ferraribox Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cześć! Pozdrowionka od Nomisi ,jej pani , Gastona i Koki.Osobiście dziękuję za fotki z Czestochowy.:loveu: Buziaki . Quote
Medorowa Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Aby nowe fotusie były, musimy je najpierw zrobić... Zrobimy- obiecuję... To poczekamy:p :p Quote
Jagoda1 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 ferraribox napisał(a):Cześć! Pozdrowionka od Nomisi ,jej pani , Gastona i Koki.Osobiście dziękuję za fotki z Czestochowy.:loveu: Buziaki . To Wy się znacie :-o :cool3: ? Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 ferraribox napisał(a):Cześć! Pozdrowionka od Nomisi ,jej pani , Gastona i Koki.Osobiście dziękuję za fotki z Czestochowy.:loveu: Buziaki . :loveu: :loveu: :loveu: Hejka! Miło Was widzieć!!! :loveu: :loveu: :loveu: Zapraszamy w częste odwiedziny i czekamy na Waszą galerię :cool3: madzia i medor napisał(a):To poczekamy:p :p Dziś będą- zostały zrobione! AgusiaTerierka napisał(a):To Wy się znacie :-o :cool3: ? A co? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Sobotni spacerek... Grunt to pozamiatać las... Większego nie mogłem znaleźć! Dobra miotła, dobra... A to coś małego czarnego w oddali to doopa mojego brata jamnika! Dzisiejszy spacerek Wiosna, co? Ciut się zmęczyłem... Ale co tam! Kijek trzeba obryźć! Jednak padam z łap... Ale goopie miny porobię! Quote
Iza i Avanti Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Parę domowych, ciut inszych fotek ;) Quote
Medorowa Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Słodkie śliczności:loveu: :loveu: [quote name='Iza i Avanti'] Quote
Kitka20 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 OOO jeeden z moich ulubieńców:loveu::loveu::loveu: Quote
Pysia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Parę domowych, ciut inszych fotek ;) Witaj Izuniu :loveu: Boszzzzz jakie Avanti robi miny :p Można skonać ze śmiechu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Ceść Wam wszystkim! Dziękujemy za komplimenty! Quote
Agniest Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 cześć :) fotki super ! A jak się czuje przyszła mamusia ? :) Quote
Medorowa Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIT;) Quote
ferraribox Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Kobiet od ferraribox.My też świętujemy.Nomi ma 8 marca 3 urodziny. Quote
Iza i Avanti Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Agniest']cześć :) fotki super ! A jak się czuje przyszła mamusia ? :) Czujemy się dobrze :p Brzuch rośnie i na potwierdzenie jego wielkości- fotka: [quote name='madzia i medor']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIT;) Dzięki :loveu: [quote name='ferraribox']Najserdeczniejsze życzenia z okazji Dnia Kobiet od ferraribox.My też świętujemy.Nomi ma 8 marca 3 urodziny. Dzięki :loveu: I życzymy Nomi wszystkiego najbokserskiego! Quote
bonita Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 No brzuch urośnięty jest :) Jeszcze dwa msc. przeleci... :) Pozdrowionka Quote
Kitka20 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 łał masz większy brzuch niż moja koleżanka (też 7 miesiąc) dzisiaj widziałam jak się rusza:) Ciebie też Zuzia kopie po żebrach??? Quote
Medorowa Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [quote name='Iza i Avanti'] Ale "balonik":loveu: Quote
Iza i Avanti Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 bonita napisał(a):No brzuch urośnięty jest :) Jeszcze dwa msc. przeleci... :) Pozdrowionka I to w tempie odrzutowca! Kitka20 napisał(a):łał masz większy brzuch niż moja koleżanka (też 7 miesiąc) dzisiaj widziałam jak się rusza:) Ciebie też Zuzia kopie po żebrach??? Po żebrach nie :eviltong: Jak narazie kopie mnie w dolne części mojego baloniastego korpusu ;) madzia i medor napisał(a):Ale "balonik":loveu: Ja Ci dam "balonik"! Toż to balon! Meteorologiczny! :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Iza i Avanti napisał(a): Ja Ci dam "balonik"! Toż to balon! Meteorologiczny! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Już się poprawiam:cool3: Ależ OGROMNIASTY BALON - a do tego jeszcze METEOROLOGICZNY:evil_lol: Quote
dbsst Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Czujemy się dobrze :p Brzuch rośnie i na potwierdzenie jego wielkości- fotka: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki kulek do słuchania jaki balon do gilania jaki pępuś do buziania :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ferraribox Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Trzymam kciuki za 7 miesięcznego maluszka.Fajnie,że grono fanów boksików nam się powiększy:smilecol: Dziękujemy za urodzinowe życzenia.Asia,Gaston,Koka, i Nomi. Quote
Iza i Avanti Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 madzia i medor napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: Już się poprawiam:cool3: Ależ OGROMNIASTY BALON - a do tego jeszcze METEOROLOGICZNY:evil_lol: No! :p dbsst napisał(a):aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jaki kulek do słuchania jaki balon do gilania jaki pępuś do buziania :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa WARIATKAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :loveu: ferraribox napisał(a):Trzymam kciuki za 7 miesięcznego maluszka.Fajnie,że grono fanów boksików nam się powiększy:smilecol: Dziękujemy za urodzinowe życzenia.Asia,Gaston,Koka, i Nomi. :loveu: Dziękujemy za kciukasy! Quote
Recommended Posts