Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jbk napisał(a):
AAAAAAAAAAAAAAAAA! CUD!!! CUD! CUDA I DZIWY! A gdzie zostawiasz skarpetki? No, gdzie??

No jak gdzie - w koszu łazienkowym......jakby gdzie indziej były, to psiaki by zeżarły :shake:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
No jak gdzie - w koszu łazienkowym......jakby gdzie indziej były, to psiaki by zeżarły :shake:

Vadir mój dostał specjalną parę skarpet do zabawy ;) Świeżych, pachnących, to zużytych nie rusza ;)

Posted

[quote name='jbk']Jabco Ty mnie nie denerwuj! Ja dopiero co założyłam tu konto!
No ja:crazyeye: gdziez bym śmiała cie denerwować......ja tylko stwierdzam "niezaprzeczalny faNkt":diabloti:

Posted

[quote name='apple']No ja:crazyeye: gdziez bym śmiała cie denerwować......ja tylko stwierdzam "niezaprzeczalny faNkt":diabloti:

Aż mi się ciśnienie podniosło, chyba po drugą impresję skoczę ;)

Hmmmm..... A może to po impresji?

Posted

jbk napisał(a):
Vadir mój dostał specjalną parę skarpet do zabawy ;) Świeżych, pachnących, to zużytych nie rusza ;)

A nam jak coś zniknie to pierwsze kroki kierujemy do budy Gacka, albo do Argonowego schronu, czyli pod stół :roll:

Posted

[quote name='apple']No ja:crazyeye: gdziez bym śmiała cie denerwować......ja tylko stwierdzam "niezaprzeczalny faNkt":diabloti:
Ten faNkt jest absolutnie niezaprzeczalny :evil_lol:

Posted

jbk napisał(a):
Ja też, i co z tego, jak psy śpią, to nie widzą tse tse ;)

Bokserki maja tą zaletę, że podczas snu otaczają się chmurą gazów cieplarnianych :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A nam jak coś zniknie to pierwsze kroki kierujemy do budy Gacka, albo do Argonowego schronu, czyli pod stół :roll:

A to kradzieje ;) Zabawek im kup więcej, biedakom malutkim :)

Posted

[quote name='Menrzuś']A nam jak coś zniknie to pierwsze kroki kierujemy do budy Gacka, albo do Argonowego schronu, czyli pod stół :roll:Hahaha i co oddaja bez walki?:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ten faNkt jest absolutnie niezaprzeczalny :evil_lol:Wiem:diabloti:

Jak nie lubisz bejsola, to może być pałą .... :lmaa:

:evil_lol:
Pałą też nie lubię:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon tak - gorzej z Gackiem. Jak mu się mordka zaciśnie, to nie ma siły żeby mu wyjąć :shake:

To trzeba walczyć

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale na te bestie nie ma siły - jak wpadną w powerka, to mieszkanie mi przestawiają :roll:No cóż kara musi być dla nieposłusznego Pana:evil_lol: