Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 kwiatek82 napisał(a):Widziałam zdjęcia !! :) nono Córeczka śliczna ! :loveu: taki mały człowieczek - aniołeczek :loveu: Avanti dostojnie piękny :multi: Uneczka rozruszała by "dziadka" :evil_lol: na osiedlu mamy 9 letniego boksia - na spacerkach idzie sobie w swoim raczej wolnym tempem jednak gdy uwidzi z daleka Unke przybiega w 5 sek zeby sie troszke pobawic :multi: Słodkie są takie siwe mordeczki ! ps czy ja dobrze widze? mieszkasz w Katowicach?? tak bliziutko nas :crazyeye: :loveu: Myślę, że Avanti zawału by dostał przy Twojej Uneczce! Po pierwsze- bo to baaaaaaardzo urodziwa panna jest, a po drugie- bo on już leciwy :evil_lol: Tak, mieszkamy w Katowicach. Na Tysiącleciu! :p Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Selket napisał(a):Cześć Stempelku:loveu::loveu::loveu::loveu: Zamroziło Was tak jak nas???:shake: Strasznie zimno, strasznie:shake::shake::shake::shake: A mieszkamy w mieście wojewódzkim i nawet chodników w centrum nie odśnieżą:roll: Zresztą nie robią nic:roll: Aaaa.i trajtki tak fajnie świecą jak jadą na tych swoich drucikach:loveu: Cześć Cioteczko! Zimno już ni ma! Ale śniegu znów napadało :placz: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 apple napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Normalni bo mnie zagadasz... Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Normalni bo mnie zagadasz...No nie chciałam tak z grubej rury:roll: wiem to czyś ty w nastroju na pogawędki:roll: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Nooooo.....mnie też FINIAMI obrzuciła :placz:......................:evil_lol: Czeeeeee Izuś :multi::loveu:Uffff to całe szczęście ze się nie odezwałam:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Nooooo.....mnie też FINIAMI obrzuciła :placz:......................:evil_lol: Czeeeeee Izuś :multi::loveu: Czeeeeeeeeeee Menrzuś! :loveu: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):No nie chciałam tak z grubej rury:roll: wiem to czyś ty w nastroju na pogawędki:roll: Nooooo.....mnie też FINIAMI obrzuciła :placz:......................:evil_lol: Czeeeeee Izuś :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Mmmmmmmmmmmm......:loveu: ..........:loveu:............... Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Czeeeeeeeeeee Menrzuś! :loveu: Mmmmmmmmmmmm......:loveu: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Normalnie.....nie trzeba słów :evil_lol: A co to za jakieś mizdrzenia:crazyeye::mad: P.S. Najpierw narzeka że sie nie odezwałam a jak już się odezwałam to nic do mnie nie chce powiedziec:roll: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Iza i Avanti napisał(a):..........:loveu:............... Normalnie.....nie trzeba słów :evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):A to już wina mojego wrodzonego wdzięku osobistego.....co ja na to poradzę:shake: :diabloti: Nie masz przycisku ON/Off:roll: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):A co to za jakieś mizdrzenia:crazyeye::mad: P.S. Najpierw narzeka że sie nie odezwałam a jak już się odezwałam to nic do mnie nie chce powiedziec:roll: A to już wina mojego wrodzonego wdzięku osobistego.....co ja na to poradzę:shake: :diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Zaciął się :roll: To trzeba nasmarować:evil_lol: albo na serwis:cool1: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):Nie masz przycisku ON/Off:roll: Zaciął się :roll: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):To trzeba nasmarować:evil_lol: albo na serwis:cool1: No co Ty - zapłakałabyś się :evil_lol: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):No co Ty - zapłakałabyś się :evil_lol:Eeeee cos ty....nie powiedziałam ci jeszcze że to ja jestem szpecem od serwisu:diabloti: Quote
apple Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Menrzuś napisał(a):Ty do tak delykatnej materii? :shocked!: :diabloti:No a kto jak nie JA:roll: Przeca ja mam ręce które leczą:bigok: Quote
Menrzuś Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 apple napisał(a):Eeeee cos ty....nie powiedziałam ci jeszcze że to ja jestem szpecem od serwisu:diabloti: Ty do tak delykatnej materii? :shocked!: :diabloti: Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Ciotka JEZDEM!:multi: Donoszę ze listonosz doniół to:multi: I OWO:roll:.....koffana:loveu: Alutka mocno cmoka ciotkę w poliko:loveu::loveu: za prezent:loveu:.....mamuśka też:loveu:......właśnie popijam;) Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Ciotka JEZDEM!:multi: Donoszę ze listonosz doniół to:multi: I OWO:roll:.....koffana:loveu: Alutka mocno cmoka ciotkę w poliko:loveu::loveu: za prezent:loveu:.....mamuśka też:loveu:......właśnie popijam;) Cieszkam się, że się podoba i smakuje ;) Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Cieszkam się, że się podoba i smakuje ;) Niooo:loveu: Ale jakże ja Ci się odwdzięczę:roll: Quote
Iza i Avanti Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 apple napisał(a):Niooo:loveu: Ale jakże ja Ci się odwdzięczę:roll: No co Ty! !!! Quote
apple Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No co Ty! !!! Nie co ty.....przeca to też kosztuje:roll: Pomyśle;) aaaaaaaa szykuje się spotkanie z jbk u mnie....musisz być wtedy też koniecznie...gdzieś między 26.01 a 08.02......jeszcze podam Ci dokładny termin;) Quote
Recommended Posts