jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja wolę zimę od lata....tak jak i moje psiaki:razz: I czapki, szaliki, rękawiczki, zamarznięte wszystko, ślizganie, chlapy i tak dalej?? Quote
Menrzuś Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A ja nie cierpię zimy :roll: A ja wolę zimę od lata....tak jak i moje psiaki:razz: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jestem:multi:...chociaż powinnam się fochnąć o te "a sio!":roll: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Jestem:multi:...chociaż powinnam się fochnąć o te "a sio!":roll: Już się nie fochaj - zostało przecież wyjaśnione, że powinno być "A siu". To była tylko literówka :razz: Czeeeeeee Izaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):I czapki, szaliki, rękawiczki, zamarznięte wszystko, ślizganie, chlapy i tak dalej?? Chlapy to może i nie, ale reszta to oczywiście, że tak :multi::multi: Na zimno można się ubrać, a na gorąco nie da rady sie rozebrać, bo Straż Miejska zgarnie :shake: :evil_lol: Witanko :razz: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Już się nie fochaj - zostało przecież wyjaśnione, że powinno być "A siu". To była tylko literówka :razz: Czeeeeeee Izaaaaaa :sweetCyb::sweetCyb:ja tam nie wiem czy wyjaśnione....nikt nic ze mną nie wyjaśniał....kwiatów nie dostałam:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 apple napisał(a):ja tam nie wiem czy wyjaśnione....nikt nic ze mną nie wyjaśniał....kwiatów nie dostałam:diabloti: buuuuuuuuuuhahahahahahahahahahhahaha :evil_lol: kfiatków jej się chce :evil_lol: :roll: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Chlapy to może i nie, ale reszta to oczywiście, że tak :multi::multi: Na zimno można się ubrać, a na gorąco nie da rady sie rozebrać, bo Straż Miejska zgarnie :shake: :evil_lol: Witanko :razz: Cześć Menrzusiu! :loveu: SM się boisz? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):I czapki, szaliki, rękawiczki, zamarznięte wszystko, ślizganie, chlapy i tak dalej?? Jessssssssssssssooooooooo! Straszna wizja..... :placz: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Menrzusiu! :loveu: SM się boisz? :evil_lol: Goopio tak rozebranym przez miasto iść i to między facetami :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Goopio tak rozebranym przez miasto iść i to między facetami :crazyeye: ..........:evil_lol:................. Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Chlapy to może i nie, ale reszta to oczywiście, że tak :multi::multi: Na zimno można się ubrać, a na gorąco nie da rady sie rozebrać, bo Straż Miejska zgarnie :shake: :evil_lol: Witanko :razz: No wiesz, wystarczy, że krótkie spodenki będziesz miał z kantkiem i już się nie przyczepią, bo przecież to strój elegancki ;) Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A w ogóle, to cześć Iza :)) Jabco, a dla Ciebie - Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):No wiesz, wystarczy, że krótkie spodenki będziesz miał z kantkiem i już się nie przyczepią, bo przecież to strój elegancki ;) Z kantkiem? :crazyeye:......to napewno by mnie zwinęli :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):..........:evil_lol:................. Sama widzisz - od samego widoku bródka Ci się podejrzanie trzęsie :lol: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Sama widzisz - od samego widoku bródka Ci się podejrzanie trzęsie :lol: Widoku? Pokazałeś się biednej Izie w spodenkach samych??? Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Widoku? Pokazałeś się biednej Izie w spodenkach samych??? :crazyeye: Gdzie? :crazyeye: Ja nic nie widzialam!!! :placz: Quote
apple Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuuuuuhahahahahahahahahahhahaha :evil_lol: kfiatków jej się chce :evil_lol: :roll: Nie rozumiem co w tym śmiesznego:roll: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):Nie rozumiem co w tym śmiesznego:roll: Jak za oknem biało, to się ma ochotę na zielone ;) Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Widoku? Pokazałeś się biednej Izie w spodenkach samych??? Chodziło mi o wizję przechadzki w towarzystwie facetów ze SM :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: Gdzie? :crazyeye: Ja nic nie widzialam!!! :placz: A bo Ty tylko stempel i papiór :diabloti: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Oooollllaaa Seniorita:hand:....gdzie ty:roll: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Oooollllaaa Seniorita:hand:....gdzie ty:roll: Jak tam seniorita - seniora przeca :diabloti: Czeeeee Izuuuuuuś :sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak tam seniorita - seniora przeca :diabloti: Czeeeee Izuuuuuuś :sweetCyb::sweetCyb:Bossszzzzzz no i spaliłes plana:cool1:....no na Senioritę to by jeszcze wszystkie Gringo w okolicy poleciały:evil_lol: a na Seniorę...ehhhhh te chłopy:shake: Quote
Menrzuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Bossszzzzzz no i spaliłes plana:cool1:....no na Senioritę to by jeszcze wszystkie Gringo w okolicy poleciały:evil_lol: a na Seniorę...ehhhhh te chłopy:shake: A tam pitolisz - seniority to takie niedoświadczone młódki, a seniory..... to mmmmmmmmmNiód-malina :multi::diabloti: Quote
Recommended Posts