Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Nieeeeee....to jod je wykańcza. Robią się spokojne i delykatne :razz:[FONT=Century Gothic]Czy my nadal o muchach gadamy czy już przeskoczyłeś na motyle:evil_lol:[/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Z kwiatka na kwiatek się przeskakuje, a nie z much na motyle!

Poza tym na południu mniej jest gadów latających i gryzących, bo na północy jest wody więcej, a komary wodę lubią!

Posted

[quote name='Menrzuś']ja na nic nie przeskakuję :eviltong:[FONT=Century Gothic]No tak zapomniałam że nie lubisz ekstremalnych doznań....a skoki to adrenalinka:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jbk dobrze prawisz:p[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No tak zapomniałam że nie lubisz ekstremalnych doznań....a skoki to adrenalinka:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Jbk dobrze prawisz:p[/FONT]

A Menrzusia może gady omijają, bo one słodką krew lubią ;)

Posted

[quote name='jbk']A Menrzusia może gady omijają, bo one słodką krew lubią ;)
[FONT=Century Gothic]No to właśnie powinny go dziabać......przeca on taki słodziutki:loveu: ten nasz rodzyneczek:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to właśnie powinny go dziabać......przeca on taki słodziutki:loveu: ten nasz rodzyneczek:diabloti:[/FONT]

W necie to on może udaje tylko :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']W necie to on może udaje tylko :diabloti:[FONT=Century Gothic]eeeeee tam....nie udaje.....on to taki jest uczciwy i prawdomówny..........normalnie jakiś taki dziwny okaz mezczyzny.....:roll: Gotuje, sprzata, słucha się Alfy- bezcenny egzemplarz:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]eeeeee tam....nie udaje.....on to taki jest uczciwy i prawdomówny..........normalnie jakiś taki dziwny okaz mezczyzny.....:roll: Gotuje, sprzata, słucha się Alfy- bezcenny egzemplarz:evil_lol:[/FONT]

Ja to nieufnie podchodzę do takich, na pewno jakieś wady ma ;) Pewnie skarpetki przy łóżku zostawia :)

Posted

[quote name='jbk']Ja to nieufnie podchodzę do takich, na pewno jakieś wady ma ;) Pewnie skarpetki przy łóżku zostawia :)
[FONT=Century Gothic]No proszę cię.....a znasz takich co nie zostawiają:crazyeye:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No proszę cię.....a znasz takich co nie zostawiają:crazyeye:[/FONT]

Nie znam! Ale dlatego żaden nie jest idealny :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Nie znam! Ale dlatego żaden nie jest idealny :diabloti:[FONT=Century Gothic]To znaczy ze niestety jest to ponad ich siły albo mają to zapisane w genach:evil_lol:

No ale z drugiej strony znasz takich co nie kłamią i robią to wszystko co ON :razz::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To znaczy ze niestety jest to ponad ich siły albo mają to zapisane w genach:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No ale z drugiej strony znasz takich co nie kłamią i robią to wszystko co ON :razz::evil_lol:[/FONT]

Znam dwóch, którzy nie kłamią ;) Czasem najwyżej zatajają prawdę, hehe :diabloti:

Posted

[quote name='jbk']Znam dwóch, którzy nie kłamią ;) Czasem najwyżej zatajają prawdę, hehe :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahhahaha dobre................:evil_lol:[/FONT]

Posted

jbk napisał(a):
Z kwiatka na kwiatek się przeskakuje, a nie z much na motyle!

Poza tym na południu mniej jest gadów latających i gryzących, bo na północy jest wody więcej, a komary wodę lubią!

A co Ty tam pitolisz - im bardziej na południe, tym więcej tych bestyj, aż do mucha tse-tse w Afryce :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A co Ty tam pitolisz - im bardziej na południe, tym więcej tych bestyj, aż do mucha tse-tse w Afryce :eviltong:

Mucha tse tse to mnie chyba też dziabnęła, bo jakaś śpiąca się zrobiłam :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Teraz już wiem czemu mnie fafle po południu piekły :diabloti:.... i skarpet też przy łóżku nie zostawiam, bo do spalni wchodzę w ciuchach spalniowych :eviltong:

AAAAAAAAAAAAAAAAA! CUD!!! CUD! CUDA I DZIWY! A gdzie zostawiasz skarpetki? No, gdzie??

Posted

[quote name='Menrzuś']Teraz już wiem czemu mnie fafle po południu piekły :diabloti:.... i skarpet też przy łóżku nie zostawiam, bo do spalni wchodzę w ciuchach spalniowych :eviltong:
A nie mówiłam że to okaz muzealny:evil_lol:

IZAAAAAAA!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Kochani! Wybaczcie, ale nie mam siły i cierpliwości przekopywać się przez Wasze na pewno ciekawe rozmowy... Dogo mi muli jak sam skur....yn :angryy:

Koffffffffffffffffffffffffam Was bałłłłłłłłłłłłdzo i uciekam!

Wrócę jak naprawią!

Lub trochę później...

Widzę, że masz ogromne zaufanie do naszej cierpliwości :)

Posted

Cześć Kochani! Wybaczcie, ale nie mam siły i cierpliwości przekopywać się przez Wasze na pewno ciekawe rozmowy... Dogo mi muli jak sam skur....yn :angryy:

Wrócę jak naprawią!

Lub trochę później...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochani! Wybaczcie, ale nie mam siły i cierpliwości przekopywać się przez Wasze na pewno ciekawe rozmowy... Dogo mi muli jak sam skur....yn :angryy:

Wrócę jak naprawią!

Lub trochę później...
Jak ty bedziesz czekać aż ONI naprawią Dogo z powrotem to ty możesz juz nigdy nie wrócić:placz:

Posted

[quote name='apple']Jak ty bedziesz czekać aż ONI naprawią Dogo z powrotem to ty możesz juz nigdy nie wrócić:placz:

Jabco Ty mnie nie denerwuj! Ja dopiero co założyłam tu konto!

Posted

jbk napisał(a):
Mucha tse tse to mnie chyba też dziabnęła, bo jakaś śpiąca się zrobiłam :diabloti:

To co tak dajesz się dziabać - po odwłoku, a się uspokoi :evil_lol: