Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nooooooooooooooooo :loveu:

Jbk!
Chopów se nie lubisz pooglądać??? :crazyeye:

No dyć oni wszyscy tacy sami, no, niektórzy mają kaloryferki a inni oponki, ale w sumie co za różnica ;)

Zimno strasznie dziś, a ja mam ochotę na grilla :)

Posted

[quote name='jbk']No dyć oni wszyscy tacy sami, no, niektórzy mają kaloryferki a inni oponki, ale w sumie co za różnica ;)

Zimno strasznie dziś, a ja mam ochotę na grilla :)

Tak prawdę mówiąc, to do osobistego użytku wolę tych z oponkami :loveu:

Też bym grilla wszamała... :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Tak prawdę mówiąc, to do osobistego użytku wolę tych z oponkami :loveu:

Też bym grilla wszamała... :roll:

Też wolę! Przytulniejsi są ;))

A jak nie ma możliwości grillka, to zawsze można zadzwonić po gorącą

Posted

jbk napisał(a):
Kurde, pomyliłam fora, tu miała być DOGOmania, a nie CHŁOPOmania ;)

Przecież na fotce widać, że to "pies na baby", więc do DOGOmanii pasuje :evil_lol:

Witanko :multi:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Przecież na fotce widać, że to "pies na baby", więc do DOGOmanii pasuje :evil_lol:

Witanko :multi:

Czy ja wiem, czy on wygląda na psa na baby..... taki nieco metroseksualny jest ;)

Posted

jbk napisał(a):
Czy ja wiem, czy on wygląda na psa na baby..... taki nieco metroseksualny jest ;)

Karoryferek jest? - jest
Ogolony jest? - jest

..... więc nie marudzić mi tu proszę :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Karoryferek jest? - jest
Ogolony jest? - jest

..... więc nie marudzić mi tu proszę :evil_lol:

No właśnie tak wygląda, jakby bardziej troszczył się o kaloryferek i gładką skórkę, niż panienki ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja też w łysych nie gustuję :roll::lol:

Czyli już mamy ustalone, zużywam mniej czasu na golenie niż koleś z kaloryferem ;)

Posted

jbk napisał(a):
Czyli już mamy ustalone, zużywam mniej czasu na golenie niż koleś z kaloryferem ;)

Zdecydowanie.....ileż to trzeba się napocić ze sztangą, żeby karoryferek wyhodować :shake:, a golenie, to tylko ciach i po wszystkim ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Zdecydowanie.....ileż to trzeba się napocić ze sztangą, żeby karoryferek wyhodować :shake:, a golenie, to tylko ciach i po wszystkim ;)

Golenie to ciach, ale może koleś depiluje sobie? Pęsetą? :diabloti:

Posted

jbk napisał(a):
Golenie to ciach, ale może koleś depiluje sobie? Pęsetą? :diabloti:

O nieeee....to Wasza domena umartwiać się. Koleś to napewno namaścił się cudowną maścią depilującą.......na bank :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
O nieeee....to Wasza domena umartwiać się. Koleś to napewno namaścił się cudowną maścią depilującą.......na bank :p

O, to mam nadzieję, że zaraz po depilacji nie pójdzie do solarium :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):

:roll: A potem robi szpatułeczką: śrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrup, śrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrup! :evil_lol:

:roll:

Posted

Dzień dobry :multi::multi::multi: Przyszłam cichutko się przywitać u Ciebie :grins: :grins: :grins: Bo ja, żem nieśmiała i w ogóle :grins: grins:

No to byłam ja SELKETOWA:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Selket']Dzień dobry :multi::multi::multi: Przyszłam cichutko się przywitać u Ciebie :grins: :grins: :grins: Bo ja, żem nieśmiała i w ogóle :grins: grins:

No to byłam ja SELKETOWA:diabloti::diabloti::diabloti:

Cześć Cioteczko! :loveu: A ja po cichu u Ciebie już od kwadransa buszuję! :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Cioteczko! :loveu: A ja po cichu u Ciebie już od kwadransa buszuję! :evil_lol:

Ooo......to faktycznie cichutko, bo ja nic nie słyszę:crazyeye::crazyeye: Tylko nie buszuj zbyt intesywnie, bo kto wie co tam znajdziesz :grins: :grins:

Posted

Selket napisał(a):
Ooo......to faktycznie cichutko, bo ja nic nie słyszę:crazyeye::crazyeye: Tylko nie buszuj zbyt intesywnie, bo kto wie co tam znajdziesz :grins: :grins:

Albo może zachorzałaś, bo mnie też nie słyszysz, a jestem ;)