Iza i Avanti Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 :Rose: Witam moich szanownych gości! Menrzusiu! Dzięuję za Gacora! Tak piknie wygląda w tej galerii... Jeszcze lepiej prezentowałby się na mych kolanach :evil_lol: Jbk! Ciotka! Jak ty to wszystko przeczytasz to... :Rose: Appluszko:-x A Ty się wstydź! Tylko do 100 strony pezeczytać :shake: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']No całkiem to nie....są jeszcze pewne zaciemnione miejsca ......ale pracuję nad tym Boszszsz......strach bać się :shocked!: A gdzie ta Iza? Oczko Jej się świeci przecież :shake: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Appluszko:-x A Ty się wstydź! Tylko do 100 strony pezeczytać :shake:A ty ile przeczytałaś:razz: Boszszsz......strach bać się :shocked!: A gdzie ta Iza? Oczko Jej się świeci przecież :shake:Nie bój się bo ci oki wychodzą ze strachu:evil_lol: No jak to gdzie szlaja sie pewnie po bazarkach:evil_lol: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie mów, że zamierzasz to przeczytać :crazyeye: Zamierzam! Twarda jestem! Właśnie wycieram łzy po opowieści halbiny..... Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:Rose: Witam moich szanownych gości! Menrzusiu! Dzięuję za Gacora! Tak piknie wygląda w tej galerii... Jeszcze lepiej prezentowałby się na mych kolanach :evil_lol: Jbk! Ciotka! Jak ty to wszystko przeczytasz to... :Rose: Appluszko:-x A Ty się wstydź! Tylko do 100 strony pezeczytać :shake: Jeszcze ładniej wyglądałby koło Avantiego !!!!! :cool1: Jak przeczyta, to Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Zamierzam! Twarda jestem! Właśnie wycieram łzy po opowieści halbiny..... Zawsze jak chcę przeczyścić kanaliki łzowe, to tam idę :roll: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']A ty ile przeczytałaś:razz: Nie bój się bo ci oki wychodzą ze strachu:evil_lol: No jak to gdzie szlaja sie pewnie po bazarkach:evil_lol: Wychodzą na samą myśl, że wszystko prześwietlisz :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Hmmmm no coż ja zrobię ze budzę taki postrach:p Jakby Adam wiedzał, to jabłuszka by nie ruszał :evil_lol: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Wychodzą na samą myśl, że wszystko prześwietlisz :crazyeye: Hmmmm no coż ja zrobię ze budzę taki postrach:p Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Hmmmm no coż ja zrobię ze budzę taki postrach:p "bo we mnie jest sex, gorący jak samum...." lalalaaallllaaaaaa :diabloti: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Zauważyłem, że tu są właściwie tylko i wyłącznie osoby płci mi przeciwnej :) Trochę mi wstyd za moich współpłciowców. :( SŁYSZYCIE?? Taki wtręcik z Menrzusiowego tematu - mój mężu też ma konto na dogo ;) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ale to było prawie dwa lata temu :roll: Quote
Iza i Avanti Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze ładniej wyglądałby koło Avantiego !!!!! :cool1: Jak przeczyta, to Dawaj go! Dawaj! Załatwię mu transport! :loveu: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale to było prawie dwa lata temu :roll: Po kolei jadę! Nie ma lekko ;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko nie wywlekaj tego na światło dzienne :evil_lol: Niczego nie wywlekam ;) Na razie ;) Jak znajdę coś pikantnego.... To nie gwarantuję ;) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Po kolei jadę! Nie ma lekko ;) Tylko nie wywlekaj tego na światło dzienne :evil_lol: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko nie cytuj różowych gatek, bo znów się róż po dogo rozleje :roll::evil_lol: No dobra, pójdę na to jedno ustępstwo :) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Niczego nie wywlekam ;) Na razie ;) Jak znajdę coś pikantnego.... To nie gwarantuję ;) Tylko nie cytuj różowych gatek, bo znów się róż po dogo rozleje :roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):No dobra, pójdę na to jedno ustępstwo :) :modla::modla:.......;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Muszę przyznać, że zabawa na dogo mi się coraz bardziej podoba ;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No widzisz....trzeba tylko parę osób unikać, a będzie tylko mNiód i orzeszki ;) A kogo konkretnie? Będę się wystrzegać :) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Muszę przyznać, że zabawa na dogo mi się coraz bardziej podoba ;) No widzisz....trzeba tylko parę osób unikać, a będzie tylko mNiód i orzeszki ;) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):A kogo konkretnie? Będę się wystrzegać :) O niieeeee....to są moje osobiste odczucia - mam trochę tych nicków na ignorowanej liście. Twoje odczucia i doświadczenia mogą być inne. Sama sobie tą listę musisz stworzyć ;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):O niieeeee....to są moje osobiste odczucia - mam trochę tych nicków na ignorowanej liście. Twoje odczucia i doświadczenia mogą być inne. Sama sobie tą listę musisz stworzyć ;) Na szczęście na razie się nie spotkałam z takimi osobami, które bym musiała na ignorowaną listę wrzucić.... Ale krótko jestem użytkownikiem może ;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja kiedyś siedziałem tylko w swoim pokoiku, ale od czasu jak zacząłem się trochę rozglądać, to i widziałem niejedno. Teraz znowu ograniczyłem się do paru wątków, kilku bazarków. Po co sobie nerwy szargać, kiedy może byc przyjemnie ;) To widzę, że od początku przyjęłam dobrą metodę :) Kilka stałych i jest gut ;) Quote
Recommended Posts