Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Ciotka! :loveu:

Jbk! Nawet go ucałuję! Specjalnie od Ciebie :evil_lol:

Może pogłaskanie wystarczy, wiesz, nie wiadomo, w jakim stanie misiek ma uzębienie.... ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Noooooooo......stempel aż czerwony jest :diabloti:

Zasypało mnie dzisiaj śniegiem :shake:
Coś ty....a u mnie słońce aż w oczy razi:crazyeye: i 5 na plusie:roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ale ja w pracy robię! Bardzo dużo robię! A Ty myślisz, że kto tą całą imprezę zorganizował??? Hm???

Menrzusiu! Ja czekam, bo podobno miałeś przyjechać??? :evil_lol:

Jbk, Selketka! Buziaki duże!

Noooooooo......stempel aż czerwony jest :diabloti:

Zasypało mnie dzisiaj śniegiem :shake:

Posted

[quote name='apple']Coś ty....a u mnie słońce aż w oczy razi:crazyeye: i 5 na plusie:roll:
A u mnie się biało zrobiło.....i dalej pada :shake: A że jest na plusie, to zaraz chlapa się zrobi :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A u mnie się biało zrobiło.....i dalej pada :shake: A że jest na plusie, to zaraz chlapa się zrobi :shake:

U nas słońce, upał, coś pięknego, pogoda jak w marcu czy kwietniu ;) Chcesz, podeślę Ci nieco słonka :)

Posted

jbk napisał(a):
U nas słońce, upał, coś pięknego, pogoda jak w marcu czy kwietniu ;) Chcesz, podeślę Ci nieco słonka :)

Ślij ;)....na leszczynie już są kotki, podbiał i stokrotki kwitną, te żółtokwitnące krzaczory (zapomniałem nazwy) już mają prawie otwarte pąki kwiatowe......nawet dzikie sliwy kwitną :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']Poszalała w tym Zakopanym i dochodzi dopiero do siebie :evil_lol:
Pffffffffffff:roll: A co mnie to obchodzi....kiedy ja za nią tęsknię:placz:

Posted

[quote name='apple']Pffffffffffff:roll: A co mnie to obchodzi....kiedy ja za nią tęsknię:placz:

No wiesz, myślisz tylko o sobie, a poużalać się nad Izunią to już wcale?

Posted

Selket napisał(a):
A może ona teraz owocuje i nie należy jej przeszkadzać? :grins:

Ja przepraszam bardzo..... co to znaczy OWOCUJE? To znaczy wiem, co to znaczy, jak owocuje na przykład jabłonka, ale Izunia???

Posted

jbk napisał(a):
Ja przepraszam bardzo..... co to znaczy OWOCUJE? To znaczy wiem, co to znaczy, jak owocuje na przykład jabłonka, ale Izunia???

Noooooooooo:roll: Wcześniej pisali, że Iza pączkuje, potem, że kwitnie, no to zgodnie z cyklem powinna teraz owocować:diabloti: mniej więcej jak jabłonka:diabloti: A potem zimować jak susełek:diabloti:

Posted

Selket napisał(a):
Noooooooooo:roll: Wcześniej pisali, że Iza pączkuje, potem, że kwitnie, no to zgodnie z cyklem powinna teraz owocować:diabloti: mniej więcej jak jabłonka:diabloti: A potem zimować jak susełek:diabloti:

Ale kombinujesz :shake:.....jako zero-jedynkowiec nie zauważyłem żadnej pszczółki żeby mogło być to owocowanie :shake::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale kombinujesz :shake:.....jako zero-jedynkowiec nie zauważyłem żadnej pszczółki żeby mogło być to owocowanie :shake::evil_lol:

A o owocach partenokarpicznych Ty słyszał?:roll: Pscółka niepotrzebna wtedy :grins:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To znaczy co....."baba z babą"? :crazyeye:

:shake: to znaczy baba sama i są owocki:multi: A swoją drogą skąd się biorą wrotki albo pscółki, albo żabki?:evil_lol:

Posted

Selket napisał(a):
:shake: to znaczy baba sama i są owocki:multi: A swoją drogą skąd się biorą wrotki albo pscółki, albo żabki?:evil_lol:

partenogeneza..................apokalipsa :crazyeye: