Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dziękuję za tulkanie i mizanie... Bo ja taka chora jestem, że szok... I do roboty chodzę! :placz:

Ale Ciebie ten kapitalista wykorzystuje :shake:.....to powinno chyba być karalne :roll:

Posted

Muszę Wam coś powiedzieć....

Byłam z Avantim w sobotę u weta- obciąćpazury (bo miał jak stara k..wa :evil_lol:)... Okazało się, że mam prawie ślepego psa- widzi tylko bokiem :shake: Obijał się ostatnio coraz bardziej o różne rzeczy, ale nie przypuszczałam, że aż tak nie widzi... Dodatkowo wet powiedział mi:" Pani Izo... Musicie się powoli przygotowywać... Bo my go tu już prawie sztucznie przy życiu trzymamy" :shake:

Ja już jestem gotowa...

Posted

Iza , chorowitku trzymaj się :calus: :loveu:
Co do ślepoty psa, to mojego brata sunia- większy nietoperz, ma 20 lat ślepa , głucha a pomyka jak mały Kazio i japę drze po staremu :diabloti: tylko już ugryźć nie może. Odwiedziłam ich ostanio po roku a ta ciągle żyje :-o :crazyeye: ( ale widać złośliwce tak mają)
Życzę zdrówka Avantiemu i Tobie Iza oczywiście :buzi:

Posted

dii napisał(a):
Iza , chorowitku trzymaj się :calus: :loveu:
Co do ślepoty psa, to mojego brata sunia- większy nietoperz, ma 20 lat ślepa , głucha a pomyka jak mały Kazio i japę drze po staremu :diabloti: tylko już ugryźć nie może. Odwiedziłam ich ostanio po roku a ta ciągle żyje :-o :crazyeye: ( ale widać złośliwce tak mają)
Życzę zdrówka Avantiemu i Tobie Iza oczywiście :buzi:

Ugryźć nie może bo bezzębna czy ślepa? A może jedno i drugie? :evil_lol:

Dziękujemy za życzenia zdrowia :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Muszę Wam coś powiedzieć....

Byłam z Avantim w sobotę u weta- obciąćpazury (bo miał jak stara k..wa :evil_lol:)... Okazało się, że mam prawie ślepego psa- widzi tylko bokiem :shake: Obijał się ostatnio coraz bardziej o różne rzeczy, ale nie przypuszczałam, że aż tak nie widzi... Dodatkowo wet powiedział mi:" Pani Izo... Musicie się powoli przygotowywać... Bo my go tu już prawie sztucznie przy życiu trzymamy" :shake:

Ja już jestem gotowa...eeeeeehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:shake:.......jak zdecydujesz to pamiętaj że jestem z Tobą całym sercem:calus:

Posted

[quote name='Selket']Cześć:multi::multi::multi:
Nie daj się nabrać Jabkowej, ona ma kawę z lodami, więc ona wcale ciepła nie jest:shake::evil_lol:kablara:eviltong: