Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jbk napisał(a):
Na szczęście na razie się nie spotkałam z takimi osobami, które bym musiała na ignorowaną listę wrzucić.... Ale krótko jestem użytkownikiem może ;)

Ja kiedyś siedziałem tylko w swoim pokoiku, ale od czasu jak zacząłem się trochę rozglądać, to i widziałem niejedno. Teraz znowu ograniczyłem się do paru wątków, kilku bazarków. Po co sobie nerwy szargać, kiedy może byc przyjemnie ;)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dzień doberek! Widzę, że moja galeryja sobie nocą hasała..,.

:loveu:

Bryyyyyyy :loveu:

Jakaś takaś popularna ostatnio się zrobiła :evil_lol:

Wklejaj fotki :p

Posted

heloł. i my się tu witamy. uff 400 stron.. ciężko było, ale WIĘKSZOŚĆ została strawiona:eviltong:. Śliczna Zuzanna :loveu: i pieso oczywiście. btw- jak on teraz wygląda bo coś fotencje przeterminowane:evil_lol::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Aleś Ty się leniwa zrobiła - tylko fotel i "You can dance" w TV :shake:

:evil_lol:

Nie oglądam "You can dance" :evil_lol: Konkurs w podobnym typie mam codziennie wieczór w domu! W roli głównej: Zuzanna i ... TZ! :roll:

Posted

aneczka23 napisał(a):
heloł. i my się tu witamy. uff 400 stron.. ciężko było, ale WIĘKSZOŚĆ została strawiona:eviltong:. Śliczna Zuzanna :loveu: i pieso oczywiście. btw- jak on teraz wygląda bo coś fotencje przeterminowane:evil_lol::evil_lol:

Dziękujemy za komplementy :loveu: Zapraszamy Cię częściej... Poznasz Cioteczki no i oczywiście najważniejszego wujaszka- Menrzusia! :evil_lol:

Pieso wygląda jak bokser... Starszy bokser/... Posiwiały bokser... :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
"bo we mnie jest sex, gorący jak samum...." lalalaaallllaaaaaa :diabloti:

No jak ty mnie dobrze znasz:diabloti: i do tego jak ładnie o tym śpiewasz......spiewaj śpiewaj..... nie krępuj się:razz:

Cześć Cioteczko:loveu:....ja dzisiaj spóźniona....ale jestem i spieszę donieść że szef mi kompa naprawił:crazyeye::multi:

Posted

apple napisał(a):
No jak ty mnie dobrze znasz:diabloti: i do tego jak ładnie o tym śpiewasz......spiewaj śpiewaj..... nie krępuj się:razz:

Cześć Cioteczko:loveu:....ja dzisiaj spóźniona....ale jestem i spieszę donieść że szef mi kompa naprawił:crazyeye::multi:

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! A ja już muszę uciekać! :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Znaczy się mam, ale nie mam... :oops: TZ ma... :roll: W telefonie :placz:

:evil_lol:

Już się umawiałyśmy, że ŁAAAAADNIE go poprosisz, żeby zrzucił :)