Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Selket napisał(a):
A widzisz jak się dobrze ukrywała:diabloti::diabloti::diabloti:

Jabco jest bardzo dobra! Jestem jej fanką i nie dam o niej złego słowa powiedzieć!!

Posted

jbk napisał(a):
Jabco jest bardzo dobra! Jestem jej fanką i nie dam o niej złego słowa powiedzieć!!

A to jak wytłumaczysz fakt, że przyszła do Izy i powiedziała, że zaprasza na ciepłą kawusię, a przecież była świadoma faktu, ze Żonkilka przyniosła jej kawusię z lodem własnej produkcji??:mad: Jabkowa chciała z premedytacją wprowdzić Izę w błąd i dać jej zimnej kawusi ot co :obrazic: :diabloti:

Posted

Selket napisał(a):
A to jak wytłumaczysz fakt, że przyszła do Izy i powiedziała, że zaprasza na ciepłą kawusię, a przecież była świadoma faktu, ze Żonkilka przyniosła jej kawusię z lodem własnej produkcji??:mad: Jabkowa chciała z premedytacją wprowdzić Izę w błąd i dać jej zimnej kawusi ot co :obrazic: :diabloti:

Jak do gorącej kawusi wsadzisz loda, to z gorącej robi się ciepła kawusia ;) A nie zimna! Czyli wszystko prawidłowo ;) :diabloti:

Posted

Bossszzzz jbk......lepszego adwokata od ciebie to ja na całej kuli zimnskiej nie znajdę:loveu::loveu::loveu:

Iza......choraś?

Bidulinka:roll: Oć utulkam cię:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']Bossszzzz jbk......lepszego adwokata od ciebie to ja na całej kuli zimnskiej nie znajdę:loveu::loveu::loveu:

Iza......choraś?

Bidulinka:roll: Oć utulkam cię:loveu::loveu::loveu:

Już dawno jestem adwokatem wszystkich znajomych ;) Nie poszłam na prawo tylko temu, że nie miałam ochoty zdawać historii ;)

Posted

[quote name='apple']Jak w odstawkę?....Z Tobą się tulkam na PW:evil_lol:

A Wy tu znowu za Izy plecami jakieś tulkanie uskuteczniacie?

IZAAA! Chodź zrobić porządek ;))

Posted

[quote name='jbk']A Wy tu znowu za Izy plecami jakieś tulkanie uskuteczniacie?

IZAAA! Chodź zrobić porządek ;))Oj no przecież nie za plecami tylko zgodnie z Menrzusiowymi wytycznymi...wiesz on ma skrzywienie na punkcie PW:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Oj no przecież nie za plecami tylko zgodnie z Menrzusiowymi wytycznymi...wiesz on ma skrzywienie na punkcie PW:evil_lol:
Skrzywienie? :crazyeye:......idem się wyprostować :p

Posted

[quote name='apple']Oj no przecież nie za plecami tylko zgodnie z Menrzusiowymi wytycznymi...wiesz on ma skrzywienie na punkcie PW:evil_lol:

Zauważyłam, wszystko na PW i na PW ;) Coś mi tu śmierdzi :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To może ja :oops:......trochę się zbiegałem za psiakami :roll:

Aż tak bardzo? To musieliście trochę kilosów zrobić ;)

Posted

jbk napisał(a):
Aż tak bardzo? To musieliście trochę kilosów zrobić ;)

Musiałem się przedzierać przez jakieś krzaczory, wysokie trawy :shake:...... wykończą mnie niedługo :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Musiałem się przedzierać przez jakieś krzaczory, wysokie trawy :shake:...... wykończą mnie niedługo :shake:

Nie wykończą, kondycję będziesz miał jak maratończyk :)

Posted

[quote name='Selket']Czasem się nie dochodzi:roll: Ale to podobno wynik stresu lub zaburzeń:evil_lol: Samo przechodzi:evil_lol:
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie mów tego przy NIM bo jeszcze pomysli że do NIEGO pijesz:evil_lol: