Selket Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='apple']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie mów tego przy NIM bo jeszcze pomysli że do NIEGO pijesz:evil_lol: Ja??????:crazyeye: Nie to tak sobie mówię....w przestrzeń:eviltong: Wyrażam na głos to co mi się błąka pod kopułką:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Kochani moi! Ja tak szybciutko i króciutko... Jestem chora, nie mam siły na nic! Koffffffffffffam Was bardzo! Pa! :loveu: Quote
apple Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kochani moi! Ja tak szybciutko i króciutko... Jestem chora, nie mam siły na nic! Koffffffffffffam Was bardzo! Pa! :loveu: Joooo ciebie tysz Cioteczko:loveu: Kuruj się szybciutko i wracaj do nas:multi: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 jbk napisał(a):Nie wykończą, kondycję będziesz miał jak maratończyk :) Myślisz, że kaloryferek się utrzyma? :razz:.....eeee tam - pewnie mnie prędzej jakieś bagno zassie :shake: Quote
Menrzuś Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kochani moi! Ja tak szybciutko i króciutko... Jestem chora, nie mam siły na nic! Koffffffffffffam Was bardzo! Pa! :loveu: Masz weekend na wyzdrowienie. A jak Ciebie w poniedziałek nie będzie, to jadę :p Quote
jbk Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Myślisz, że kaloryferek się utrzyma? Masz kaloryferek? Poka poka! Izuniu lecz się, bo my tęsknimy za Tobą szalenie :)) I czekamy na Cię jutro :) Quote
Menrzuś Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 jbk napisał(a):Masz kaloryferek? Poka poka! Izuniu lecz się, bo my tęsknimy za Tobą szalenie :)) I czekamy na Cię jutro :) No powiedzmy bojlerek.......ale też grzeje :evil_lol: Iza łyka tabletki, że aż tutaj słychać - jutro znowu zakwitnie :p Quote
jbk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Jakoś nie widzę, żeby Iza kwitła... IIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAA! Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ciotka co ty? Jeszcześ chora? Pewno mleczka z czosnkiem nie piłaś:mad:.....ojjjj bo pogadamy inaczej:mad::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 jbk napisał(a):Jakoś nie widzę, żeby Iza kwitła... IIIIIIIIIIZZZZZZZZZZZAAAAAAAAAAAAAAAAA! .... bo jeszcze pączkuje :evil_lol: Izaaaaaa.....Ty naprawdę chcesz żebym przyjechał i po doopalonie nastrzelał????? :mad: Zara mi się tu pokazuj :razz: Witankooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś'].... bo jeszcze pączkuje :evil_lol: Izaaaaaa.....Ty naprawdę chcesz żebym przyjechał i po doopalonie nastrzelał????? :mad: Zara mi się tu pokazuj :razz: Witankooooo :multi::loveu: Uuuuuuuuuuuu zabrzmiało.........................co najmniej.........................groźnie:evil_lol::diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Uuuuuuuuuuuu zabrzmiało.........................co najmniej.........................groźnie:evil_lol::diabloti: No i tak miało zabrzmieć :diabloti: Quote
jbk Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Uuuuuuuuuuuu zabrzmiało.........................co najmniej.........................groźnie:evil_lol::diabloti: Jak dla mnie - niegroźnie ;) Ale ja to doświadczona juz jestem ;) Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']No i tak miało zabrzmieć :diabloti:A coś ty taki bojowy dzisiaj...czyżby twoje kobiece alter ego miało TE dni:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']A coś ty taki bojowy dzisiaj...czyżby twoje kobiece alter ego miało TE dni:evil_lol: kataru nie mam :eviltong:.......:evil_lol: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']kataru nie mam :eviltong:.......:evil_lol: Hahahahahahah nie o katarze mówiłam ale niech ci bedzie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Hahahahahahah nie o katarze mówiłam ale niech ci bedzie:evil_lol: :evil_lol:.....nie wnikajmy w szczegóły ;) ATy nie wiesz co u tej zachorzałej? Może jakiś smsik? :razz: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']:evil_lol:.....nie wnikajmy w szczegóły ;) ATy nie wiesz co u tej zachorzałej? Może jakiś smsik? :razz: Nic nie wiem...ale twoje słowo jest dla mnie rozkazem:evil_lol:...juz piszę;) Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Nic nie wiem...ale twoje słowo jest dla mnie rozkazem:evil_lol:...juz piszę;) No wiesz.....stęskniłem się za "Słomką" :roll::evil_lol: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiesz.....stęskniłem się za "Słomką" :roll::evil_lol: Jaką "słomką":hmmmm: napisałam i dostałam odpowiedź: nie martwcie się kochani, dzisiaj robiłam mikołajki dla dzieci w firmie nie nie mialam nawet czasu......no ten teges.....do kibelka:eviltong: Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Jaką "słomką":hmmmm: napisałam i dostałam odpowiedź: nie martwcie się kochani, dzisiaj robiłam mikołajki dla dzieci w firmie nie nie mialam nawet czasu......no ten teges.....do kibelka:eviltong: Chudzieńka, oj chudzieńka jest nasza Iza :roll:.....chyba pracuje za dużo :shake: Noooooo - to jest wiadomość. Mimo, że z pełnymi gatkami, ale jednak żyje :multi: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Chudzieńka, oj chudzieńka jest nasza Iza :roll:.....chyba pracuje za dużo :shake: Noooooo - to jest wiadomość. Mimo, że z pełnymi gatkami, ale jednak żyje :multi: Aaaaaaaaaaa taką słomką:splat:Mam kłopoty z kumaniem:roll::evil_lol: Nio żyje i ma się dobrze:multi:;) Quote
Menrzuś Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='apple']Aaaaaaaaaaa taką słomką:splat:Mam kłopoty z kumaniem:roll::evil_lol: Nio żyje i ma się dobrze:multi:;) Ta praca Ciebie wykończy :shake:..........:diabloti: Mam nadzieję, że zrozumie, że za karę foty musi wkleić :roll: Quote
apple Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 [quote name='Menrzuś']Ta praca Ciebie wykończy :shake:..........:diabloti: Mam nadzieję, że zrozumie, że za karę foty musi wkleić :roll:No też tak mówię szefowi:roll:....ale on mi nie wierzy...nie wiedziec czemu:niewiem: No jak nie jak tak......nie ma innej opcji:mad::diabloti: Quote
Recommended Posts