Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Lulcin uwielbia się stroić, to i z włosami da se wszystko zrobić... Koniec rozpieszczania! Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Rozpieszczasz nas ostatnio :evil_lol: Hahahahaha też to zauwazyłeś:evil_lol: jaką ona ma boską fryzurkę.......:loveu: http://images32.fotosik.pl/420/1d0433d336a6f799.jpg Jak było u fryzjera....Ala nie da sobie nawet włosów dotknąć...ostatnio na siłę obcięłam jej grzywkę bo już jej do oczów wchodziła.......no za równo to mi nie wyszło:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobra mama! Możesz mnie rozebrać i będę szaleć! Zostaw mnie....ja sama!!! :evil_lol: http://images36.fotosik.pl/41/f9772f8f807101bf.jpg Quote
Menrzuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='apple']Zrobiono! Zobaczymy jak bedzie teraz:roll: No i spadło do 4 minut :multi: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Lulcin uwielbia się stroić, to i z włosami da se wszystko zrobić... Koniec rozpieszczania! Buuuuuuuu.....a tak dobrze Ci szło :shake: :eviltong: Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Menrzuś']To może jeszcze raz się zaloguj :roll:.......trudno tak czytać chorerka :shake:Zrobiono! Zobaczymy jak bedzie teraz:roll: Hahaha Zuzolek cały czas w centrum wydarzeń:evil_lol::loveu: http://images26.fotosik.pl/305/dd61cb40d6ac632f.jpg Quote
Menrzuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='apple'] Hohoho! Ty słyszysz Menrzusiu?:roll: Gorzej - jeszcze do tego widzę :shake:......chitruska jedna. Nie dość, że dwa zdjęcia na krzyż, to jeszcze takie małe :shake: :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Lulcin uwielbia się stroić, to i z włosami da se wszystko zrobić... Koniec rozpieszczania!Faaaaajnie masz....Ala to sobie nie da nawet spinki założyć.....harpagan jeden:evil_lol: Hohoho! Ty słyszysz Menrzusiu?:roll: Quote
Menrzuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='apple']Ehhhhhhhh niereformowalna ta Iza:shake: Dobra Kochani muszę uciekać.....buziam was mooooocno:loveu: Wpadnę z pracy;) a poza tym musze zniknąć bo jak jestem na Dogo to posty szaleją:evil_lol: Śmigaj, śmigaj.....faktycznie - tylko Tobie (:B-fly:) te posty tak skaczą :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Gorzej - jeszcze do tego widzę :shake:......chitruska jedna. Nie dość, że dwa zdjęcia na krzyż, to jeszcze takie małe :shake: :eviltong::evil_lol:Ehhhhhhhh niereformowalna ta Iza:shake: Dobra Kochani muszę uciekać.....buziam was mooooocno:loveu: Wpadnę z pracy;) a poza tym musze zniknąć bo jak jestem na Dogo to posty szaleją:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple']Ehhhhhhhh niereformowalna ta Iza:shake: Dobra Kochani muszę uciekać.....buziam was mooooocno:loveu: Wpadnę z pracy;) a poza tym musze zniknąć bo jak jestem na Dogo to posty szaleją:evil_lol: Buziam Cię! Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Tak poskakaliście, że nie mogę sensu wyłuskać ;) Zuziolek śliczności :) Quote
Menrzuś Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jbk napisał(a):Tak poskakaliście, że nie mogę sensu wyłuskać ;) Zuziolek śliczności :) Nie "ście" tylko ta gwiazda jak zawsze musiała biegać z przodu :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie "ście" tylko ta gwiazda jak zawsze musiała biegać z przodu :diabloti: Dobrze, że przy każdym poście nie robiła: taaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaam! :evil_lol: Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie "ście" tylko ta gwiazda jak zawsze musiała biegać z przodu :diabloti: Specjalnie zmieniła czas na kompie, hehe ;) Quote
jbk Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dobrze, że przy każdym poście nie robiła: taaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaam! :evil_lol: Mogła w sumie :) Quote
Weronikaa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Fajna galeria :lol: Pozdrawiam, i zapraszam do Tofiego :loveu: (link w podpisie) :eviltong: Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Śmigaj, śmigaj.....faktycznie - tylko Tobie (:B-fly:) te posty tak skaczą :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: No ma się wpływ na to i tamto:razz::evil_lol: Nie "ście" tylko ta gwiazda jak zawsze musiała biegać z przodu :diabloti:To wy nie wiecie Menrzusiu że przodem idzie gwiazda:B-fly: a za nią jej świta:diabloti: Dobrze, że przy każdym poście nie robiła: taaaaaaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaam! :evil_lol:TADAM:diabloti: ście mnie obgadali:roll: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple']No ma się wpływ na to i tamto:razz::evil_lol: To wy nie wiecie Menrzusiu że przodem idzie gwiazda:B-fly: a za nią jej świta:diabloti: TADAM:diabloti: ście mnie obgadali:roll: Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadam! Ależ się martwisz... :evil_lol: Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadam! Ależ się martwisz... :evil_lol: No pewnie że się martwie:roll: chrostę mam na jezyku:roll: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple']No pewnie że się martwie:roll: chrostę mam na jezyku:roll: eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam! pitolisz! Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam! pitolisz! Nie pitole....serio mówię....paczaj:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple']Nie pitole....serio mówię....paczaj:eviltong: Buuuuuuuuuuuhahahahahaaaaaaaa :evil_lol: KC, wiesz! ? Quote
Iza i Avanti Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 [quote name='apple']JCT Wiesz?! ...........................:loveu:.............................. Ale se słodzimy! Normalnie cukrzycy dostaniemy ;) Quote
apple Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Buuuuuuuuuuuhahahahahaaaaaaaa :evil_lol: KC, wiesz! ? JCT Wiesz?! Quote
Recommended Posts