Iza i Avanti Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 niki_ill napisał(a):Witanko Wpadlam z odwiedzinami:razz: Pozdrowionka :) Cześć Ciotka! :loveu: Jbk! Nawet go ucałuję! Specjalnie od Ciebie :evil_lol: Quote
jbk Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Ciotka! :loveu: Jbk! Nawet go ucałuję! Specjalnie od Ciebie :evil_lol: Może pogłaskanie wystarczy, wiesz, nie wiadomo, w jakim stanie misiek ma uzębienie.... ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 jbk napisał(a):Może pogłaskanie wystarczy, wiesz, nie wiadomo, w jakim stanie misiek ma uzębienie.... ;) Siem nie boję! :eviltong: Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [CENTER]:grins::grins::grins: [/CENTER] Quote
apple Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Noooooooo......stempel aż czerwony jest :diabloti: Zasypało mnie dzisiaj śniegiem :shake: Coś ty....a u mnie słońce aż w oczy razi:crazyeye: i 5 na plusie:roll: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale ja w pracy robię! Bardzo dużo robię! A Ty myślisz, że kto tą całą imprezę zorganizował??? Hm??? Menrzusiu! Ja czekam, bo podobno miałeś przyjechać??? :evil_lol: Jbk, Selketka! Buziaki duże! Noooooooo......stempel aż czerwony jest :diabloti: Zasypało mnie dzisiaj śniegiem :shake: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Coś ty....a u mnie słońce aż w oczy razi:crazyeye: i 5 na plusie:roll: A u mnie się biało zrobiło.....i dalej pada :shake: A że jest na plusie, to zaraz chlapa się zrobi :shake: Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):A u mnie się biało zrobiło.....i dalej pada :shake: A że jest na plusie, to zaraz chlapa się zrobi :shake: U nas słońce, upał, coś pięknego, pogoda jak w marcu czy kwietniu ;) Chcesz, podeślę Ci nieco słonka :) Quote
jbk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 A w ogóle, to cześć Izunia :) Miłej zabawy w Zakopcu :) Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jbk napisał(a):U nas słońce, upał, coś pięknego, pogoda jak w marcu czy kwietniu ;) Chcesz, podeślę Ci nieco słonka :) Ślij ;)....na leszczynie już są kotki, podbiał i stokrotki kwitną, te żółtokwitnące krzaczory (zapomniałem nazwy) już mają prawie otwarte pąki kwiatowe......nawet dzikie sliwy kwitną :crazyeye: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ciotka......a ciebie znowu nie ma.....ehhh no to już przegięcie:shake: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Ciotka......a ciebie znowu nie ma.....ehhh no to już przegięcie:shake: Może ją misiek połknął w tym Zakopanem? Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Poszalała w tym Zakopanym i dochodzi dopiero do siebie :evil_lol: Pffffffffffff:roll: A co mnie to obchodzi....kiedy ja za nią tęsknię:placz: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Poszalała w tym Zakopanym i dochodzi dopiero do siebie :evil_lol: Quote
jbk Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Pffffffffffff:roll: A co mnie to obchodzi....kiedy ja za nią tęsknię:placz: No wiesz, myślisz tylko o sobie, a poużalać się nad Izunią to już wcale? Quote
Selket Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 A może ona teraz owocuje i nie należy jej przeszkadzać? :grins: Quote
jbk Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a):A może ona teraz owocuje i nie należy jej przeszkadzać? :grins: Ja przepraszam bardzo..... co to znaczy OWOCUJE? To znaczy wiem, co to znaczy, jak owocuje na przykład jabłonka, ale Izunia??? Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 jbk napisał(a):Ja przepraszam bardzo..... co to znaczy OWOCUJE? To znaczy wiem, co to znaczy, jak owocuje na przykład jabłonka, ale Izunia??? Noooooooooo:roll: Wcześniej pisali, że Iza pączkuje, potem, że kwitnie, no to zgodnie z cyklem powinna teraz owocować:diabloti: mniej więcej jak jabłonka:diabloti: A potem zimować jak susełek:diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a):Noooooooooo:roll: Wcześniej pisali, że Iza pączkuje, potem, że kwitnie, no to zgodnie z cyklem powinna teraz owocować:diabloti: mniej więcej jak jabłonka:diabloti: A potem zimować jak susełek:diabloti: Ale kombinujesz :shake:.....jako zero-jedynkowiec nie zauważyłem żadnej pszczółki żeby mogło być to owocowanie :shake::evil_lol: Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale kombinujesz :shake:.....jako zero-jedynkowiec nie zauważyłem żadnej pszczółki żeby mogło być to owocowanie :shake::evil_lol: A o owocach partenokarpicznych Ty słyszał?:roll: Pscółka niepotrzebna wtedy :grins: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a):A o owocach partenokarpicznych Ty słyszał?:roll: Pscółka niepotrzebna wtedy :grins: To znaczy co....."baba z babą"? :crazyeye: Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):To znaczy co....."baba z babą"? :crazyeye: :shake: to znaczy baba sama i są owocki:multi: A swoją drogą skąd się biorą wrotki albo pscółki, albo żabki?:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a)::shake: to znaczy baba sama i są owocki:multi: A swoją drogą skąd się biorą wrotki albo pscółki, albo żabki?:evil_lol: partenogeneza..................apokalipsa :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Selket napisał(a):Natura:diabloti: Jaka natura - to zwykłe zbĄczenie.....mutactwo jakieś wynaturzone, jak winogrona bez pestek :diabloti: Quote
Selket Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Menrzuś napisał(a):partenogeneza..................apokalipsa :crazyeye: Natura:diabloti: Quote
Recommended Posts