apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Ja zrobiłam tyle, że mi jeszcze do pracy na tzw. lunch wystarczy :evil_lol:No wcale mnie to nie dziwi ja zawsze robię obiad na dwa dni...no bo przecież nie bede stała przy garach codziennie:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Też bym tak chciał, ale Alfa nie lubi makaronu, ani ryżu :-? Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Dzień dobry :) Jem na śniadanie Nesvitę, a Ty? Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 O szlag, otworzyłam wątek rano, zanim się tu ktoś wpisał, a teraz po kliknięciu "zatwierdź odpowiedź" pojawiło się dużo postów ;) Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Też bym tak chciał, ale Alfa nie lubi makaronu, ani ryżu :-? Ojjjjej raz za czas może sie poświęcić:roll::evil_lol: jbk Dzień dobry :smile: Jem na śniadanie Nesvitę, a Ty? Śledzika w śmietanie:p Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple'] Śledzika w śmietanie:p A to nie za ciężkie? :diabloti: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Też bym tak chciał, ale Alfa nie lubi makaronu, ani ryżu :-? A co jada Alfa, jak nic a nic z ryżem i makaronem? Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja już zjadłam :placz: I dalej głodna jestem :placz: Trza kawą zalać, wtedy się śniadanie rozmoczy i więcej miejsca w żołądku zajmie ;) Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Ta to tylko mięcho i mięcho :shake: eeeeech.... a ja będę jadł grzybki kiszone w śmietanie :razz:No widocznie ona z tych mięsożernych jest:diabloti: no i się uśliniłam:cool1: A to nie za ciężkie? :diabloti:yyyyyyyy a czy to ważne:roll: wązne że pyszne:p Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Ojjjjej raz za czas może sie poświęcić:roll::evil_lol: Ta to tylko mięcho i mięcho :shake: eeeeech.... Śledzika w śmietanie:p a ja będę jadł grzybki kiszone w śmietanie :razz: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Oczopląsu można dostać od tych poskakanych postów! Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 jbk napisał(a):Dzień dobry :) Jem na śniadanie Nesvitę, a Ty? Ja już zjadłam :placz: I dalej głodna jestem :placz: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 jbk napisał(a):A co jada Alfa, jak nic a nic z ryżem i makaronem? no to mięcho z bulcami lub kaszą :shake: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']No widocznie ona z tych mięsożernych jest:diabloti: no i się uśliniłam:cool1: yyyyyyyy a czy to ważne:roll: wązne że pyszne:p Już dojrzewają w śmietanie....za godzinkę będą dobre :p Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Kochani! Muszę iść bo mnie z roboty wywalą :roll: Wrócę później! Paaaaaaaaaaa :loveu: P.S. Idę żołądek kawą zalać... Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja już zjadłam :placz: I dalej głodna jestem :placz: To przełknij ślinę :diabloti: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Już dojrzewają w śmietanie....za godzinkę będą dobre :pProszę cię nie znęcaj sie nade mną bo już mi ślina po brodzie cieknie:roll: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kochani! Muszę iść bo mnie z roboty wywalą :roll: Wrócę później! Paaaaaaaaaaa :loveu: P.S. Idę żołądek kawą zalać... Jakie to szczęście, że mnie nie wyleją.... najwyżej będę odrabiać w weekend :) Zalewaj, ja od siódmej zalewam ;) Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Cóż za sexowny widok :diabloti:Baaaaaaaardzo:evil_lol: Jeszcze chwila a wystartuję w konkursie miss mokrego podkoszulka:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Proszę cię nie znęcaj sie nade mną bo już mi ślina po brodzie cieknie:roll: Cóż za sexowny widok :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Baaaaaaaardzo:evil_lol: Jeszcze chwila a wystartuję w konkursie miss mokrego podkoszulka:evil_lol: Pożycz od Ali śliniaczek :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Pożycz od Ali śliniaczek :evil_lol: Albo od Krosia szmatkę! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Albo od Krosia szmatkę! :evil_lol: Najlepszy jest śliniaczek z korytkiem - dużo sie zmieści :evil_lol: Quote
apple Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Najlepszy jest śliniaczek z korytkiem - dużo sie zmieści :evil_lol: Taaaa no to to na pewno byłby sexowny widok:evil_lol: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 [quote name='apple']Taaaa no to to na pewno byłby sexowny widok:evil_lol: Albo taka peleryna z korytkiem, jak fryzjerzy używają :) Quote
Recommended Posts