jbk Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 A może spodnie masz ciasne bo za gruba bielizna? Quote
Menrzuś Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 jbk napisał(a):E tam, flanelowe przyjemniejsze :) Flanelowe to na przedwiośnie :p Quote
jbk Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Cześć IZUNIA! Książka wczoraj do mnie doszła, dzięki :)) Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Menrzuś napisał(a): .....ale cellulitu nie mam :multi::evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye::obrazic::obrazic::obrazic: CIOTKA!!!!! WRACEJ!:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 apple napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye::obrazic::obrazic::obrazic: CIOTKA!!!!! WRACEJ!:loveu: A Ty co taka od rana sfochana? :crazyeye: Czy to źle, że nie mam cellulitu? :-o Izaaaaaaaaaaaaa.................... Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty co taka od rana sfochana? :crazyeye: Czy to źle, że nie mam cellulitu? :-o Izaaaaaaaaaaaaa.................... Bo to nie sprawiedliwe ze mężczyźni nie mają cylulitu...we wszystkim jesteście uprzywilejowani przez matkę naturę:obrazic: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 apple napisał(a):Bo to nie sprawiedliwe ze mężczyźni nie mają cylulitu...we wszystkim jesteście uprzywilejowani przez matkę naturę:obrazic: Aaaaa tam.....pitolisz. Przody to ja mam tylko małe A :roll: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaa tam.....pitolisz. Przody to ja mam tylko małe A :roll: Hahahaha - mimo wszystko bym sie zamieniła...lepsze małe A niż góry i doliny na doopie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 apple napisał(a):Hahahaha - mimo wszystko bym sie zamieniła...lepsze małe A niż góry i doliny na doopie:evil_lol: Masaże dziewczyno.....masaże :evil_lol: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Masaże dziewczyno.....masaże :evil_lol: A tam doopa masaże.....już chyba wszystkiego próbowałam......ehhhh taka chyba moja uroda:roll: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 apple napisał(a):A tam doopa masaże.....już chyba wszystkiego próbowałam......ehhhh taka chyba moja uroda:roll: ..a może to ten nadmiar kluchÓw w jadłospisie? :hmmmm: (zaraz oberwę :roll:) Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Menrzuś napisał(a):..a może to ten nadmiar kluchÓw w jadłospisie? :hmmmm: (zaraz oberwę :roll:)Po kluchach jest krzepa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeee ja dzisiaj jestem nastawiona pokojowo:lol: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 apple napisał(a):Po kluchach jest krzepa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeee ja dzisiaj jestem nastawiona pokojowo:lol: Noooooooooooooooooooo :diabloti: o którym pokoju mówisz? :razz: A tak w ogóle to gdzie jest Iza? :-? Quote
Iza i Avanti Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Noooooooooooooooooooo :diabloti: o którym pokoju mówisz? :razz: A tak w ogóle to gdzie jest Iza? :-? Jestem. I już mnie nie ma :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Selket napisał(a):Cześć :hand: :loveu: Cześć Selkecikowa! :loveu: Quote
apple Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooooooooooooooooo :diabloti: o którym pokoju mówisz? :razz: A tak w ogóle to gdzie jest Iza? :-? No co "noooo"?:mad::razz: No jak to o którym.......przecież już troszkę mnie znasz.....powinieneś wiedzieć:diabloti: Ciotka a w ogóle to nie ładnie tak wpadać i wypadać:roll: Quote
Jagoda1 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 W Nowym Roku zdrowia, szczęścia, miłości dla Ciebie i Bliskich:lol:. Quote
Aga&Ganja Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Witam, witam i o zdrowie pytam? :cool3::cool3: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jestem. I już mnie nie ma :evil_lol: "Pojawiasz się i znikasz....i znikasz".....lalalalllaa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='apple'] No jak to o którym.......przecież już troszkę mnie znasz.....powinieneś wiedzieć:diabloti: :roll: Alem ja dzisiaj tępy :shake: Ciotka a w ogóle to nie ładnie tak wpadać i wypadać:roll: Niech raz wpadnie i tak zostanie :evil_lol: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Cześć Izunia :) Widzę, że nowych dzieci Ci tu życzą ;) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 jbk napisał(a):Cześć Izunia :) Widzę, że nowych dzieci Ci tu życzą ;) A Ty ze słowami nie wybiegaj do przodu :eviltong::lol:.....ma przyjść tu i się wygodnie rozsiąść :evil_lol: Czeeeeeeeść :multi::loveu: Quote
jbk Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 [quote name='Menrzuś'] Niech raz wpadnie i tak zostanie :evil_lol: Ale to świadczy o czymś innym ;) Quote
Menrzuś Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 jbk napisał(a):Ale to świadczy o czymś innym ;) To jest wyraźna nadinterpretacja :eviltong::evil_lol: Quote
Recommended Posts