apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Zaglądam czy skończyłaś już pracować ale widzę że nadal stemplujesz:roll: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Zaglądam czy skończyłaś już pracować ale widzę że nadal stemplujesz:roll: Jestem :eviltong: Już się nastemplowałam :evil_lol: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jestem :eviltong: Już się nastemplowałam :evil_lol:Nareszcie....zrób se kobito kawe i chodź na ploty:multi: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Nareszcie....zrób se kobito kawe i chodź na ploty:multi: Kaf już nie chcę, bo mnie żołądek rozboli :shake: Wypiłam już 3! ;) Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kaf już nie chcę, bo mnie żołądek rozboli :shake: Wypiłam już 3! ;) Trzy? I jeszcze Ci rece nie chodzą:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Trzy? I jeszcze Ci rece nie chodzą:crazyeye: Mnie po kawie nic nie chodzi! Ja ją piję... rekreacyjnie :evil_lol: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mnie po kawie nic nie chodzi! Ja ją piję... rekreacyjnie :evil_lol: No masz.....a ja po trzech to mam już herzklekoty:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='apple']No masz.....a ja po trzech to mam już herzklekoty:evil_lol: Bo do kawy to się trza przyzwyczaić! :evil_lol: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo do kawy to się trza przyzwyczaić! :evil_lol:Ja to zanim bym się przyzwyczaila to zeszła bym na zawał:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='apple']Ja to zanim bym się przyzwyczaila to zeszła bym na zawał:evil_lol: Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Cioteczko! Muszę już iść! Papa, całusków 102! :loveu: Quote
apple Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Cioteczko! Muszę już iść! Papa, całusków 102! :loveu:paaa:loveu: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='apple']No masz.....a ja po trzech to mam już herzklekoty:evil_lol: A ja potrafię wypić sześć ;) I więcej ;) Quote
Selket Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A ja właśnie odkryłam mleczko do kawusi:loveu: I teraz sobie robię kawusię z mleczkiem, taką pół na pół :grins: :grins: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Selket']A ja właśnie odkryłam mleczko do kawusi:loveu: I teraz sobie robię kawusię z mleczkiem, taką pół na pół :grins: :grins:Bossszzz Selketka co ty za lure pijesz:crazyeye: Witam się z tobą Cioteczko Cipeczko:loveu:- zaraz nas zbanuja za te brzydkie wyrazy:roll: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Witam Ci.....oteczki :sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Witam Ci.....oteczki :sweetCyb::sweetCyb:Cykor:diabloti: Nie zaryzykuje tak się boi tej modki:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']Cykor:diabloti: Nie zaryzykuje tak się boi tej modki:evil_lol: Co wolno Tobie, to nie mi. Po pysku od Izuni bym dostał na bank :roll: A u tej zazdrosnej to jestem pod ochroną - własną piersią mnie zasłoni :diabloti: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Co wolno Tobie, to nie mi. Po pysku od Izuni bym dostał na bank :roll: A u tej zazdrosnej to jestem pod ochroną - własną piersią mnie zasłoni :diabloti:eeee tam kogo jak kogo ale ciebie to by Iza na pewno nie spoliczkowała;) Kto? MODKA? A coś ty sobie takie plecy...tffuu piersi załatwił:razz::evil_lol: Quote
jbk Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Menrzuś napisał(a):A u tej zazdrosnej to jestem pod ochroną - własną piersią mnie zasłoni :diabloti: Ja swojego bronię przy użyciu glanów, a nie piersi, ale.... każdy ma swój sposób, byle skuteczny ;) Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']eeee tam kogo jak kogo ale ciebie to by Iza na pewno nie spoliczkowała;) Kto? MODKA? A coś ty sobie takie plecy...tffuu piersi załatwił:razz::evil_lol: A kto tu mówi o spoliczkowaniu? :crazyeye: Z piąchy w nosa by było :shake::evil_lol: :evil_lol:....no jakbym tych piersi nie miał, to juz parenaście razy bana bym otrzymał :niewiem: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 jbk napisał(a):Ja swojego bronię przy użyciu glanów, a nie piersi, ale.... każdy ma swój sposób, byle skuteczny ;) No właśnie - Iza chodzi np w szpilorach, więc dużo miejsca jest na TZtowe gardło. Moja Alfa za to w koturnach :placz::placz: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']A kto tu mówi o spoliczkowaniu? :crazyeye: Z piąchy w nosa by było :shake::evil_lol: :evil_lol:....no jakbym tych piersi nie miał, to juz parenaście razy bana bym otrzymał :niewiem: no coś ty Iza nie jest bokserką.....a jeśli już to waga piórkowa......dasz sobie rade;) No ale skad ty te cycki wytrzasnąłeś? To mnie ciekawi?:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='apple']no coś ty Iza nie jest bokserką.....a jeśli już to waga piórkowa......dasz sobie rade;) No ale skad ty te cycki wytrzasnąłeś? To mnie ciekawi?:diabloti: Myslisz, że się odbije jak mucha od szyby? :crazyeye: No wiesz....ma sie te sposoby:diabloti:........PW !!!!! :evil_lol: Quote
apple Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Menrzuś']Myslisz, że się odbije jak mucha od szyby? :crazyeye: No wiesz....ma sie te sposoby:diabloti:........PW !!!!! :evil_lol:Taaaak dokłądnie to miałam na myśli:evil_lol: Uuuuu tajemne sposoby.....głebszy krąg wtajemniczenia....uuuuu już uderzam na PW:diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts