monikasobczak Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 I banerek fajny i brzuszek suuuuper :) przypomnialam sobie moj wlasny i te kopniaki od mojej Karolinki , ktore serwowala mi najczesniej jak chcialam polezec w spokoju;) Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 bonita napisał(a)::loveu:Iza ale superowski banerek:loveu: Debe mi zrobiła! :loveu: Bowski- prawda? :loveu: monikasobczak napisał(a):I banerek fajny i brzuszek suuuuper :) przypomnialam sobie moj wlasny i te kopniaki od mojej Karolinki , ktore serwowala mi najczesniej jak chcialam polezec w spokoju;) Cześć Monika! :loveu: Quote
Menrzuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Czujemy się dobrze :p Brzuch rośnie i na potwierdzenie jego wielkości- fotka: Budzi się nowe życie - już Ci zazdroszczę tych nieprzespanych nocy, pełnych pieluch, ssania siebie, walki z kolką, pawika na nową koszulę, kontaktu wzrokowego, gruchania, oliwki na dłoniach, przypalonej kaszki..... Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Danusia12 napisał(a):Budzi się nowe życie - już Ci zazdroszczę tych nieprzespanych nocy, pełnych pieluch, ssania siebie, walki z kolką, pawika na nową koszulę, kontaktu wzrokowego, gruchania, oliwki na dłoniach, przypalonej kaszki..... Jakie to pocieszne:loveu: :loveu: :evil_lol: Cześć Izuś:lol: Quote
kingilka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Fajny psiaczek, bardzo ładny. Wpadnij do naszej galerii. Quote
monikasobczak Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cześć Iza:) Miło mi było trafić na Waszą galerię zwłaszcza, że Avanti to od dawna mój ulubieniec ;) Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli !!! Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Danusia12 napisał(a):Budzi się nowe życie - już Ci zazdroszczę tych nieprzespanych nocy, pełnych pieluch, ssania siebie, walki z kolką, pawika na nową koszulę, kontaktu wzrokowego, gruchania, oliwki na dłoniach, przypalonej kaszki..... :smhair2: :eek2::scared: madzia i medor napisał(a):Jakie to pocieszne:loveu: :loveu: :evil_lol: Cześć Izuś:lol: Hejka :loveu: kingilka napisał(a):Fajny psiaczek, bardzo ładny. Wpadnij do naszej galerii. Na pewno zajrzymy! monikasobczak napisał(a):Cześć Iza:) Miło mi było trafić na Waszą galerię zwłaszcza, że Avanti to od dawna mój ulubieniec ;) Pozdrawiam i życzę udanej niedzieli !!! I my pozdrawiamy :loveu: A ulubieniec przesyła buuuuuuuuuuuziaka :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Parę domowych i leśno-spacerkowych fotek Co mówiłaś? Upolowałem zwierza! Dinozaura!!! Strasznie jestem zmęczony... I jeszcze lasek... Quote
Medorowa Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Iza i Avanti napisał(a): Upolowałem zwierza! Dinozaura!!! I coś mu zrobiłem z odbytem;) :razz: :razz: :evil_lol: Quote
bonita Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Ale kaczi* fotki:loveu: * kaczi, czyli trendy:evil_lol: Rozruszałam główkę:cool3: idę dalej;) :evil_lol: Pozdrowionka Quote
Iza i Avanti Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 madzia i medor napisał(a):I coś mu zrobiłem z odbytem;) :razz: :razz: :evil_lol: Nie z odbytem tylko z łapkami :evil_lol: bonita napisał(a): Ale kaczi* fotki:loveu: * kaczi, czyli trendy:evil_lol: Rozruszałam główkę:cool3: idę dalej;) :evil_lol: Pozdrowionka Bo to kaczy boksik jest! :eviltong: Quote
Pysia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Witaj Izuniu :loveu: Brzuszek masz przeuroczy :loveu: Ech aż mi się łezka w oku kręci..... Bardzo dziękuję mojej córce Debe ze wysłuchała mnie i zrobiła Ci śliczny banerek :loveu::multi: Jednak to wyrodne dziecko na cos się przydaje :diabloti:;):evil_lol: Za dwa miesiące przywitamy cud :loveu: Quote
Medorowa Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Nie z odbytem tylko z łapkami :evil_lol: A ja myślałam, że z tyłu to odbyt:hmmmm: :hmmmm: :evil_lol: A właśnie banerek jest cudniasty :lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Izuniu :loveu: Brzuszek masz przeuroczy :loveu: Ech aż mi się łezka w oku kręci..... Bardzo dziękuję mojej córce Debe ze wysłuchała mnie i zrobiła Ci śliczny banerek :loveu::multi: Jednak to wyrodne dziecko na cos się przydaje :diabloti:;):evil_lol: Za dwa miesiące przywitamy cud :loveu: Ja również dziękuję Twej "wyrodnej" córce Debe :loveu: madzia i medor napisał(a):A ja myślałam, że z tyłu to odbyt:hmmmm: :hmmmm: :evil_lol: A właśnie banerek jest cudniasty :lol: Noooooooo, odbyt jest z reguły z tyłu.... Ale łapy też :eviltong: Quote
Medorowa Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Ja również dziękuję Twej "wyrodnej" córce Debe :loveu: Noooooooo, odbyt jest z reguły z tyłu.... Ale łapy też :eviltong: ;) :evil_lol: :evil_lol: Doberek bardzo:lol: Quote
Jagoda1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja już nie wiem co u Ciebie podziwiać...:cool3: Quote
Menrzuś Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Przecież to jasne - brzuszek, boksia i banerek :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 madzia i medor napisał(a):;) :evil_lol: :evil_lol: Doberek bardzo:lol: Doberek :loveu: AgusiaTerierka napisał(a):Ja już nie wiem co u Ciebie podziwiać... Aguś! Wszystko, a najbardziej boksia! :cool3: Danusia12 napisał(a):Przecież to jasne - brzuszek, boksia i banerek :evil_lol: Menrzuś! Brawooooooooo Quote
Jagoda1 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witamy w słoneczny, piękny dzień, to wszystko, co podziwiamy;) :lol: . Quote
Iza i Avanti Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Witamy w słoneczny, piękny dzień, to wszystko, co podziwiamy;) :lol: . Doberek! A dziś już smutno i pochmurno... madzia i medor napisał(a):Doberek :p :p :pJak się czujecie :p Superowo! Rośniemy w siłę :loveu: bonita napisał(a):Dobry nocka :) Nocka dobra! I dzień doberek :p AgusiaTerierka napisał(a):Słoneczka i dobrego samopoczucia:loveu: . Słoneczka brak :shake: A dobre samopoczucie jest :lol: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Dzień Doberek rosnący w siłe:cool3: :multi: Quote
Iza i Avanti Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Dzień Doberek rosnący w siłe:cool3: :multi: :loveu: Hejka! Mała ma dzisiaj dzień taneczno-fikołkowy :p Quote
Recommended Posts