Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie myśl Izuś, nie myśl :modla::modla: (obojętnie jak to zabrzmi :lol:) Nie myślę... Bo i po co??? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nie myślę... Bo i po co??? :evil_lol: To stemplowanie wykończy Twoje zwoje :shake: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):To stemplowanie wykończy Twoje zwoje :shake: :evil_lol: Już wykończyło..... :shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Jagoda1 napisał(a):Witaj!....:loveu: Cześć Jagódko! :loveu: Jak ?Wasze cenne zdrówko??? :p Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Już wykończyło..... :shake: Mogę wysłać Ci Gacka do pomocy - szybko zrobi porządek z papiórami :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Mogę wysłać Ci Gacka do pomocy - szybko zrobi porządek z papiórami :evil_lol: Dawaj go! Dawaj! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dawaj go! Dawaj! :loveu: Ciekawe tylko, czy potem byś go oddała :roll::evil_lol: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Mogę wysłać Ci Gacka do pomocy - szybko zrobi porządek z papiórami :evil_lol: Co to za Gacek? Ja też chcę! 14 godzin dziś zasypana papierami byłam, przyda się ;) Podzielisz się Izuniu? Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 [quote name='jbk']Co to za Gacek? Ja też chcę! 14 godzin dziś zasypana papierami byłam, przyda się ;) Podzielisz się Izuniu? Nie wiesz kto to jest Gacek? :crazyeye: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie wiesz kto to jest Gacek? :crazyeye: CUUUUUUUDOWNY! A skąd mogłam go znać? Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 jbk napisał(a):CUUUUUUUDOWNY! A skąd mogłam go znać? Tylko na tym zdjęciu jest cudny - teraz to już jest Gacor-bestia :evil_lol: Skąd? Z mojego niereklamowanego wątku :evil_lol: Quote
jbk Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Tylko na tym zdjęciu jest cudny - teraz to już jest Gacor-bestia :evil_lol: Skąd? Z mojego niereklamowanego wątku :evil_lol: Jak kurde wrzuciłam zapytanie o wątki rozpoczęte przez Ciebie, to mi dogo padło ;) error 404 ;) Quote
Menrzuś Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 jbk napisał(a):Jak kurde wrzuciłam zapytanie o wątki rozpoczęte przez Ciebie, to mi dogo padło ;) error 404 ;) To pewnie zazdrosna modka zadziałała :diabloti: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):To pewnie zazdrosna modka zadziałała :diabloti: Musi być bardzo zazdrosna, bo ciągle to samo się dzieje, daj linka, nie bądź świnka :) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='jbk']Musi być bardzo zazdrosna, bo ciągle to samo się dzieje, daj linka, nie bądź świnka :) Na Twoją odpowiedzialność :p http://www.dogomania.pl/forum/f85/argon-serce-sylwa-szczescie-gacek-iskierka-mamy-raj-d-37334/ Dzieńdoberek ;) Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Na Twoją odpowiedzialność :p http://www.dogomania.pl/forum/f85/argon-serce-sylwa-szczescie-gacek-iskierka-mamy-raj-d-37334/ Dzieńdoberek ;) Już czytam..... Zaczęło się nieco makabrycznie...... Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Już czytam..... Zaczęło się nieco makabrycznie...... Nie mów, że zamierzasz to przeczytać :crazyeye: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='jbk']Już czytam..... Zaczęło się nieco makabrycznie...... łooooo matko....ty bedziesz czytała od początku....hmmm to może w przyszłym roku skonczysz.....ja tez sie na poczatku zawzięłam ale przy 100 stronie skapitulowałam.....mam dla ciebie delikatną sugestię.....jak się do Menrzusia ładnie uśmiechnisz to on ci wszystko streści;):evil_lol: Witaj Właścieilko tego blożka Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple'] łooooo matko....ty bedziesz czytała od początku....hmmm to może w przyszłym roku skonczysz.....ja tez sie na poczatku zawzięłam ale przy 100 stronie skapitulowałam.....mam dla ciebie delikatną sugestię.....jak się do Menrzusia ładnie uśmiechnisz to on ci wszystko streści;):evil_lol: Witaj Właścieilko tego blożka Tylko do setnej dałaś radę? Łoooooo.....to dużo straciłaś :eviltong:...przeloty na miotle w różowych gatkach......jedna drugiej macicę wyrywała....szał dowcipowy......a co tu opowiadać:p Właśnie, właśnie - witanko Izuni :multi::loveu: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko do setnej dałaś radę? Łoooooo.....to dużo straciłaś :eviltong:...przeloty na miotle w różowych gatkach......jedna drugiej macicę wyrywała....szał dowcipowy......a co tu opowiadać:p Właśnie, właśnie - witanko Izuni :multi::loveu: Uuuuuuuuuu brzmi:razz: zachęcająco......moze jednak zacznę czytać dalej Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Uuuuuuuuuu brzmi:razz: zachęcająco......moze jednak zacznę czytać dalej :evil_lol::evil_lol:.....cóż to znaczy dobra reklama :diabloti: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']:evil_lol::evil_lol:.....cóż to znaczy dobra reklama :diabloti:Wiedziałam że jesteś szpecem od róznych rzeczy:roll: ale od reklamy to nie wiedziałam.....ehhhh człowiek się uczy całe życie;) Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='apple']Wiedziałam że jesteś szpecem od róznych rzeczy:roll: ale od reklamy to nie wiedziałam.....ehhhh człowiek się uczy całe życie;) No to widzę, że całkiem mnie jeszcze nie prześwietliłaś tym rentgenem :evil_lol: Quote
apple Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No to widzę, że całkiem mnie jeszcze nie prześwietliłaś tym rentgenem :evil_lol: No całkiem to nie....są jeszcze pewne zaciemnione miejsca ......ale pracuję nad tym Quote
Recommended Posts