Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Aaaaaa tam za tłuczek:roll::diabloti: A za co jeszcze w domu może złapać, żeby tłuc? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Selket napisał(a):Cześćććććććććć:loveu::loveu::loveu: Sześććććććććććć :loveu::evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Selket napisał(a):Cześćććććććććć:loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']No uruchom wyobraźnię...nie każ mi mówić głośno:roll: miotłę, mopa.....berło do kibla? :evil_lol:.....przepychacz umywalkowy? :crazyeye:.... wałek? Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']A za co jeszcze w domu może złapać, żeby tłuc? :crazyeye: No uruchom wyobraźnię...nie każ mi mówić głośno:roll: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Nieeeeee:mdleje: berło ale nie do kibla:razz::diabloti: :chaos:...poddaję się...... :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']miotłę, mopa.....berło do kibla? :evil_lol:.....przepychacz umywalkowy? :crazyeye:.... wałek? Nieeeeee:mdleje: berło ale nie do kibla:razz::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']Wiedziałam ze nie zaryzykujesz:evil_lol: Uwielbiam Cię normalnie:loveu:.............ups......miało być na PW...wiem...wymPskło mi sie:roll::oops: To jak wiedziałaś, to czemu mnie tak testujesz? :mad::razz: Wiesz co to jest PW? :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']:chaos:...poddaję się...... :evil_lol: Wiedziałam ze nie zaryzykujesz:evil_lol: Uwielbiam Cię normalnie:loveu:.............ups......miało być na PW...wiem...wymPskło mi sie:roll::oops: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='apple']No przeca mówię że mi się wymPskło....nie krzycz na mnie:placz: Ja nie krzyczę......tylko duszę :diabloti: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='Menrzuś']To jak wiedziałaś, to czemu mnie tak testujesz? :mad::razz: Wiesz co to jest PW? :evil_lol: No przeca mówię że mi się wymPskło....nie krzycz na mnie:placz: Quote
Menrzuś Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 apple napisał(a):........ :shocked!: Bez przesady - tak mocno to już nie duszę....nie udawaj :evil_lol: Quote
apple Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja nie krzyczę......tylko duszę :diabloti:........ :shocked!: Quote
Selket Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 apple napisał(a):........ :shocked!: Właśnie widać już efekty..........wytrzeszcz obu stronny:diabloti: Quote
aneczka23 Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Hej Izuniu. co pichcisz? chyba, że sprzątasz. U mnie dzielą bigosem. Jakoś mi go dużo wyszło :evil_lol: Komu komu? :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 Bigosiku to ja poproszę! Mmmmmmmmmmmmmmm... Lubię bardzo! :loveu: Doooooooooberek! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='apple']Ciotkos....oć no do nos:loveu::multi: Jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdem! :multi: Ale zara mnienie będzie, bo musze urwać się z roboty i jechać po prezenty :evil_lol: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzdem! :multi: Ale zara mnienie będzie, bo musze urwać się z roboty i jechać po prezenty :evil_lol:Aaaaaaaa zapomniałam ze ty pracujesz:diabloti: Co mi kupisz:razz: Quote
Iza i Avanti Posted December 22, 2008 Author Posted December 22, 2008 [quote name='apple']Aaaaaaaa zapomniałam ze ty pracujesz:diabloti: Co mi kupisz:razz: Ćwinia! :eviltong: Rózgę dostaniesz! :mad: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ćwinia! :eviltong: Rózgę dostaniesz! :mad:eeee tam od razu świnia...sklerotyczka:evil_lol: Znaczy się pejczyk?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ćwinia! :eviltong: Rózgę dostaniesz! :mad: A dla mnie co? :razz: Czeeeee Izuś :multi::loveu: Quote
apple Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 [quote name='Menrzuś']A dla mnie co? :razz: Czeeeee Izuś :multi::loveu: No jak to co...to co mnie:diabloti: Quote
Recommended Posts