Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Taaaak dokłądnie to miałam na myśli:evil_lol: Uuuuu tajemne sposoby.....głebszy krąg wtajemniczenia....uuuuu już uderzam na PW:diabloti::evil_lol: No to teraz z liścia dostanę za tą muchę :shake: Jak się dowiesz, to już nie będzie to tajemny sposób :p (ależ Iza wali tym stemplem - aż tu słychać. Muszę okno zamknąć :evil_lol:) Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 O, to jak Wy tu na PW się umawiacie, to ja nie przeszkadzam, już się wynoszę..... pa! Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):O, to jak Wy tu na PW się umawiacie, to ja nie przeszkadzam, już się wynoszę..... pa! Zaraz, zaraz - Jabłuszkowa uciekła do sklepu :shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No to teraz z liścia dostanę za tą muchę :shake: Jak się dowiesz, to już nie będzie to tajemny sposób :p (ależ Iza wali tym stemplem - aż tu słychać. Muszę okno zamknąć :evil_lol:) Nie zamykaj! skończyłam! Cześć! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie zamykaj! skończyłam! Cześć! :loveu: Słyszałem jak się spieszysz, ale tak dudniło, że musiałem zamknąć :evil_lol::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):O, to jak Wy tu na PW się umawiacie, to ja nie przeszkadzam, już się wynoszę..... pa! Nie ić'! :loveu: Quote
Selket Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jabco, ja wcale nie piję lury :obrazic: Ja pijam pyszną mleczną kawusię:loveu: Cześć Izuniu:loveu: Quote
Menrzuś Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Selket napisał(a):Jabco, ja wcale nie piję lury :obrazic: Ja pijam pyszną mleczną kawusię:loveu: Cześć Izuniu:loveu: .....raczej mleko kawowe :evil_lol: Witanko Izuś :loveu: Quote
jbk Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Dzień dobry Izuniu ;) Idę zaraz obiad gotować, ale najpierw weszłam sprawdzić, jak się czujesz dziś :) Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [CENTER]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: [/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Selket napisał(a):Jabco, ja wcale nie piję lury :obrazic: Ja pijam pyszną mleczną kawusię:loveu: Cześć Izuniu:loveu: Cześć Selketowa! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):.....raczej mleko kawowe :evil_lol: Witanko Izuś :loveu: Cześć Menrzusiu! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 jbk napisał(a):Dzień dobry Izuniu ;) Idę zaraz obiad gotować, ale najpierw weszłam sprawdzić, jak się czujesz dziś :) Jbk! Doberek! Dziś, tj. w poniedziałek czuję się beznadziejnie... Znów mnie jakieś choróbsko dorwało!!! Apple! Cześć Cioteczko! :loveu::loveu::loveu: Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jbk! Doberek! Dziś, tj. w poniedziałek czuję się beznadziejnie... Znów mnie jakieś choróbsko dorwało!!! Apple! Cześć Cioteczko! :loveu::loveu::loveu: Ja myślę, że Ty powinnaś kobieto raz a porządnie się odkazić ;) Wiesz, wódeczka, kiszony ogórek, względnie tequila i cytrynka, nie mówię, że w tygodniu, ale w piąteczek, założę się, że zaraz by Cię postawiło na nogi ;) No, może nie zaraz, tylko po wytrzeźwieniu :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Następna odchorowuje balangę andrzejkową :shake: Słoneczne witankooooooo :multi::loveu: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jbk! Doberek! Dziś, tj. w poniedziałek czuję się beznadziejnie... Znów mnie jakieś choróbsko dorwało!!! Apple! Cześć Cioteczko! :loveu::loveu::loveu: Mów mi jeszcze:cool1: Cześć Ciotka:loveu: Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Mój organizm wódzi nie toleruje :placz: Ani żadnych innych m,ocnych alkoholi! :shake: To chociaż piwo lub wino na gorąco, z przyprawami ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 jbk napisał(a):Ja myślę, że Ty powinnaś kobieto raz a porządnie się odkazić ;) Wiesz, wódeczka, kiszony ogórek, względnie tequila i cytrynka, nie mówię, że w tygodniu, ale w piąteczek, założę się, że zaraz by Cię postawiło na nogi ;) No, może nie zaraz, tylko po wytrzeźwieniu :diabloti: Mój organizm wódzi nie toleruje :placz: Ani żadnych innych m,ocnych alkoholi! :shake: Quote
apple Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Mysza! :loveu: Jeeeeejjjuuuuu ale słodko:loveu: Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 O mamusiu, ale te posty dziś skaczą wysoko ;) Chciałabym mieć tyle energii ;) Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Następna odchorowuje balangę andrzejkową :shake: Słoneczne witankooooooo :multi::loveu: Żeby to była balanga... :-( Quote
Iza i Avanti Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 [quote name='apple']Mów mi jeszcze:cool1: Cześć Ciotka:loveu: Cześć Mysza! :loveu: Quote
Jagoda1 Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Duuużo zdrówka, dbaj o siebie...:loveu::lol: Quote
jbk Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Jak tam idzie stempelkowanie? Ja dziś nie zrobiłam jeszcze dokładnie NIC :) Zdjęcia obrabiam ;) Quote
Selket Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 A so Ty stempelkujesz???:cool3: Zrób sobie mleczko z midokiem i masełkiem...Albo piwko z jajkiem:diabloti: CZeść:loveu::loveu: Zdrówka życzę:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts