy... :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Poczekamy, poczekamy... :loveu: Lepiej nie kuś :p Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 A co niby mam pakować - ja nie jeżdżę z walizami jak Wy :eviltong:Noooooo.....i nim dojadę, to już po sabacie będzie :shake:To co ty na wrotkach bedziesz jechał że do 26.01 nie zdążysz:crazyeye: A co do pakowania...to mój Tz mnie przebija:evil_lol: Menrzuś napisał(a):Lepiej nie kuś :p:razz::razz::razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 apple napisał(a):To co ty na wrotkach bedziesz jechał że do 26.01 nie zdążysz:crazyeye: A co do pakowania...to mój Tz mnie przebija:evil_lol: :razz::razz::razz::diabloti: Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong: Bo pewnie Twoje ciuchy pakuje :evil_lol: Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong: Bo pewnie Twoje ciuchy pakuje :evil_lol: Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol: Biedne psy:roll: Nie....swoje gadżety:evil_lol: :roll::roll::roll: :razz::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a):Na śniegu z wrotkami? :crazyeye: Pręzej sobie psy pociągowe do sanek przywiążę :eviltong: Bo pewnie Twoje ciuchy pakuje :evil_lol: Nie kuuuuuuś :razz::evil_lol: Przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjedź :loveu: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Przyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjedź :loveu:No jak teraz odmówi to znaczy ze nie ma serca:cool1: Quote
Menrzuś Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 :placz::placz::placz: serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a)::placz::placz::placz: serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz: ..................:placz:............... A ja tu zdjęcia wyszukuję... ..................:placz:.................... Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Menrzuś napisał(a)::placz::placz::placz: serce to ja mam, ale też z arytmią :placz::placz: Ty się arytmią nie zasłaniaj......ja też ją mam i się nie chwalę:roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts