Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Na szczęście na razie się nie spotkałam z takimi osobami, które bym musiała na ignorowaną listę wrzucić.... Ale krótko jestem użytkownikiem może ;) Ja kiedyś siedziałem tylko w swoim pokoiku, ale od czasu jak zacząłem się trochę rozglądać, to i widziałem niejedno. Teraz znowu ograniczyłem się do paru wątków, kilku bazarków. Po co sobie nerwy szargać, kiedy może byc przyjemnie ;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Widzisz co to znaczy kobieca intuicja :evil_lol: Tiaa......... Taką mam intuicję, że aż w uszy szczypie ;) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):To widzę, że od początku przyjęłam dobrą metodę :) Kilka stałych i jest gut ;) Widzisz co to znaczy kobieca intuicja :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Tiaa......... Taką mam intuicję, że aż w uszy szczypie ;) To i tak masz dobrze - mnie to tylko ona w nosie czasami kręci :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Dzień doberek! Widzę, że moja galeryja sobie nocą hasała..,. :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dzień doberek! Widzę, że moja galeryja sobie nocą hasała..,. :loveu: Bryyyyyyy :loveu: Jakaś takaś popularna ostatnio się zrobiła :evil_lol: Wklejaj fotki :p Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam :oops: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam :oops: Aleś Ty się leniwa zrobiła - tylko fotel i "You can dance" w TV :shake: :evil_lol: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee mam :oops: Jak możesz nie mieć fotek pieseczka??? Jak to możliwe?? JAK?? Quote
aneczka23 Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 heloł. i my się tu witamy. uff 400 stron.. ciężko było, ale WIĘKSZOŚĆ została strawiona:eviltong:. Śliczna Zuzanna :loveu: i pieso oczywiście. btw- jak on teraz wygląda bo coś fotencje przeterminowane:evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Aleś Ty się leniwa zrobiła - tylko fotel i "You can dance" w TV :shake: :evil_lol: Nie oglądam "You can dance" :evil_lol: Konkurs w podobnym typie mam codziennie wieczór w domu! W roli głównej: Zuzanna i ... TZ! :roll: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jbk napisał(a):Jak możesz nie mieć fotek pieseczka??? Jak to możliwe?? JAK?? Znaczy się mam, ale nie mam... :oops: TZ ma... :roll: W telefonie :placz: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 aneczka23 napisał(a):heloł. i my się tu witamy. uff 400 stron.. ciężko było, ale WIĘKSZOŚĆ została strawiona:eviltong:. Śliczna Zuzanna :loveu: i pieso oczywiście. btw- jak on teraz wygląda bo coś fotencje przeterminowane:evil_lol::evil_lol: Dziękujemy za komplementy :loveu: Zapraszamy Cię częściej... Poznasz Cioteczki no i oczywiście najważniejszego wujaszka- Menrzusia! :evil_lol: Pieso wygląda jak bokser... Starszy bokser/... Posiwiały bokser... :evil_lol: Quote
niki_ill Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza przytaszczylam dzban kawy w ta ponura pogode :):evil_lol: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):"bo we mnie jest sex, gorący jak samum...." lalalaaallllaaaaaa :diabloti: No jak ty mnie dobrze znasz:diabloti: i do tego jak ładnie o tym śpiewasz......spiewaj śpiewaj..... nie krępuj się:razz: Cześć Cioteczko:loveu:....ja dzisiaj spóźniona....ale jestem i spieszę donieść że szef mi kompa naprawił:crazyeye::multi: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 niki_ill napisał(a):Iza przytaszczylam dzban kawy w ta ponura pogode :):evil_lol: Jesoooooooo! Z nieba mi kobito spadłaś! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 apple napisał(a):No jak ty mnie dobrze znasz:diabloti: i do tego jak ładnie o tym śpiewasz......spiewaj śpiewaj..... nie krępuj się:razz: Cześć Cioteczko:loveu:....ja dzisiaj spóźniona....ale jestem i spieszę donieść że szef mi kompa naprawił:crazyeye::multi: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! A ja już muszę uciekać! :loveu: Quote
niki_ill Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jesoooooooo! Z nieba mi kobito spadłaś! nie no tylko z Gdanska :evil_lol: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! A ja już muszę uciekać! :loveu: No i co....i zostałam sama:placz: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Znaczy się mam, ale nie mam... :oops: TZ ma... :roll: W telefonie :placz: :evil_lol: Już się umawiałyśmy, że ŁAAAAADNIE go poprosisz, żeby zrzucił :) Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):No i co....i zostałam sama:placz: Nieprawda! Jestem z Tobą ;) Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jbk napisał(a):Nieprawda! Jestem z Tobą ;) Ufffff ulgło mi:loveu: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):Ufffff ulgło mi:loveu: To chodź, połazimy wszędzie ;) Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Znaczy się mam, ale nie mam... :oops: TZ ma... :roll: W telefonie :placz: :evil_lol: Ty tu nie trzęś bródką, tylko foty wklejaj :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty tu nie trzęś bródką, tylko foty wklejaj :cool1: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts