apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']A tam pitolisz - seniority to takie niedoświadczone młódki, a seniory..... to mmmmmmmmmNiód-malina :multi::diabloti:Twoje zdanie sie nie liczy bo już ci kiedyś powiedziałam ze ty jesteś nie przeciętny facet:evil_lol: i masz nieco inne reakcje i myślenie niż przeciętny Gringo:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Twoje zdanie sie nie liczy bo już ci kiedyś powiedziałam ze ty jesteś nie przeciętny facet:evil_lol: i masz nieco inne reakcje i myślenie niż przeciętny Gringo:evil_lol: Babska demokracja - źle gadasz, to ić do kąta :placz::placz: A Gringo to nazwa Amerykanina :eviltong:......tak jak i Jankes :eviltong: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Babska demokracja - źle gadasz, to ić do kąta :placz::placz: A Gringo to nazwa Amerykanina :eviltong:......tak jak i Jankes :eviltong:No to jeszcze lepiej....bo każda seniorita z Mexyku chce dorwać amerykanina:evil_lol: Ojjj nie czepiaj się słówek:mad::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No to jeszcze lepiej....bo każda seniorita z Mexyku chce dorwać amerykanina:evil_lol: Ojjj nie czepiaj się słówek:mad::evil_lol: No niby tak, aleIzuś to ze Ślunska jest, a nie z Meksyku :eviltong: A wiesz skąd się "gringo" wzięło? :razz: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']No niby tak, aleIzuś to ze Ślunska jest, a nie z Meksyku :eviltong: A wiesz skąd się "gringo" wzięło? :razz:Eeeeee tam ze Sląska- zapytaj sie jej co ma w pracy...to ci powie że Meksyk:evil_lol: Nie wiem....ale ty mi na pewno powiesz:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Eeeeee tam ze Sląska- zapytaj sie jej co ma w pracy...to ci powie że Meksyk:evil_lol: Nie wiem....ale ty mi na pewno powiesz:evil_lol: Nieeeeeeeeeeeeee... Ja w pracy mam ... burdel :evil_lol: A po co mi siakiś Gringo??? :roll: Co ja bym z nim robiła? :roll: Wolę swojego, własnego, przytulnego TZ-ta! :loveu: Menrzuś! Dzięki za seniorę! :p Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeeeeeee... Ja w pracy mam ... burdel :evil_lol: A po co mi siakiś Gringo??? :roll: Co ja bym z nim robiła? :roll: Wolę swojego, własnego, przytulnego TZ-ta! :loveu: Menrzuś! Dzięki za seniorę! :pPfffffff i bądź tu miła:obrazic: Ja ci tu towary załatwiam a ty tak mi się odwdzięczasz:crazyeye::obrazic: Pogadamy jak ci się TZ narazi:diabloti::evil_lol: No ale i tak cię koffom:loveu: mimo ze jesteś przeciwko mnie:cool1::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Pfffffff i bądź tu miła:obrazic: Ja ci tu towary załatwiam a ty tak mi się odwdzięczasz:crazyeye::obrazic: Pogadamy jak ci się TZ narazi:diabloti::evil_lol: No ale i tak cię koffom:loveu: mimo ze jesteś przeciwko mnie:cool1::evil_lol: Jak miałaś towara, to mi kazałaś iść PRECZ od niego (boski Manuel :loveu:) TZ mi się często naraża :diabloti: Ja Ciebie też kofffffffffffffffffffff :loveu: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Chwilę mnie nie ma i co tu się zaraz dzieje? A mnie, a mnie to już nikt nie kocha??? :placz: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jak miałaś towara, to mi kazałaś iść PRECZ od niego (boski Manuel :loveu:) TZ mi się często naraża :diabloti: Ja Ciebie też kofffffffffffffffffffff :loveu:No bo Manuel był prezentem.......a tego to ja ci chcialam sprezentować .....ale jak nie chcesz to nie:eviltong: Jbk nie płacz...ciebie też koffamy:loveu: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple'] Jbk nie płacz...ciebie też koffamy:loveu: No to całe szczęście, bo już chciałam przez okno wyskakiwać ;) Normalnie cofnęłam się z parapetu właśnie :) Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']No to całe szczęście, bo już chciałam przez okno wyskakiwać ;) Normalnie cofnęłam się z parapetu właśnie :)Bossszzz prawdziwa baba............nic tylko ją zapewniac o miłości trzeba:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 jbk napisał(a):Chwilę mnie nie ma i co tu się zaraz dzieje? A mnie, a mnie to już nikt nie kocha??? :placz: Jak to nie! My Cię kochamy.... :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No bo Manuel był prezentem.......a tego to ja ci chcialam sprezentować .....ale jak nie chcesz to nie:eviltong: Jbk nie płacz...ciebie też koffamy:loveu: No to dawaj go tu! Tylko coby był czegoś wart! :cool3: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Bossszzz prawdziwa baba............nic tylko ją zapewniac o miłości trzeba:evil_lol: Może i baba, ale umiem wymienić zamek w drzwiach ;) I wywiercić dziurę :) I nawet ŻARÓWKĘ sama wkręcę ;) [quote name='Iza i Avanti']Jak to nie! My Cię kochamy.... :loveu: Kamień z serca ;) Pijemy wino baby? Czy za wcześnie? Ciachnęłabym przed wywiadówką na rozluźnienie ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Może i baba, ale umiem wymienić zamek w drzwiach ;) I wywiercić dziurę :) I nawet ŻARÓWKĘ sama wkręcę ;) Kamień z serca ;) Pijemy wino baby? Czy za wcześnie? Ciachnęłabym przed wywiadówką na rozluźnienie ;) Jest już po 12.00? Jest! To lyj Ciotka, lyj! :evil_lol: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jest już po 12.00? Jest! To lyj Ciotka, lyj! :evil_lol: Do tego coś na ząb ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Do tego coś na ząb ;) :crazyeye: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka kura! :p Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Ciachooooo:loveu: :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A dół wyciełaś, co? :roll: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='apple']No dól musiałam......przeca ty nieletnia jesteś:evil_lol: no wiesz co? Pf! Finia! Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A dół wyciełaś, co? :roll: :evil_lol: No dól musiałam......przeca ty nieletnia jesteś:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Uciekam powolutku! Jeszcze tylko dokończyć pracę i do domku! :multi: Papa i buziole! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Menrzuś! Dzięki za seniorę! :p Przytulaśnie zabrzmiało, no nie? :razz::loveu: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Ciachooooo:loveu: Kurde, pomyliłam fora, tu miała być DOGOmania, a nie CHŁOPOmania ;) Quote
Recommended Posts