Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Przytulaśnie zabrzmiało, no nie? :razz::loveu: Nooooooooooooooooo :loveu: Jbk! Chopów se nie lubisz pooglądać??? :crazyeye: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nooooooooooooooooo :loveu: Jbk! Chopów se nie lubisz pooglądać??? :crazyeye: No dyć oni wszyscy tacy sami, no, niektórzy mają kaloryferki a inni oponki, ale w sumie co za różnica ;) Zimno strasznie dziś, a ja mam ochotę na grilla :) Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='jbk']No dyć oni wszyscy tacy sami, no, niektórzy mają kaloryferki a inni oponki, ale w sumie co za różnica ;) Zimno strasznie dziś, a ja mam ochotę na grilla :) Tak prawdę mówiąc, to do osobistego użytku wolę tych z oponkami :loveu: Też bym grilla wszamała... :roll: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Tak prawdę mówiąc, to do osobistego użytku wolę tych z oponkami :loveu: Też bym grilla wszamała... :roll: Też wolę! Przytulniejsi są ;)) A jak nie ma możliwości grillka, to zawsze można zadzwonić po gorącą Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):Kurde, pomyliłam fora, tu miała być DOGOmania, a nie CHŁOPOmania ;) Przecież na fotce widać, że to "pies na baby", więc do DOGOmanii pasuje :evil_lol: Witanko :multi: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież na fotce widać, że to "pies na baby", więc do DOGOmanii pasuje :evil_lol: Witanko :multi: Czy ja wiem, czy on wygląda na psa na baby..... taki nieco metroseksualny jest ;) Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):Czy ja wiem, czy on wygląda na psa na baby..... taki nieco metroseksualny jest ;) Karoryferek jest? - jest Ogolony jest? - jest ..... więc nie marudzić mi tu proszę :evil_lol: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Karoryferek jest? - jest Ogolony jest? - jest ..... więc nie marudzić mi tu proszę :evil_lol: No właśnie tak wygląda, jakby bardziej troszczył się o kaloryferek i gładką skórkę, niż panienki ;) Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nooooooooooooooooo :loveu: Wiedziałem, że tym trafię do Ciebie :evil_lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):No właśnie tak wygląda, jakby bardziej troszczył się o kaloryferek i gładką skórkę, niż panienki ;) A Ty nie troszczyś się o siebie? :razz: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty nie troszczyś się o siebie? :razz: Eeeeee..... na szczęście mój mężu lubi włosy ;) Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):Eeeeee..... na szczęście mój mężu lubi włosy ;) Ja też w łysych nie gustuję :roll::lol: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też w łysych nie gustuję :roll::lol: Czyli już mamy ustalone, zużywam mniej czasu na golenie niż koleś z kaloryferem ;) Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):Czyli już mamy ustalone, zużywam mniej czasu na golenie niż koleś z kaloryferem ;) Zdecydowanie.....ileż to trzeba się napocić ze sztangą, żeby karoryferek wyhodować :shake:, a golenie, to tylko ciach i po wszystkim ;) Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Zdecydowanie.....ileż to trzeba się napocić ze sztangą, żeby karoryferek wyhodować :shake:, a golenie, to tylko ciach i po wszystkim ;) Golenie to ciach, ale może koleś depiluje sobie? Pęsetą? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):Golenie to ciach, ale może koleś depiluje sobie? Pęsetą? :diabloti: O nieeee....to Wasza domena umartwiać się. Koleś to napewno namaścił się cudowną maścią depilującą.......na bank :p Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):O nieeee....to Wasza domena umartwiać się. Koleś to napewno namaścił się cudowną maścią depilującą.......na bank :p O, to mam nadzieję, że zaraz po depilacji nie pójdzie do solarium :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jbk napisał(a):O, to mam nadzieję, że zaraz po depilacji nie pójdzie do solarium :diabloti: z taką klatą by się nie zmieścił do "pudła" :shake::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):O nieeee....to Wasza domena umartwiać się. Koleś to napewno namaścił się cudowną maścią depilującą.......na bank :p :roll: A potem robi szpatułeczką: śrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrup, śrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrup! :evil_lol: :roll: Quote
Selket Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dzień dobry :multi::multi::multi: Przyszłam cichutko się przywitać u Ciebie :grins: :grins: :grins: Bo ja, żem nieśmiała i w ogóle :grins: grins: No to byłam ja SELKETOWA:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 [quote name='Selket']Dzień dobry :multi::multi::multi: Przyszłam cichutko się przywitać u Ciebie :grins: :grins: :grins: Bo ja, żem nieśmiała i w ogóle :grins: grins: No to byłam ja SELKETOWA:diabloti::diabloti::diabloti: Cześć Cioteczko! :loveu: A ja po cichu u Ciebie już od kwadransa buszuję! :evil_lol: Quote
Selket Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Cioteczko! :loveu: A ja po cichu u Ciebie już od kwadransa buszuję! :evil_lol: Ooo......to faktycznie cichutko, bo ja nic nie słyszę:crazyeye::crazyeye: Tylko nie buszuj zbyt intesywnie, bo kto wie co tam znajdziesz :grins: :grins: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Selket napisał(a):Ooo......to faktycznie cichutko, bo ja nic nie słyszę:crazyeye::crazyeye: Tylko nie buszuj zbyt intesywnie, bo kto wie co tam znajdziesz :grins: :grins: Albo może zachorzałaś, bo mnie też nie słyszysz, a jestem ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Ciotki1! Muszę trochę popracować! Wpadę później~! Papa :loveu: Quote
jbk Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotki1! Muszę trochę popracować! Wpadę później~! Papa :loveu: Współczuję szczerze...... Quote
Recommended Posts