jbk Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Jaka natura - to zwykłe zbĄczenie.....mutactwo jakieś wynaturzone, jak winogrona bez pestek :diabloti: Winogrona bez pestek są najlepsze ;) A Izunia pewnie jest na następnym etapie, czyli śpi jak susełek :) Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Boshe:roll: A TY widział jak dwa samce sępa jajko wysiadywały?:roll: TO jest NATURA:diabloti: A winogrona bez pestek są pycha:loveu: Quote
Menrzuś Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [quote name='jbk']Winogrona bez pestek są najlepsze ;) A Izunia pewnie jest na następnym etapie, czyli śpi jak susełek :) Boshe:roll: A TY widział jak dwa samce sępa jajko wysiadywały?:roll: TO jest NATURA:diabloti: A winogrona bez pestek są pycha:loveu: Ot kobieca logika :evil_lol: nie mówiłem o tym czy jest najlepsze, ale że jest nienaturalne :eviltong: Ale skąś to jajko musiało się wziąć :evil_lol: Quote
Selket Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Cześć Izunia Jajko mój Drogi było sztuczne, a więc jest z fabryki. Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Cześć Rybki Me Kochane! :loveu: Wróciłam! Żyję! Impra była w dechę! :multi: Tylko teraz te zaległości w pracy nadrobić... :shake: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Selket napisał(a): Jajko mój Drogi było sztuczne, a więc jest z fabryki. Phiiiii....to co to ma wspólnego z naturą? Chłopaki zabawką się pobawili tylko :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Rybki Me Kochane! :loveu: Wróciłam! Żyję! Impra była w dechę! :multi: Tylko teraz te zaległości w pracy nadrobić... :shake: Nareszcie....już się nie mogłem doczekać :multi: No to nawijaj jak tam było:razz: Aaaaaa...... dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Nareszcie....już się nie mogłem doczekać :multi: No to nawijaj jak tam było:razz: Aaaaaa...... dzieńdoberek :multi::loveu: Berek, doberek! :loveu: Daaaaaaaaaaaawno się tak nie ubawiłam! Poszłam spać o 3.30!!! Wytańczyłam się, uśmiałam do bólu, powygłupiałam się! Przypomniałam sobie, z jakimi świetnymi ludźmi pracuję! Do Zakopca przyjechałam w czwartek rano, a wyjeżdżałam w piątek rano... Jak wróciłam do domu, to zuzol już mnie na krok nie odstąpiła :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Rozumiem, że wyginałaś śmiało ciało :evil_lol:.....czasami się należy:razz: Dostałaś opitol od Zuzi? :roll: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a):Rozumiem, że wyginałaś śmiało ciało :evil_lol:.....czasami się należy:razz: Dostałaś opitol od Zuzi? :roll: Nawet śpiewaliśmy: "Wyginam śmiało ciało"... Opitol? Obraziła się na mnie :evil_lol::roll: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nawet śpiewaliśmy: "Wyginam śmiało ciało"... Opitol? Obraziła się na mnie :evil_lol::roll: :evil_lol::evil_lol:......już Ciebie widzę w tym szaleństwie :evil_lol: A nie dziwię się - sama by powyginała :lol: a tak Avantiego musiała pilnować Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Menrzuś napisał(a)::evil_lol::evil_lol:......już Ciebie widzę w tym szaleństwie :evil_lol: A nie dziwię się - sama by powyginała :lol: a tak Avantiego musiała pilnować Sama sobie się dziwię, ża miałam tyyyyyyyyyyle siły, coby się wyginać :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Cześć Stemplownico:loveu: Ja Ci dam stemplownice! :mad: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='apple']:eviltong::eviltong::eviltong: Oj no:evil_lol: Kiedy foty z wypadu?:razz::diabloti: Czekam, aż pozgrywają z aparatów! :evil_lol: Kurde! Muszę się brać do roboty... Same zaległości... Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja Ci dam stemplownice! :mad: :loveu::eviltong::eviltong::eviltong: Oj no:evil_lol: Kiedy foty z wypadu?:razz::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Taaaaa:diabloti: Wystarczy wspomnieć o fotach a Iza się ewakuuje:evil_lol: ......................:eviltong:.......................... Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czekam, aż pozgrywają z aparatów! :evil_lol: Kurde! Muszę się brać do roboty... Same zaległości... Taaaaa:diabloti: Wystarczy wspomnieć o fotach a Iza się ewakuuje:evil_lol: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):......................:eviltong:.......................... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 apple napisał(a)::eviltong::eviltong::eviltong: Już nie stresuj tak Izy - po szaleństwach wróciła proza życia.....stempel w dłoń i do boju :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Już nie stresuj tak Izy - po szaleństwach wróciła proza życia.....stempel w dłoń i do boju :shake: :evil_lol:Eeee tam sądzę że czasami wspomnienia biorą górę i wali z półobrotu:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezdem! Quote
Recommended Posts