Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 jbk napisał(a):I jak się z tym czujesz??? :evil_lol: No właśnie nie wiem :shake: Tak w ogóle to czuję się do doopy... Męczy mnie kaszel, katar... I leń :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='apple']CIOTKA! :Cool!::Cool!::Cool!: :Cool!: Nie mam siły na więcej... Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:Cool!: Nie mam siły na więcej... A co tobie że nie masz siły?:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']A co tobie że nie masz siły?:crazyeye: Iza udaje :eviltong: Czeeeeee Izuniu :sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Iza udaje :eviltong: Czeeeeee Izuniu :sweetCyb::sweetCyb:eee myślisz ze aż taka z niej symulantka:roll: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']eee myślisz ze aż taka z niej symulantka:roll: Widać lubi być bidulką, żeby ktoś pogłaskał Ją po główce - to mizak taki :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='apple']To ja ją pomiziam...oć Iza:glaszcze: Nooooo.....Izaaaa :calus: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Widać lubi być bidulką, żeby ktoś pogłaskał Ją po główce - to mizak taki :evil_lol: To ja ją pomiziam...oć Iza:glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Dziękuję za tulkanie i mizanie... Bo ja taka chora jestem, że szok... I do roboty chodzę! :placz: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dziękuję za tulkanie i mizanie... Bo ja taka chora jestem, że szok... I do roboty chodzę! :placz: Ale Ciebie ten kapitalista wykorzystuje :shake:.....to powinno chyba być karalne :roll: Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale Ciebie ten kapitalista wykorzystuje :shake:.....to powinno chyba być karalne :roll: Finia, nie? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Finia, nie? :evil_lol: To nazbyt pieszczotliwe określenie :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Muszę Wam coś powiedzieć.... Byłam z Avantim w sobotę u weta- obciąćpazury (bo miał jak stara k..wa :evil_lol:)... Okazało się, że mam prawie ślepego psa- widzi tylko bokiem :shake: Obijał się ostatnio coraz bardziej o różne rzeczy, ale nie przypuszczałam, że aż tak nie widzi... Dodatkowo wet powiedział mi:" Pani Izo... Musicie się powoli przygotowywać... Bo my go tu już prawie sztucznie przy życiu trzymamy" :shake: Ja już jestem gotowa... Quote
dii Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Iza , chorowitku trzymaj się :calus: :loveu: Co do ślepoty psa, to mojego brata sunia- większy nietoperz, ma 20 lat ślepa , głucha a pomyka jak mały Kazio i japę drze po staremu :diabloti: tylko już ugryźć nie może. Odwiedziłam ich ostanio po roku a ta ciągle żyje :-o :crazyeye: ( ale widać złośliwce tak mają) Życzę zdrówka Avantiemu i Tobie Iza oczywiście :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 dii napisał(a):Iza , chorowitku trzymaj się :calus: :loveu: Co do ślepoty psa, to mojego brata sunia- większy nietoperz, ma 20 lat ślepa , głucha a pomyka jak mały Kazio i japę drze po staremu :diabloti: tylko już ugryźć nie może. Odwiedziłam ich ostanio po roku a ta ciągle żyje :-o :crazyeye: ( ale widać złośliwce tak mają) Życzę zdrówka Avantiemu i Tobie Iza oczywiście :buzi: Ugryźć nie może bo bezzębna czy ślepa? A może jedno i drugie? :evil_lol: Dziękujemy za życzenia zdrowia :loveu: Quote
Selket Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Trzymaj sie cieplutko Izuniu:loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Muszę Wam coś powiedzieć.... Byłam z Avantim w sobotę u weta- obciąćpazury (bo miał jak stara k..wa :evil_lol:)... Okazało się, że mam prawie ślepego psa- widzi tylko bokiem :shake: Obijał się ostatnio coraz bardziej o różne rzeczy, ale nie przypuszczałam, że aż tak nie widzi... Dodatkowo wet powiedział mi:" Pani Izo... Musicie się powoli przygotowywać... Bo my go tu już prawie sztucznie przy życiu trzymamy" :shake: Ja już jestem gotowa...eeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:shake:.......jak zdecydujesz to pamiętaj że jestem z Tobą całym sercem:calus: Quote
Iza i Avanti Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='apple']eeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:shake:.......jak zdecydujesz to pamiętaj że jestem z Tobą całym sercem:calus: Dziękuję! :loveu: Quote
Menrzuś Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Czymnij się.....i daj jakieś fotki dziadka Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cześć Cioteczko smarkatko:loveu: Oć na ciepłą kawunię:razz: Quote
Selket Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cześć:multi::multi::multi: Nie daj się nabrać Jabkowej, ona ma kawę z lodami, więc ona wcale ciepła nie jest:shake::evil_lol: Quote
jbk Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Przyszłam do Ciebie z rana powiedzieć dzień dobry i życzyć miłego stemplowania :) Quote
apple Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Selket']Cześć:multi::multi::multi: Nie daj się nabrać Jabkowej, ona ma kawę z lodami, więc ona wcale ciepła nie jest:shake::evil_lol:kablara:eviltong: Quote
Recommended Posts